UKK

Usein kysytyt kysymykset

Käyttäjätili

Q: Kuka voi rekisteröityä sivustolle?
A: Jokainen 18 vuotta täyttänyt ihminen! Rekisteröitymisen ehtona on vain täysi-ikäisyys ja palvelumme käyttöehtojen hyväksyminen.

Q: Kannattaako sivustolle rekisteröityä?
A: Ehdottomasti, jos haluat nähdä enemmän paljasta pintaa! Palvelustamme löytyy kuumaa materiaalia jota ei ihan tavalliseen galleriaan hyväksytä ;) Edellytämme kaikilta sisällön lataajilta rekisteröitymistä, joka yhdistettynä hyvään valvontaan takaa korkealaatuisen palvelun.

Q: Onko nimimerkkien suhteen rajoituksia?
A: Nimimerkeissä välilyönnit ovat sallittuja; muita erikoismerkkejä ei sallita lukuunottamatta pisteitä, väli- ja alaviivoja sekä heittomerkkiä. Muutoin nimimerkkien tulee olla hyvän maun mukaisia, muuten tunnuksesi hylätään. Nimimerkin maksimipituus on 20 merkkiä.

Q: Millainen profiilikuvani tulisi olla?
A: Profiilikuvan tulee esittää itseäsi ja sinun täytyy olla siinä vähintään 18-vuotias. Älä käytä suoraan netistä kopioitua, huonolaatuista tai muutoin sopimatonta kuvaa.

Kuvan aitouden todistaminen ei myöskään ole huono ajatus. Voit esimerkiksi sisällyttää kuvaasi lapun jossa lukee palvelun nimi tai käyttää jotakin vastaavaa keinoa.

Q: Täytyykö kasvojeni näkyä kuvassa?
A: Emme vaadi, että kasvojesi täytyisi olla nähtävillä. Muistathan aina kun julkaiset rohkeampia kuvia, ettei kerran nettiin ladattua sisältöä välttämättä saa koskaan kokonaan poistettua sieltä.

Q: Voinko muuttaa profiilikuvaa myöhemmin?
A: Tottakai! Mene profiilisivullesi ja klikkaa Muokkaa ylälaidasta. Valitse sitten Profiiliasetukset, sieltä pystyt muokkaamaan profiilisi tietoja.

Q: Kauanko tunnukseni hyväksyminen kestää?
A: Tarkastamme uusia tunnuksia päivittäisten ylläpitotehtävien ohella, jolloin hyväksymisessä voi kestää minuuteista aina muutamaan vuorokauteen. Pyrimme käsittelemään uudet rekisteröitymiset mahdollisimman nopeasti.

Q: Kuinka poistan koko profiilini palvelusta?
A: Mene profiilisivullesi ja klikkaa ”Muokkaa” ylälaidasta. Muokkaussivun alalaidasta löydät linkin ”Poista tili”.

Q: Kirjautuessani saan ilmoituksen ”Tuntematon käyttäjätunnus tai salasana. Unohditko salasanasi?” Mikä on vialla?
A: Kuten virheilmoituksesta ilmenee, joko syöttämäsi käyttäjätunnus tai salasana on väärin. Jos olet unohtanut salasanasi, voit seurata virheilmoituksen linkkiä lähettääksesi uuden salasanan rekisteröityessäsi käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tämäkään ei auta, tunnuksesi on poistettu.

 

Palvelun käyttö

Q: Miksi julkaisemani kuva/video/blogi yms. on poistettu?
A: Lisäämäsi materiaali ei todennäköisesti ole täyttänyt sivuston käyttöehtoja.

Q: Kuinka poistan tekemäni julkaisun (kuva, video, blogi, yms.)?
A: Avaa julkaisusi ja paina sen yläpuolella olevaa ”Muokkaa” –linkkiä. Muokkaussivun alareunasta voit klikata ”Poista”.

 

Ongelmatapaukset

Q: Kuinka toimia kun epäilen, että joku on käyttänyt kuviani luvatta sivustollanne?
A: Jos epäilet että omistamaasi materiaalia on käytetty luvatta tai joku on esiintynyt sinuna sivustollamme, ota välittömästi yhteyttä ylläpitoon esim. sähköpostilla. Kyseessä on rikos, joka johtaa poliisitutkintaan.

Q: Kuinka toimia kun epäilen, että eräs käyttäjistänne on alaikäinen?
A: Ota viipymättä yhteyttä ylläpitoon joko sähköpostilla tai mene käyttäjän profiilisivulle ja klikkaa ”Ilmoita tämä käyttäjä”. Perustelethan epäilysi, jotta voimme selvittää asian.

Q: Saan jatkuvasti häiriköiviä kommentteja, mitä voin tehdä?
A: Voit ilmoittaa häiriköivät kommentit ylläpidolle painamalla kommentin kohdalla ”Merkitse spämmiksi” –linkkiä. Kirjoita ilmoituksesi syyksi esim. ”häiriköivä kommentti” ja mahdollisesti lisätietoja mikäli toiminta on jatkunut pidempään. Jos häiriköivä toiminta jatkuu, ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin asian ratkaisemiseksi.

Q: Eräs käyttäjä lähettää minulle häiritseviä yksityisviestejä. Mitä voin tehdä asian lopettamiseksi?
A: Mene viestisivullesi sivuston oikeasta yläkulmasta ja valitse Estetyt käyttäjät. Voit estää tiettyä käyttäjää lähettämästä sinulle yksityisviestejä syöttämällä hänen käyttäjänimensä ja klikkaamalla ”Estä käyttäjä”.