Tagit

Show/hide tags

Novellit

Naisten armoilla - #kuumanovelli2019

Käyttäjän Male-tre-74 kuva

Fetissit & Kinky | Male-tre-74 | 11.11.2019

#kuumanovelli2019

Sydämeni jyskyttää ja mieleeni nousee kohtaus Alien elokuvasta kuinka avaruusolio työntyy miehen rintakehästä läpi. Tuntuu myös kuin pala nousisi kurkkuun, jota yritän alas nieleskellä.

Askeskelen asunnossani huoneesta toiseen, olohuoneesta makkariin ja takaisin, ja vilkuilen hermostuneesti kelloa tuntien kuinka kylmä hiki alkaa nousemaan otsalleni. Mietin itsekseni, että mihin oikein olenkaan loppujen lopuksi mennyt lupautumaan.

Mieleeni palaa viime viikkojen nettikirjoittelut joiden johdosta nyt kaikki nämä oloni fyysiset tuntemukset johtuvat.

Siinä samassa se kauhun sekaisin tuntemuksin odottamani hetki tapahtuu ja on käsillä, kun asuntoni ovisummeri soi. Nielaisen ja pyyhkäisen kylmää hikeä otsaltani suunnaten sitten ovisummeria kohden ovea avaamaan.

Aika tuntuu kuin matelevan, kunnes kuulen kuinka hissi pysähtyy asuinkerrokseeni. Kuluu vielä muutama piinaava sekunti kunnes ovikelloni soi.

Avaan oven hieman tärisevin käsin ja ovella seisoo odotetusti kolme naista, tarkemmin sanottuna kaksi parikymppistä neitokaista ja yksi itseäni reilut kymmenisen vuotta vanhempi rouvashenkilö.

Lue lisää...     83 näyttökertaa     0 kommenttia

BBW rouva

Käyttäjän Ironhide kuva

Vanhemman käsittelyssä | Ironhide | 24.10.2019

Tositarina ja ensimmäistä kertaa kirjoittamassa tällaista, vieläpä puhelimella joten hieman armoa😬 palautetta saa antaa.

 

Ihan ilman taka-ajatuksia selaillessa kilpailevan sivuston kuvia osui silmiini kuva jossa oli isot upeat tissit. Laitoin viestiä ja nainen vastasi, juttu luisti luontevasti. Selvisi että asumme samalla paikkakunnalla. Muutaman päivän juteltua saimme aikaiseksi sopia tapaamisen. Perjantai ilta ja hän tulisi luokseni, jouduin odottelemaan viikon tapaamista. 

Lue lisää...     305 näyttökertaa     6 kommenttia

Maajussille renki

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 14.10.2019

Vähän vanhempaa tuotantoa tähän väliin. Huomautan vielä, että kaikki novellini ovat fiktiivisiä ja mahdolliset kytkökset tosielämän ihmisiin tai tapahtumiin ovat tahattomia.

 

 Hiekka pöllysi punaisen henkilöauton pyyhältäessä läpi suomalaisen maalaismaiseman. Sen vetämä pölyvana katkesi kuin seinään, kun auto kääntyi soran päällystämälle pihatielle. Pensaiden ja puiden seasta alkoi pikku hiljaa pilkistämään punasävyinen maalaistalo miltei sävy sävyyn auton kanssa.

 Auto pysähtyi talon eteen keskelle pientä aukeaa. Auton ovet loksahtivat auki ja ulos astuivat keski-ikäinen mies ja teini-ikäinen poika. Sora rapisi heidän kävellessään kohti katettua kuistia. Juuri kun mies oli painamassa ovikelloa, ovi aukesi miltei pyyhkäisten miehen mukanaan.

  • No päivää! oven takaa paljastunut, vanhempi mies tervehti huudahtaen.

  • Päivää päivää, mies vastasi tuskin liikauttaen huuliaan. - Pekka Ylönen, tässä on mun poika Janne.

 Mainittu poika nyökkäsi vaisusti.

  • Ja minä oon Laukan Tuomo, paikan isäntä tokaisi. - Teillä oli näihin aikoihin sovittu tapaaminen?

Lue lisää...     144 näyttökertaa     0 kommenttia

Risteilyllä rietastelua 2.

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 30.8.2019

Minnan katse käännähteli eri pöytäseurueista toiseen hänen yrittäessään saada selville, ketä tai paremminkin keitä oli tarkoittanut kuiskauksellani. Useammastakin pöydästä hänen katseeseensa vastattiin ja parista viittilöitiin Minnaa liittymään seuraan. Minna kuitenkin kääntyi puoleeni ja sanoi: "Mä luovutan, mitä sulla nyt taas on mielessäs?" Naurahtaen vei käteni Minnan pakaralle ja puristin sitä kevyesti vastaten hänelle: "Ei mulla mitään erityistä ole vielä suunnitelmissa tai mielessä, mutta katotaan nyt onko täällä jollakulla jonkinlaista ajatusta." Vilkaisin samalla muutaman pöydän suuntaan ja ainakin parissa oli selkeästi pantu merkille käteni ja erityisesti se, mitä sillä tein.

 

Lue lisää...     591 näyttökertaa     2 kommenttia

Harmaat silmät

Käyttäjän MisLuna kuva

Julkisella paikalla | MisLuna | 27.7.2019

Helteessä...

Ulkona on kuuma..Aurinko paistaa täydellä terällä ulkona, sisällä olo ahdistaa. Harmaa silmä ehdottaa yks kakas lähdetäänkö uimaan..ei täällä himassa jaksa istuskella.. Pakkaamme kassiin speedot ja pyyhkeet.. Ajelemme lähi rantaan..Muutama auto on parkissa harmiksi sillä olin jo hautonut päässäni pientä panoa rannassa..Sillä eilinen ilta jäi vähän kesken halujen täyttöön.. sillä sisukseni halajaa vain harmaa silmän kovaa kullia.. Kävelemme parkkipaikalta pientä polkua pitkin rantaan, rannalla on joku äiti lapsineen uimassa.. sekä joku ottamassa aurinkoa.

Rannassa on vain pieni pukukoppi menemme sinne yhdessä.. Hänellä on myös samat mielessä kuin minulla..  näen sen hänen puoliksi jäykästä peniksestään, hieman tahallani pyllistän näyttäen vakoni hänelle pukiessani bikineitä..sekä asettelessani isoja rintojani yläosaa paremmin...Näen lisää jäykistymistä peniksessä.harmaissa silmissä näkyy pilkahdus vihreää sekä tummista halusta. 

Lue lisää...     570 näyttökertaa     3 kommenttia

Pikaista

Käyttäjän MisLuna kuva

Julkisella paikalla | MisLuna | 26.5.2019

Pikaista ja nopeaa...

Pitkä ja kova odotukseni palkitaa...Sillä odottamani vastaus poikakaverilta tekstarilla saapuu piipittäen kännyyn..

Lue lisää...     854 näyttökertaa     8 kommenttia

Lauri ja minä V

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 28.4.2019

Laurin vanhempien erosta oli kulunut noin vuosi aikaa. Vaikka ero oli ollut kaikin puolin sopuisa ja siisti, oli hyvä, ettei se häirinnyt nyt käsillä olevia ylioppilaskirjoituksia. Olimme molemmat niin kirjoihimme uponneita, ettei meillä jäänyt käytännössä ollenkaan aikaa toisillemme.

Lauri oli tehnyt ehkä hieman epätavallisen ratkaisun valitessaan isänsä asuinkumppanikseen. Talo oli myyty, ja Laurin vanhemmat olivat muuttaneet tahoilleen. Isosisko asui jo omillaan. Tosin olivathan Lauri ja hänen isänsä Mika hyvin läheisiä toisilleen, jopa kadehdittavan. He kävivät salilla yhdessä, pelasivat pleikkarilla ja silloin tällöin myös maistelivat viskejään.

Yhtenä tuollaisena maisteluiltana jutut olivat nousseet aivan uusiin sfääreihin. Lauri oli alkanut jakaa intiimejä salaisuuksiaan, mukaan lukien minun ja hänen suhteesta. Mika oli kuunnellut joka sanan. Ihan kaikkea ei oltu sentään jaettu, mutta pääkohdat kuitenkin. Eli että Lauri oli suhteessamme se alistuvaisempi osapuoli, jonka munaa koristi useimmiten siveysvyö.

Lue lisää...     516 näyttökertaa     0 kommenttia

----Matkalla 2----

Käyttäjän Aresix kuva

Normiseksiä | Aresix | 14.3.2019

Syysloma, tuo hetkellinen tauko ja pelastus kaiken rankan opiskelun ääreltä.  Kerrankin sai levätä ja unta riittävästi. Mitäpä muuta sitä nyt olisikaan kaivannut enää tähän hetkeen. Jokin kuitenkin keskeytti uneksimiseni. Tunsin, kuinka jokin hipsutteli ja seikkaili hiuksieni seassa. Tunsin silkkisen paijaamisen alkavan poskellani ja raotin hieman silmiäni. Aamun sarastuksen paistaessa suoraan silmiini aloin hieromaan unisuuttani sekä unihiekkoja pois silmistäni. Kuulin viereltäni hiljaista hihittelyä. Sari loikoili vierelläni hymyillen ja kertoen, että minun tulisi jo nousta ylös. En todellakaan ole aamuihmisiä vaan mutisin jotain halustani nukkua vielä viitisen minuuttia.

Ei käy” kuului hieman puuskahtava vastaus viereltäni samalla kun Sari kierähti päälleni ja suuteli minua.  Sari alkoi suudelmansa jälkeen laskeutua päältäni alemmas ja leikkisät sormet valuivat perässä pitkin kehoani.  Käsien saapuessa bokserieni reunalle ne riuhtaistiin vauhdilla alemmas paljastaen vielä niin pienen veitikkani.

Lue lisää...     1022 näyttökertaa     0 kommenttia

Erossa pitkään..

Käyttäjän Herrasmies1974 kuva

Normiseksiä | Herrasmies1974 | 9.3.2019

Olemme laittaneet paljon vihjailevia viestiä pitkin päivää, ajelin luoksesi kaluni jo puoli kovana. Laitoit viestin että " sauna lämpiämässä ja pipari kuumana".. 

Saavun pihaasi ja kävelen kotiisi. Odotat minua keittössä nojaten keittiön pöytään, päälläsi on kylpytakki joka on hieman auki paljastaen alastoman kauniin vartalosi. 

 

Otan takkini päältäni ja tulen luoksesi.. suudellaan kiihkeästi, huomaan kovettuneet nännisi ja puristan rintaasi toisella kädellä.. kuiskaat mun korvaan " nuole mulle orgasmi"  

Avaat kylpytakkisi ja nostat toisen jalan tuolille paljastaen kostean vakosi. Kyykistyn sun eteen painaen kieleni sun klitorikselle.. huokaat... huomaan että olet jo valmiiksi tosi märkä..  Nuolen hitaasti vakoasi.. otat mua päästä kiinni ja painat lujaa vakoasi vasten.. liikutat lantiotasi kasvojani vasten ja laukeat rajusti kostea vako sykkien. 

 

Lue lisää...     634 näyttökertaa     0 kommenttia

Raiskaaja saa ansionsa mukaan

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 27.1.2019

Tämän kuvitteellisen novellin on kirjoittanut Cd_Bi. Novellissa yhdistyy alistamisen ja alistumisen fantasiat ääriperverssillä tasolla.

Varoitus: Novelli sisältää voimakkaita kohtauksia jotka saattavat olla haitallisia jopa täysikasvuisille Alfauroksille! ;D 

Muille, mukavia lukuhetkiä! ;D

 

Lue lisää...     1649 näyttökertaa     6 kommenttia

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 3

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 27.1.2019

Tätä on jo muidenkin toimesta odotettu! Joten kiitokset jälleen Male-tre-74, mahtava teos jälleen kerran! ;)

Aikaisempiin osiin voit hypätä alhaalta näkyvistä linkeistä, mikäli et niitä vielä ole lukenut:

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 1

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 2

 

Neitokainen ja Herrasmies - osa 3

--------------------------------------------------------------------

Miehen vatsanpohjan kouraisut eivät ehdi edes hellittämään, kun sillä samalla hetkellä miehen puhelin pärähtääkin uudemman kerran soimaan. Miehen ajatuksiin nousee samantein ajatus, että se siitä sinänsä auvoisesta avioliitosta sitten, tämä oli tässä.

Ei kun hetkonen, mies miettii kuitenkin itsekseen. Hänen puhelimensa ei soitakaan Rammsteinin Pussy-biisiä vaan Rammsteinin Du Hast-biisiä eli soittaja ei olekaan miehen vaimo. Miehen ajatukset laukkaavat kuitenkin villiä laukkaa, että miten Valtiatar suhtautuu tähän toiseen keskeytykseen vaikkei keskeyttäjä miehen vaimo olekaan.

Lue lisää...     658 näyttökertaa     1 kommentti

Hikijumppaa naapurin rouvan kanssa - Part 1

Käyttäjän Rajatapaus kuva

Pikapanot | Rajatapaus | 26.1.2019

Jes, kohta kotona! Kurvasin taloyhtiön pihaan ja parkkeerasin auton tottuneesti omalle paikalleni, nyt ei lämmitysjohtoakaan autoon onneksi tarvitse pariin päivään kytkeä, sillä olihan perjantai ja vapaa viikonloppu luvassa. Kauppakassit kantoon ja sisälle palelemasta.

Nousu kolmanteen kerrokseen oli vielä luvassa, mielessäni siinsi jo pehmeä sohva johon aioin heittäytyä raskaan työviikon päätteeksi...

-Hei Sami, odotas! Alakerran pyykkituvan ovelta kuuluva huudahdus keskeytti ajatukseni. Vaikka äänessä oli käskevä sävy, se oli kuitenkin hempeä ja naisellinen, ääni kuului naapurilleni, Helenalle. 

- Lähteekö se kolli jumpalle tänään? Helena kysyi reteesti virnistäen, noustessaan samalla rappuja luokseni ylätasanteelle.

Lue lisää...     2021 näyttökertaa     1 kommentti