Tagit

Show/hide tags

Novellit

Tyttöystävä miesten matkassa

Käyttäjän renttu70 kuva

Vanhemman käsittelyssä | renttu70 | 10.7.2020

Havahduin postiluukun kolahdukseen ja vääntäydyin sohvalta ylös. Sunnuntai oli jo pitkällä iltapäivän puolella, mutta oloni oli edelleen hieman kohmeloinen edellisillan bileillan jälkeen. Tyttöystäväni Jenni oli taas ilmoittanut joutuvansa lähtemään vanhempiensa mukaan viikolopuksi, joten olin sitten viettänyt perjantai- ja lauantai-illat omilla menoillani, siitä heikohko olotilani. Laahustin eteiseen ihmetellen samalla, mitä postiluukusta oli tullut, sillä ilmaisjakelu oli jaettu jo lauantaina. Nostin pehmustetun kirjekuoren käteeni ja katselin sitä ihmeissäni. Ei postimerkkiä tietenkään eikä tietoakaan lähettäjästä tai tuojasta. Siirryin takaisn sohvalle ja avattuani kuoren löysin sen sisältä kaksi itse poltettua DVD-levyä sekä kirjeen. 

Lue lisää...     0 näyttökertaa     0 kommenttia

Aurinkoa

Käyttäjän Ironhide kuva

Julkisella paikalla | Ironhide | 1.2.2020

Normaali kesäinen aamu, heräillessä mietin mitä kivaa keksisi. No uimaan rannalle tietenkin, mutta eka salille. Salilla muutamia naisia myös ja tekemisen lomassa seurailin pyllyjä ja tissejä, naurahdin itsekseni kun älysin kaluni alkavan jäykistyä joten pakko rauhoittua ettei tarvitse salilla kalu kovana kulkea. No jumpat tehtyä huikkasin heipat ja lähdin kohti järveä, paikalle päästyä totesin että ei kauheasti porukkaa mikä sopisi minulle mainiosti. Ainut hetken mietityttänyt asia oli että kalliolle vai rannalle, kalliolla saisi olla rauhallisemmin mutta rannalla saisi ainakin katsella naisia. Mutta kalliolle siis!! Päästyäni huomasin muutaman teinin loikoilemassa hieman sivummassa mutta yksi pyyhe tyhjänä edempänä, aurinkoa tuli kohtaan "parhaiten" joten lähettyville. Älysin samalla että siinä oli käsilaukku joten nainen ilmeisesti ja sehän sopi minulle. Istahdin pyyhkeen päälle, olin vaihtanut uimashortsit päälleni salilla joten paita pois ja olen valmis. Aurinkolaseissani on peililasit joten saan rauhassa katsella maisemia, aloin rasvata ihoa samassa tajuten että vedestä rappusista nousee joku nainen.

Lue lisää...     798 näyttökertaa     0 kommenttia

Se "oikee" eka kerta

Käyttäjän Rockstone kuva

Gay-tarinat | Rockstone | 22.12.2019

Tositarina

 

Lue lisää...     354 näyttökertaa     1 kommentti

Naisten armoilla - Osa 2

Käyttäjän Male-tre-74 kuva

Fetissit & Kinky | Male-tre-74 | 9.12.2019

 

Vaikka novellikilpailu jo ohitse onkin niin tässä hieman tarinaani jatkoa, olkaatte hyvät:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanhempi rouvashenkilö, näistä naisista määrätietoisin nainen, katsahtaa hieman tuimahko ilme kasvoillaan tätä nuorta neitokaista joka tämän nektarikommentin esittää ja sanaakaan sanomatta nasauttaa neitokaisen persposkille ratsupiiskallaan napakan iskun jonka johdosta tämä neitokainen parahtaa muttei kuitenkaan minkäänlaisia vastalauseita tälle rouvashenkilölle esitä.

- Oikein hyvä, myös teidän neitokaisten pitää se paikkanne tietää vaikka tämä mieheksikin kutsuttu narttumme tässä edessämme on olemassa vain ja ainoastaan meidän halujamme ja toiveitamme varten, rouvashenkilö toteaa ja tämä napakan ratsupiiskan iskun saanut neitokainen nyökkää hyväksyvästi.

Katselen hieman ihmeissäni tätä naisten keskinäistä arvotaistelua tai arvoasetelmaa mutta mietin kuitenkin itsekseni, ettei minun kannata siihen millään muotoa puuttua josko yhtään tiedän mikä on itselleni parasta.

Lue lisää...     394 näyttökertaa     1 kommentti

Kuritusta koulun jälkeen #kuumanovelli2019

Käyttäjän renttu70 kuva

Kavereiden kanssa | renttu70 | 17.11.2019

Oltiin toukokuun lopussa ja keli oli yhtäkkiä muuttunut täydeksi kesäksi lämpötilan huidellessa parinkympin paremmalla puolella. Mikäs sen mukavampaa, jollet sattunut viettämään päiviäsi paksut työhaalarit yllä hitsauslaitteiden ja työstökoneiden keskellä hallin aurinkoisella puolella. Eikä vanhassa tilassa ollut ilmastoinnista tietoakaan. Joten haalarin alta oli poistetu kaikki ylimääräinen, mutta sekään ei tuonut helpotusta torstaipäivän kuumuuteen.

Lue lisää...     581 näyttökertaa     1 kommentti

Naisten armoilla - #kuumanovelli2019

Käyttäjän Male-tre-74 kuva

Fetissit & Kinky | Male-tre-74 | 11.11.2019

#kuumanovelli2019

Sydämeni jyskyttää ja mieleeni nousee kohtaus Alien elokuvasta kuinka avaruusolio työntyy miehen rintakehästä läpi. Tuntuu myös kuin pala nousisi kurkkuun, jota yritän alas nieleskellä.

Askeskelen asunnossani huoneesta toiseen, olohuoneesta makkariin ja takaisin, ja vilkuilen hermostuneesti kelloa tuntien kuinka kylmä hiki alkaa nousemaan otsalleni. Mietin itsekseni, että mihin oikein olenkaan loppujen lopuksi mennyt lupautumaan.

Mieleeni palaa viime viikkojen nettikirjoittelut joiden johdosta nyt kaikki nämä oloni fyysiset tuntemukset johtuvat.

Siinä samassa se kauhun sekaisin tuntemuksin odottamani hetki tapahtuu ja on käsillä, kun asuntoni ovisummeri soi. Nielaisen ja pyyhkäisen kylmää hikeä otsaltani suunnaten sitten ovisummeria kohden ovea avaamaan.

Aika tuntuu kuin matelevan, kunnes kuulen kuinka hissi pysähtyy asuinkerrokseeni. Kuluu vielä muutama piinaava sekunti kunnes ovikelloni soi.

Avaan oven hieman tärisevin käsin ja ovella seisoo odotetusti kolme naista, tarkemmin sanottuna kaksi parikymppistä neitokaista ja yksi itseäni reilut kymmenisen vuotta vanhempi rouvashenkilö.

Lue lisää...     518 näyttökertaa     1 kommentti

BBW rouva

Käyttäjän Ironhide kuva

Vanhemman käsittelyssä | Ironhide | 24.10.2019

Tositarina ja ensimmäistä kertaa kirjoittamassa tällaista, vieläpä puhelimella joten hieman armoa😬 palautetta saa antaa.

 

Ihan ilman taka-ajatuksia selaillessa kilpailevan sivuston kuvia osui silmiini kuva jossa oli isot upeat tissit. Laitoin viestiä ja nainen vastasi, juttu luisti luontevasti. Selvisi että asumme samalla paikkakunnalla. Muutaman päivän juteltua saimme aikaiseksi sopia tapaamisen. Perjantai ilta ja hän tulisi luokseni, jouduin odottelemaan viikon tapaamista. 

Lue lisää...     1197 näyttökertaa     6 kommenttia

Maajussille renki

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 14.10.2019

Vähän vanhempaa tuotantoa tähän väliin. Huomautan vielä, että kaikki novellini ovat fiktiivisiä ja mahdolliset kytkökset tosielämän ihmisiin tai tapahtumiin ovat tahattomia.

 

 Hiekka pöllysi punaisen henkilöauton pyyhältäessä läpi suomalaisen maalaismaiseman. Sen vetämä pölyvana katkesi kuin seinään, kun auto kääntyi soran päällystämälle pihatielle. Pensaiden ja puiden seasta alkoi pikku hiljaa pilkistämään punasävyinen maalaistalo miltei sävy sävyyn auton kanssa.

 Auto pysähtyi talon eteen keskelle pientä aukeaa. Auton ovet loksahtivat auki ja ulos astuivat keski-ikäinen mies ja teini-ikäinen poika. Sora rapisi heidän kävellessään kohti katettua kuistia. Juuri kun mies oli painamassa ovikelloa, ovi aukesi miltei pyyhkäisten miehen mukanaan.

  • No päivää! oven takaa paljastunut, vanhempi mies tervehti huudahtaen.

  • Päivää päivää, mies vastasi tuskin liikauttaen huuliaan. - Pekka Ylönen, tässä on mun poika Janne.

 Mainittu poika nyökkäsi vaisusti.

  • Ja minä oon Laukan Tuomo, paikan isäntä tokaisi. - Teillä oli näihin aikoihin sovittu tapaaminen?

Lue lisää...     350 näyttökertaa     0 kommenttia

Risteilyllä rietastelua 2.

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 30.8.2019

Minnan katse käännähteli eri pöytäseurueista toiseen hänen yrittäessään saada selville, ketä tai paremminkin keitä oli tarkoittanut kuiskauksellani. Useammastakin pöydästä hänen katseeseensa vastattiin ja parista viittilöitiin Minnaa liittymään seuraan. Minna kuitenkin kääntyi puoleeni ja sanoi: "Mä luovutan, mitä sulla nyt taas on mielessäs?" Naurahtaen vei käteni Minnan pakaralle ja puristin sitä kevyesti vastaten hänelle: "Ei mulla mitään erityistä ole vielä suunnitelmissa tai mielessä, mutta katotaan nyt onko täällä jollakulla jonkinlaista ajatusta." Vilkaisin samalla muutaman pöydän suuntaan ja ainakin parissa oli selkeästi pantu merkille käteni ja erityisesti se, mitä sillä tein.

 

Lue lisää...     1008 näyttökertaa     2 kommenttia

Harmaat silmät

Käyttäjän MisLuna kuva

Julkisella paikalla | MisLuna | 27.7.2019

Helteessä...

Ulkona on kuuma..Aurinko paistaa täydellä terällä ulkona, sisällä olo ahdistaa. Harmaa silmä ehdottaa yks kakas lähdetäänkö uimaan..ei täällä himassa jaksa istuskella.. Pakkaamme kassiin speedot ja pyyhkeet.. Ajelemme lähi rantaan..Muutama auto on parkissa harmiksi sillä olin jo hautonut päässäni pientä panoa rannassa..Sillä eilinen ilta jäi vähän kesken halujen täyttöön.. sillä sisukseni halajaa vain harmaa silmän kovaa kullia.. Kävelemme parkkipaikalta pientä polkua pitkin rantaan, rannalla on joku äiti lapsineen uimassa.. sekä joku ottamassa aurinkoa.

Rannassa on vain pieni pukukoppi menemme sinne yhdessä.. Hänellä on myös samat mielessä kuin minulla..  näen sen hänen puoliksi jäykästä peniksestään, hieman tahallani pyllistän näyttäen vakoni hänelle pukiessani bikineitä..sekä asettelessani isoja rintojani yläosaa paremmin...Näen lisää jäykistymistä peniksessä.harmaissa silmissä näkyy pilkahdus vihreää sekä tummista halusta. 

Lue lisää...     779 näyttökertaa     4 kommenttia

Pikaista

Käyttäjän MisLuna kuva

Julkisella paikalla | MisLuna | 26.5.2019

Pikaista ja nopeaa...

Pitkä ja kova odotukseni palkitaa...Sillä odottamani vastaus poikakaverilta tekstarilla saapuu piipittäen kännyyn..

Lue lisää...     970 näyttökertaa     4 kommenttia

Lauri ja minä V

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 28.4.2019

Laurin vanhempien erosta oli kulunut noin vuosi aikaa. Vaikka ero oli ollut kaikin puolin sopuisa ja siisti, oli hyvä, ettei se häirinnyt nyt käsillä olevia ylioppilaskirjoituksia. Olimme molemmat niin kirjoihimme uponneita, ettei meillä jäänyt käytännössä ollenkaan aikaa toisillemme.

Lauri oli tehnyt ehkä hieman epätavallisen ratkaisun valitessaan isänsä asuinkumppanikseen. Talo oli myyty, ja Laurin vanhemmat olivat muuttaneet tahoilleen. Isosisko asui jo omillaan. Tosin olivathan Lauri ja hänen isänsä Mika hyvin läheisiä toisilleen, jopa kadehdittavan. He kävivät salilla yhdessä, pelasivat pleikkarilla ja silloin tällöin myös maistelivat viskejään.

Yhtenä tuollaisena maisteluiltana jutut olivat nousseet aivan uusiin sfääreihin. Lauri oli alkanut jakaa intiimejä salaisuuksiaan, mukaan lukien minun ja hänen suhteesta. Mika oli kuunnellut joka sanan. Ihan kaikkea ei oltu sentään jaettu, mutta pääkohdat kuitenkin. Eli että Lauri oli suhteessamme se alistuvaisempi osapuoli, jonka munaa koristi useimmiten siveysvyö.

Lue lisää...     589 näyttökertaa     0 kommenttia