Olet täällä

Festareiden pikku kimppapimppa

renttu70 12.8.2018

Havahduin kevyestä päivähorteesta telttani vierestä kuuluvaan kinasteluun. Olin saapunut aikaisemmin aamupäivällä festarin leirintäalueelle valmiiksi väsyneenä, kiireinen viikko töissä ja siihen päälle oma muutto oli vaatinut veronsa ja olinkin päättänyt ladata ensin hieman akkuja, sillä tiesin kokemuksesta ettei myöhemmin tulisi juuri turhia lepäiltyä. Niinpä saatuani telttani ja muun leirivarustuksen pystyyn olin vetäytynyt kieltämättä yhdelle hengelle melko suureen telttaani pienille nokosille. Sieltä nyt siis parin tunnin kömmin ulos todistamaan, kuinka viereeni pystytettiin toista telttaa. Tai yritettiin pystyttää, näytti vahvasti siltä ettei teltan parissa häärivä pariskunta ollut aikaisemmin telttaa pystyttänyt ja kumpikin tuntui pitävän toista syypäänä siihen, että teltan osat olivat yhä epämääräisenä läjänä maassa.

Kaivoin kylmälaukusta ensimmäisen kylmän oluen, avasin telttatuolini ja istuuduin hetkeksi katsomaan pariskunnan touhuja. Molemmat näyttivät nuorilta, epäilin että poika olisi juuri 19 vuotta vanhempi, mutta käyttäytyi kuitenkin rehvakkaasti kuin kokeneempikin festarikävijä. ”Mutta telttaa ei osaa pystyttää.”, naureskelin itsekseni. Enemmän katseeni kuitenkin seurasi aurinkolasieni takaa tytön touhuja, sillä tämä oli pukeutunut kesäiseen säähän melko sopivasti, eli miellyttävän niukasti ja paljastavasti. Arvelin, ettei tyttö kyllä tainnut olla ihan täysi-ikäinen, vaikka tämä pojan tavoin jo juomatölkkiään siemaili. Hän oli pelko pienikokoinen, tuskin 160 pitkä, hoikka ja kasvoiltaankin kovin nuoren näköinen, vaikkakin selvästi yritti voimakkaalla meikillä ja rohkealla pukeutumisella näyttää vanhemmalta. Mielestäni lopputulos oli kuitenkin enemmän lievästi hutsahtava lolita, mitä vatsaan minulla ei tosin ollut mitään.

Seurasin hetken vielä lähinnä tytön pyllistelyä lyhyessä hameessaan, kulautin sitten tölkkini tyhjäksi ja nousin tuolistani ylös. ”Tarttettekos apua?”, kysäisin samalla auttamattomasti vaiheessa olevaa telttaprojektia katsellen. ”Eei, kyl me tää...”, aloitti poika, mutta tyttö keskeytti tämän heti: ”Joo, me ei taideta oikeen hoksata tätä tsydeemiä.” Kumartuessani teltan osien puoleen alkoi poika vielä selittämään: ”Sielt varmaan puuttuu jotain osii, siks toi on niin hankalaa.” samalla kun hän aukaisi jo seuraavaa kaljatölkkiä ”No katotaas.”, vastasin ja vilkaisin samalla tyttöön, joka selvästi tajusi etten uskonut sanaakaan pojan selittelyistä. Ei siinä teltan pystytyksessä kauaa mennyt, tyttökin siinä auttoi pojan keskittyessä tölkkien tyhjentämiseen melko tiuhaan tahtiin. Tuumin, ettei tuolla tahdilla noin hentonen kaveri ei kovin pitkään jalkeilla pysy. Pystytyksen jälkeen tyttö esitteli itsensä Saaraksi, poika oli kuulemma Jare. Iäkseen Saara kertoi ”melkein 18”, mikä vahvistikin arvioni tämän täysi-ikäisyydestä, Jare selkeästi oli ainakin ajokortti-iässä, koskapa pariskunta oli autolla paikalle tullut. Esittelin vuorostani itseni Tepaksi ja naureskelin olevani vanhempi kuin Saara ja Jare yhteensä, olihan jo itse niukasti neljänkympin päälle. Turisimme vielä hetken kepeitä, festarien ohjelmasta ja yleensä festareiden järjestelyistä, ja mielelläni kertoilin omista kokemuksistani, olinhan käynyt samoilla festareilla jo vuosikausia ja paikat olivat tutut. Lopuksi toivottelin pariskunnalle mukavia festareita, nappasin muutaman juoman mukaani ja lähdin kiertelemään aluetta ja katsomaan keitä vanhoista festaritutuista olisi jo paikalla.

 

Festareiden toinen päivä oli jo pitkällä ollessani katsomassa yhtä bändeistä kun huomasin Saaran ja Jaren hieman sivummalla. Olin nähnyt pariskuntaa festareiden aikana milloin omalla teltallaan ja milloin festarialueella ja aina Jare oli ollut enemmän tai vähemmän humalassa ja niin oli nytkin. Tällä kertaa tosin vielä pahemmassa, päivä oli ollut helteinen enkä usko Jaren nauttineen muuta juotavaa kuin kaljaa koko päivänä. Myös järjestyksenvalvoja kiinnitti huomionsa hoippuroivaan nuorukaiseen jota Saara yritti pitää pystyssä. Astelin itsekin pariskunnan luokse juuri parahiksi kuullakseni, kuinka järkkäri koetti saada Jarelta tolkullista vastausta tämän kunnon tarkistamiseksi. ”Et sä taida tota saada teltallensa, vois olla parempi että viedään poika vähän selviämään.”, ehdotti järkkäri Saaralle, joka yritti vakuutella tätä ettei moinen olisi tarpeen. ”Mä voin auttaa pojan taluttamisessa, telttanaapureita kun ollaan.”, ehdotin yhtä lailla Saaralle kuin järjestyksenvalvojalle ja tämä ehdotus molemmille sopikin. Lähdimme siis kohti leirejämme, minä puoliksi raahaten Jarea, jonka festaripäivä päättyisi kyllä siihen hetkeen kun tämä telttaansa päätyisi. Saara kiitteli apuani ja hieman itkuisella äänellä pahoitteli Jaren kuntoa ja kuinka tämä pilaisi oman ja Saarankin festarin huonolla käytöksellään.

Saatuamme Jaren telttaansa tämä sammui saman tien ja Saara jäi istumaan teltan eteen retkituoliinsa. Kävin vielä täyttämässä vesipisteellä puolentoista litran pullon vettä Saaralle ja kehotin tätä viemään sen Jarelle, herättyään tällä tulisi olemaan taatusti jano. Itse suuntasin auton takaluukulle ja siellä kylmälaukulle, josta kaivoin viileän juotavan itselleni. Samalla kuului pariskunnan teltasta Saaran kirous: ”Voi vittu!”, ja heti perään Saara tuli teltastaan ulos roikottaen sotkuista makuupussia. ”Vittu se on oksentanu telttaa!”, kirosi Saara nyyhkyttäen. ”Se on oksentanu mun makuupussille. Se on juonu melkein koko ajan ja mä oon saanu sitä paimentaa ja nyt se on yrönny teltan ja makuupussin. Juotavat on melkein loppu enkä mä takuulla nuku tuolla yrjölammikossa. Emmä tiedä missä mä nukun mutta en kyllä tuolla!”, jatkoi tyttö puoliksi nyyhkyttäen, puoliksi vihaisena. ”Kyllä tohon ratkasut keksitään.”, lohdutin Saaraa ja tarjosin tälle juuri avaamani tölkin ja hain itselleni toisen. ”Täällä on leirintäalue täynnä hyvää porukkaa, aina joku tarjoaa juotavaa ja yösijakin varmasti löytyy. Siis ihan turvallinen yösija jossa ei tartte muuta kuin nukkua.”, jatkoin hieman naurahtaen. ”Mullakin on mukana takuulla riittävästi ja vähän päälle juominkeja, ihan vaan siks kun aina tulee tarjottua tutuille ja toisekseen ei saa juotava loppua kesken. Kotiin niitä voi kantaa takas mutta kesken ei saa loppua.”

 

Saara siirsi retkituolinsa leiriini ja alkoi kertoilla festareidensa kulumista. Tämän piti olla heille eka yhteinen festarireissu, tarkoitus oli ollut pitää kunnolla hauskaa, mutta Jare olikin alkanut heti juopottelemaan ja Saara oli joutunut yrittämään pitää pojasta huolta eikä Saara itse ollut kyennyt nauttimaan festareistaan kunnolla. Lisäksi ainoat auton avaimet olivat Jarella ja autossa olivat tietysti pariskunnan juomavarat, joten tyttö oli siksikin riippuvainen Jaresta. Kaiken kukkuraksi Jare oli tämän tästäkin kadonnut anniskelualueille juomaan eikä Saara ikänsä vuoksi ollut voinut sinne päästä vaan oli joutunut odottamaan poikaa kuivin suin. ”Että ei oo kovin korkeella festarifiilikset.”, päätti tyttö kertomuksensa samalla kuin juomansakkin. ”No, festareita on vielä jäljellä.”, sanoin kantaen samalla kylmälaukun retkituoliemme väliin ja jatkoin: ”Nappaa sieltä mitä haluut ihan vapaasti, Bar Tepa tarjoaa!” Saara otti laukusta toisen oluen ja sihautti sen auki. ”Ja jos yöpaikka kelpaa etkä pelästy tällasta vanhan liiton hevaria, niin niinkos näät mun telttani on aikas iso ja olin varautunu paljon tätä kylmempään keliin extrapeitolla sun muilla, joten siellä saa nukkua ihan rauhassa yksin oman peiton alla.”, ehdotin vielä Saaralle. Saara katsoi minua hetken mietteliään näköisenä ja vastasi sitten: ”No mä aattelen tota hetken, kiitti tosi paljon tarjouksesta.” ”Ihan rauhassa, tarjous on voimassa koko festarin ajan.”, sanoin naurahtaen ja nousin hakemaan itselleni viskipullon. ”No sä oot tosiaan varustautunu!”, naurahti Saara kun kaadoin kertakäyttömukiin pari sormen leveydellistä. ”No tottakai, eikä tää oo vielä läheskään kaikki.”, virnistin takaisin.

Turisimme leirillä jonkin aikaa joutavia, naukkailimme juotavia rauhalliseen tahtiin, kertoilimme hieman toisistamme ja tulimme yllättävän hyvin juttuun huolimatta reippaasti yli kahdenkymmenen vuoden ikäerostamme. Jossain vaiheessa vilkaisin kelloa ja katsoin sen jälkeen ohjelmalehdykkää ja totesin sitten Saaralle: ”Tossa reilun tunnin päästä alottaa bändi, minkä aattelin mennä kattomaan. Ja aattelin sitä ennen kierrellä parissa tutussa leirissä. Haluukko tulla mukaan vai jääkkö leiriin? Mä voin jättää ton kylmälaukun tähän jos haluut jäädä, laitat sen vaan sitten tonne telttaan jos lähet johonkin.” Saara katsoi minua hetken yllättyneen näköisenä, mutta vastasi sitten hymyillen: ”Tota, jos sopii niin mä tuun sun mukaas. Ja jos se yösija on vielä tarjolla, niin sekin sopis mulle.” ”Tottakai se on, eikä siis tosiaan edellytä sulta mitään.”, virnistin Saaralle ja tämä kävikin hakemasta omasta teltastaan Jaren avaimet ja haki tavaransa tämän autosta palauttaen avaimet sitten telttaan. ”Vittu mikä haju tuolla on ja se jätkä vaan kuorsaa. Ei takuulla herää ennen huomista puoltapäivää. Voinks mä laittaa mun tavarat sun autoos, en haluis niitä ihan telttaan jättää?”

 

Laitoimme Saaran tavarat ja kylmälaukun autoon ja nappasimme muutaman eväsjuoman mukaamme lähtiessämme kuljeksimaan leirintäalueelle. Matkalla naureskelimme festarikävijöiden kekseliäisyydelle leirien pystyttämisessä. Perus teltta plus kevytpressu katoksena oli useimman, kuten myös minun ratkaisu, mutta myös erikokoisia paviljonkeja oli matkassa paljon. Jotkut olivat ottaneet mukaansa myös sohvan jos vain sellaisen olivat autoonsa saaneet mahtumaan, joitakin matkailuautoja oli mukana myös ja olipa useampikin leiri saapunut bussilla paikalle. Ja aika moneen leiriin oli myös pystytetty sauna, mikä kyllä varmasti teki kyseisestä leiristä suositun naapureidenkin kanssa. Mekin päädyimme istumaan joksikin aikaa erääseen alueen nurkassa olevaan leiriin, jossa sauna oli rakennettu asuntovaunun sisälle. Leirissä oli myös parikin asuntoautoa sekä pakettiauto, jolla saunavaunu oli ilmeisesti paikalle hinattu. Asuntoautot oli pysäköity melkein kiinni toisiinsa ja autot ja vaunu muodostivat näppärästi ikään kuin sisäpihan, jonka keskellä oli nuotiopaikka ympärillään kahden istuttava sohva sekä pari pitkää yksinkertaista penkkiä. Saunan omistaja kertoi, että hän oli tullut paikalle jo hyvissä ajoin saadakseen tämän paikan ja oli vetänyt samalla läheisestä vesipisteestä pitkällä letkulla vedenkin saunan sisään. Sauna olisi vapaasti käytettävissä, kunhan kävijät käyttäytyisivät siivosti. ”Vaikka eipä täällä oo juur häiriöitä koskaan ollu!”, naurahti Masaksi esittäytynyt mies muiden leirissä istuvien nyökytellessä mukana.

Saatuamme mukaamme ottamamme juomat tyhjennettyä olikin jo aika siirtyä itse festarialueelle bändiä seuraamaan ja seuraavat muutama tuntia vietimmekin välillä festarialueella ja välillä leirintäalueen puolella, milloin omassa ja milloin muiden leireillä hengaillen ja juotavia tasaisesti mutta rauhallisesti tyhjennellen. Viimeisen bändin lopetettua suuntasimme taas oman leirimme suuntaan ja istahdimme hetkeksi alas pohtimaan, mitä seuraavaksi olisi suunnitelmissa. ”Mä en ainakaan vielä haluis iltaa lopetella nyt kun viimein oon saanu kunnolla irrotella.”, Saara totesi selkeästi jo hyvässä ja hilpeässä humalatilassa. ”No eihän tässä oo mikään tarkotus vielä lopetellakkaan, nythän ne bileet vasta alkaa kun loppukin porukka siirtyy leireihinsä. Joka puolella alkaa kohta kuule sellanen meno, että saas nähä uskallakko sä kauaa sitä ees sivusta seurata.”, virnistin Saaralle ja jäin samalla katsomaan häntä hieman pidempään illan tai oikeastaan yön hämärässä. Tyttö oli tosiaan lyhyt ja hentoinen, hiukset olivat värjätty kirkkaan punaisiksi ja kasvoilla edelleen voimakas meikki, jota hän oli tavan takaa koettanut korjailla. Mustan melko avokaulaisen topin alta näkyi punaisten rintsikoiden olkaimia, lyhyt skottiruudullinen hame ylttyi hieman polvien yläpuolelle ja jalassa hänellä oli pitkävartiset New Rockin saapikkaat. ”No en mä ny ihan vähästä hätkähdä tai säikähdä.”, Saara vastasi, katsoi hetken hiljaa minua ja jatkoi sitten: ”Kyl mä oon huomannu et sä oot katellu mua pitkin iltaa, eikä se mua haittaa yhtään vaikka sä oot paljo vanhempi. Etkä sä oo yhtään yrittäny lääppiä tai jotain, niinku joku nuorempi jätkä olis varmaan tehny.” ”Toivottavasti se ei oo ollu sulle kauhee pettymys etten oo yrittäny.”, naurahdin vastauksena ja nousin hakemaan autolta viskipullon ja kupin ja kaadoin itselleni pienen siivun.

 

Ennen kuin ehdin istua takaisin Saara nousi omasta tuolistaan ja astui eteeni ja vastasi: ”No ehkä vähän, mut onhan tässä vielä aikaa. Jos sä haluut.” Viimeiset sanat Saara melkein kuiskasi. Siemaisin viskini yhdellä kulauksella ja laitoin pullon ja kupin auton katolle ja siirsin käteni Saaran hoikalle vyötärölle. ”Ootsä ny varma?”, kysyin katsoen tyttöä silmiin. ”Oon. Jare ei ajatellu ku itteään eikä välittäny yhtään mitä mä olisin halunnu, mut sä olet koko ajan ottanu mut huomioon ja saanu mut tuntemaan että mä oon muutakin ku vaan tissit joita puritella ja pillu jota panna. Mä haluun tänään olla villi ja vapaa ja tehä kaikkee.” Tämän sanottuaan Saara kietoi kätensä kaulalleni ja kurotti suutelemaan minua himokkaasti. Vastasin suudelmaan ja siirsin samalla oikean käteni tytön kiinteälle pakaralle ja aloin sivellä ja puristella sitä vetäen Saaraa samalla kiinni itseeni, eikä tyttö voinut olla huomaamatta kuinka housuissani alkoi olla ahdasta. ”Mmmmmm. Koskettele mua lisää.”, mumisi Saara irrottautuessaan suudelmasta samalla kääntyen selin minuun ja tarttui käsiini ohjaten ne kiinteille rinnoilleen. ”Puristele mun tissejä! Ne on kauheen herkät ja mä tykkään kun niitä kosketellaan.” Aloin leipoa, sivellä ja puristella Saaran b-kupin pystyjä teinitissejä samalla kun tyttö nojasi toisella kädellä autooni vieden toisen kätensä taakseen haaroihini. Nyt jo seisovaa kaluani housujeni päältä hyväille tyttö hieman huohottaen sanoi: ”Tää tuntuu ihanan isolta. Saanko mä tätä jos mä lupaan olla tuhma ja villi ja annan sun tehä kaikkee? Mul ei oo ikinä ollu reilusti vanhempaa miestä ja nyt mä haluun olla sellasen kanssa. Mä haluun olla sun kanssas. Annaksä mulle tätä?” Olin jo reippaasti ohi siitä pisteestä, että olisin edes alkanut pohtimaan kieltäytymistä moisesta tarjouksesta ja teinkin sen Saaralle selväksi viemällä oikean käteni tämän hameen alle teinipillulle kumartuen samalla vastaamaan tytön korvaan: ”Kyllä sä tuut tänne vielä täytettä saamaan, aikusen miehen kullia. Pitkään, hartaasti ja rajusti.”Siirsin sormellani Saaran pillua peittävän märän kaistaleen pikkupöksyjä sivuun ja sivelin tämän karvattomaksi ajeltua kosteaa teinipillua ja jatkoin: ”Sä tuut vielä kerjäämään, että tää sun halukas ja valmis teinipillus otetaan isolla paksulla kullilla. Sitähän sä haluut, etkö haluukkin? Että sut otetaan. Sano se mulle. Sano mitä sä haluat!” Saara ynähteli ja voihki toisen käteni sivellessä tytön märkää vakoa toisen puristellessa häntä rinnoista, tytön toinen käsi puristeli ja hyväili yhä kaluani housujeni päältä. ”Jooh, mä haluun et mut otetaan.”, vastasi Saara huohottaen. ”Mä haluun isoo kullia mun sisään, mä haluun että mun tissejä puristellaan, mä haluun imeä spermat mun suuhuni. Mä haluun olla tuhma ja villi tehä kaikkee.”

Hetken Saaraa vielä hyväiltyäni irrottauduin hänestä tytön jäädessä hieman pettyneen oloisena seisomaan autooni nojaten. Saara oli selvästi todella kiihottunut, eipä silti, niin oli itsekkin. ”Älä hätäile, kyllä sä tuut vielä saamaan.”, sanoin Saaralle hieman samalla naurahtaen ja jatkoin: ”Toi oli vasta ihan pientä esimakua siitä, mitä mä oon ajatellu sulle tehdä. Mut ekana mä ajattelin käydä kattomassa onko kundeilla vielä se sauna lämpimänä. Vois olla mukavampaa kun sais ainakin nää pahimmat hiet ja pölyt pois kropasta.” Aukaisin meille molemmille uudet tölkit samalla kun kaivoin vaihtokuteita, pyyhettä ja muita saunakamoja kasaan. ”Haluukko tulla mukaan? Tai uskallakko?”, kysyin Saaralta virnistäen jatkaen sitten: ”Siellä ei kyllä taida olla erikseen naisten vuoroa. Mutta mä luulen, ettei jätkiä ihan kauheesti haittaa vaikka nuori nätti likka siinä silmänilona oliskin.” Saara katseli hetken ilkikurisesti virnisteleviä kasvojani mietteliään oloisena ja hymyili sitten itsekkin vastatessaan: ”No mähän haluun olla villi, ei mua haittaa vaikka miehet mua vähän katteliskin. Itse asiassa se vois tuntuu aika kivalta, vähän näytellä itteään vieraille miehille.” Saara iski vielä lopuksi silmää, käänsi selkänsä minulle ja kumartui sitten jalat suorina hieman erillään nostaen samalla hameensa vyötärölleen paljastaen nyt nuo kiinteät pakaransa silmilleni. Katsoen vielä silmiini Saara kysyi viattoman näköisenä: ”Tykkäisköhän ne vaikka tällasesta näkymästä?” Naurahtaen ojensi käteni sivelemään toista pakaraa ja vastasin: ”No varmasti tykkäävät, mut voi olla etteivät nekään pysty pitämään käsiään aina kurissa, että varos vaan.”

 

Hetken ajan vielä kiusoittelimme toisiamme leirissämme, kunnes nappasimme saunakamat ja sopivaksi katsomamme määrän juotavia matkaan ja suuntasimme kohti Masan leiriä ja saunaa. Matkalla pysähtelimme välillä kiihkeisiin suudelmiin samalla toisiamme estottomasti hyväillen, parista ohittamastamme leiristä kuuluneet hyväksyttävät vislaukset palkitsin nostamalla Saaran hameen vyötärölle ja paljastamalle tämän teinipepun leirinuotion ääressä istuvalle festarikansalle. Ensimmäisellä kerralla Saara ensin hieman jäykistyi tajutessaan minun esittelevän häntä ventovieraille, mutta rentoutui sitten ja toisella kerralla tyttö jo kumartui ja pyöritti peppuaan tarjoten grillin ääressä istuvalle kundikolmikolle kunnon silmäyksen ja päätti esityksensä silmäniskuun ja lentosuukkoon. ”Vittu mikä kissa!”, kuulimme vielä takaamme jatkaessamme matkaamme. ”Vähänkö toi oli kiihottavaa. Mä tunnen olevani ihan lutka kun sä esittelet mua kun omaisuuttas!” , huokaisi Saara vienosti hymyillen. ”No sitten sä saat käyttäytyä kuin lutka.”, vastasin Saaralle työntäen samalla röyhkeästi sormeni tämän hameen ja pikkareiden alle ja suoraan tytön märkänä valuvaan pilluun. Tyttö voihkaisi kun pumppasin hetken sormeani tämän sisällä ja jatkoin: ”Tänään sä saat tehä kaikkea mitä sua haluttaa. Niistä ei huamenna puhuta mitään ellet sä haluu, eikä kenenkään muun tartte mitään tietää. Ei Jaren eikä kenenkään muunkaan. Sä et oo vastuussa muille kun itselles.” Vetäisin sormeni Saaran hameen alta ja toin sen kasvojeni eteen ja nuuhkaisin nuoren, halukkaan pillun tuoksua, mutta ennen kuin ehdin maistaa tytön makua siitä, tarttui Saara ranteeseeni ja veti sormeni kasvojensa eteen. Sitten tyttö minua silmiin katsoen imaisi omista mehuistaan märän sormeni suuhunsa, imi sitä hetken aikaa ja lopuksi hymyili ja iski silmää.

Masan leirillä näimme, että saunavaunun piipusta nousi vielä savua ja vaunun edessä olevilla sohvalla ja penkillä istuskeli Masa ja muutama eri ikäinen mies juotavat käsissään ja pyyhkeet lanteillaan. Ilmeisesti heilläkin oli aikomus vielä saunoa. Nuotiossa paloi muutama klapi ja jätkillä näytti juttu luistavan. ”Morjensta, vieläkös passais saunassa kävästä?”, kysäisin Masalta samalla kun Saaran kanssa istahdimme vapaalle penkinpätkälle. ”Joo, se alkaa kohta olla taas lämpösenä, oli päässy vähän jähtymään tossa välillä.”, vastasi Masa, katsahti sitten Saaraan ja jatkoi: ”Meillä ei sitten oo erikseen tyttöjen vuoroja, että jos uskallat niin saat tulla raavaitten äijien kanssa.” Naurahtaen Masa vielä jatkoi: ”Meitähän se ei kyllä haittais yhtään, vai mitä jätkät?” Seurueesta kuului naureskelua ja hyväksyviä kommentteja: ”Joo, kyllä silmänruokaa aina saa tulla.” ja ”Ei meitä tartte ujostella.” Itse olin jo alkanut heittämään kuteita pois ja vedin pyyhkeen lanteilleni joten kuten peittämään yhä puoliseisokissa olevaa kaluani kun Saara vilkaisi ensin hekottelevaa seuruetta, siteen minuun ja iski hymyillen silmää. Sitten tyttö nousi seisomaan ja riisui sulavasti toppinsa alkaen samalla avata rinstikoidensa hakasia. Hekottelu oli loppunut kuin seinään kun Saara vapautti pystyt tisunsa kaikkien katsottavaksi ja alkoi seuraavaksi availemaan hameensa sivussa olevaa vetoketjua. Hameen pudotessa tytön nilkkoihin tämä käänsi selkänsä yleisölleen, tarttui molemmin käsin pikkareidensa vyötärönauhaan, kääntyi katsomaan olkansa yli miehiä, joiden jokaisen pyyhkeen alla alkoi näkymään jonkinlainen kohouma. Sitten, hitaasti samalla suorin jaloin kumartuen Saara alkoi riisumaan pikkupöksyjään tarjoten samalla miehille näkymän teinipepulleen ja paljaalle pillulleen. Lopuksi tyttö nosti sekä hameensa että pikkarinsa ja seisoi nyt edessämme pelkkiin juuri polven alle päättyviin saappikkaisiinsa verhoutuneena. Näky oli todella kiihottava. Hetkeen ei kukaan sanonut mitään, sitten Saara painautui minuun kiinni ja vielä olkansa yli katsoen ja silmää iskien kysyi: ”Oisko tässä sopivaa silmänruokaa, pojat?” Päätellen siitä, millaisia himokkaita katseita Saara sai osakseen, päättelin että näky oli todellakin miehille mieleen. ”Jokohan siellä olis lämmintä?”, kysäisi hetken kulutta joku miehistä ja hetkessä koko joukko siirtyi yrittäen enemmän tai vähemmän peitellä seisokkiaan saunan puolelle. Masa katsahti vielä suuntaamme ja naurahti sitten: ”No et sä ainakaan mikään ujo plikka ole, mutta katotaas jos tonne saunan puolelle tuut. On tainnu jätkillä vähän himot heräillä ton pikku esityksen jälkeen.” Sen sanottuaan Masa kääntyi ovelle, jätti oman pyyhkeensä oven viereen ja astui sisälle. ”No miten on, uskallakkos vielä tulla?”, kysyin hymyillen Saaralta. Tämä ei vastannut, mutta kumartui riisumaan saapikkaitaan ja hetken kuluttua seisoi alastomana edessäni kysyen: ”No mennäänkö?”

Avattuamme vaunun oven ja astuessamme sisään puheensorina lakkasi ja kaikkien päät kääntyivät meihin tai tarkemmin sanottuna Saaraan. Saunassa lauteet oli rakennettu L:n muotoon ja viidellä jo lauteilla istuvalla miehellä olikin reilusti tilaa. ”Tiivistäkääs jätkät vähäsen niin kaikki mahtuu.”, kehotti Masa ja siirtyi itse nurkasta hieman keskemmälle lauteiden lyhyelle sivulle. Samalla Pidemmällä sivulla istuvat miehet tiivistivät myös ja näin kulmaan vapautui tilaa meille. Miesten päätä seurasivat edelleen Saara, tämän kiinteiden tisujen värähtelyä ja pyöreitä pakaroita tytön kavutessa pitkällä sivulla istuvien saunojien ohi nurkkaan ja näillä olikin aitiopaikat tutkia tytön nuorta vartaloa lähietäisyydeltä. Jokaisella saunassa olevalla alkoikin olla taas jonkinasteinen seisokki meidän istuutuessamme lauteille, Saara nurkkaan minun ja Masan väliin, ja tyttö antoikin katseensa kiertää jokaisen jalkovälissä uteliaana ja ehkä jopa hieman kiihottuneena aiheuttamastaan vaikutuksesta. Miehet yrittivät hiljaisina vilkuilla Saaraa tämän huomaamatta, mutta tyttö tajusi heti olevansa huomion keskipiste ja laukaisi jännityksen naurahtamalla: ”Ei tartte ujostella, kyllä mua saa katella ihan vapaasti.” Tämä vapautti tunnelman ja pian joku heittikin ensimmäisen kauhallisen kiukaalle ja kevyt puheensorina alkoi. Esittäydyimme toisillemme ja kohta Saarakin kertoili tutustumisestaan minuun ja poikakaverinsa Jaren huonosta käyttäytymisestä. Tämä saikin koko saunallisen yhdessä tuumin antaman tuomion ja yksi miehistä, Antiksi esittäytynyt Saaralle totesikin: ”Parempi ja hauskempaa sun onkin Tepan ja meiän seurassa olla.” Tähän Saara hieman kikattaen vastasikin että niin hänkin ajatteli ja ettei hän ainakaan tunne nyt jäävänsä huomiotta.

Kävimme välillä jäähyllä hieman viilentyneessä kesäyössä pyyhkeet yllämme ja siemailimme samalla saunajuomia, laitoin myös mukaani ottamani viskipullon kiertämään. Jutut alkoivat muuttua ronskeimmiksi kun miehet huomasivat ettei Saaran vuoksi tarvinnut puheitaan siivota ja tyttö itsekkin heitteli välillä mukaan kaksimielisyyksiä ja toisinaan myös jonkun pyytäessä avasi pyyhettään ja antoi meidän ihailla kiinteää nuorta vartaloaan. ”Miltä tuntuu olla koko jätkälauman kuolauksen ja halujen kohde?”, kuiskasin Saaran korvaan samalla kun tyttö taas kerran esitteli estottomasti vartaloaan, tällä kertaa selin, miehille. ”Tuhmalta. Riettaalta.”, vastasi tyttö hieman raskaasti hengittäen. ”Haluutko jatkaa?”, kysyin vielä ja kun tyttö nyökkäsi kevyesti siirsin käteni tämän paljaalle pakaralle ja puristelin sitä samalla kun miehiin katsoessani iskin näille silmää. Läpsäisin Saaran peppua kevyesti ja ehdotin: ”Mennääs takasin saunan puolelle, lämmittelemään.”

 

Saunassa istuimme samoilla paikoilla, mutta kevyen jutustelun sijasta ilmassa oli jännitystä. Sivelin oikealla kädelläni Saaran reittä ja tytön silmät olivat suljettuina. Saaran toisella puolella istuva Masa katsahti minuun kysyvästi ja nyökättyäni hänelle laski hän kätensä tytön toiselle reidelle. Saara säpsähti hieman ja hänen suustaan kuului kevyt huokaus, mutta tyttö ei estellyt meitä kun hellävaroen aloimme vetämään hänen reisiään levälleen. Miesten katseet olivat keskittyneet Saaran jalkojen väliin, jossa minun ja Masan kädet kiikkuivat. Saaran suusta pääsi hiljaisia ynähdyksiä kun kumarruin hänen puoleensa ja sanoin: ”Avaa silmäsi ja katso, kuinka kaikki täällä saunassa katselee sua ja sun vartaloa himoiten.” Saaran avatessa silmänsä ja siirtäessä katsettaan miehestä toiseen jatkoin: ”Tykkäätkö sä tästä Saara? Tykkäätkö sä olla miesten keskellä, alastomana, haluttuna, himottuna?” Tässä vaiheessa kukaan ei enää edes yrittänyt peitellä seisokkiaan heidän katsellessaan kuinka Saara nyökkäsi kevyen ynähdyksen säestämänä. Sormeni sipaisivat kevyesti hänen pilluaan saaden Saaran voihkaisemaan samalla kun jatkoin vielä tytölle puhumista: ”Sun pillus on ihan märkä, sä taidat tosiaan tykätä tästä. Sun pillus suorastaan valuu kaikkien meidän silmien eessä ja kaikki nää seisovat kullit haluaa työntyä sun sisääs. Kato niitä Saara. Kato noita kovia kulleja ja kerro meille haluutko sä jatkaa vielä tästä eteenpäin? Kerro meille Saara.” ”Niin Saara, kerro meille.”, puuttui nyt Masakin Saaran toiselta puolelta puheeseen yhä tytön oikeaa reittä sivellen ja jatkoi: ”Haluatko sä Saara että me pidetään sua vähän hyvänä?” Ennen kuin Saara ehti vastata tartuin hänen käteensä ja ohjasin sen seisovalle kalulleni, johon tytön tarttuttua varovasti jatkoin vielä kysymystä: ”Haluatko sä Saara olla meidän tuhma pikkupimu, meidän rietas pikku narttu?” Tyttö katselee ensin hieman, katselee kuinka kaikilla kuudella miehellä saunassa seisoo kullit nuoren tytön silmien edessä, pari kundeista jo runkkailee hitaasti kaikkien katsellessa himo silmissään Saaran alastonta vartaloa, tämän pystyjä teinitisuja ja auki levitettyjen reisien välissä näkyvää posliinipillua, jota Masa nyt sivelee kevyesti. Sitten tytön käsi alkaa hitaasti liikkumaan kullini varrella ja hän vastaa huokaillen: ”Joo, mä haluun. Antakaa mulle! Ottakaa mut! Käyttäkää mua!” Samassa tyttö voihkaisi kovempaa kun Masa työnsi yhden sormensa hänen pilluunsa ja totesi: ”Olet sä Saara himottava pikku olento. Niin tiukka mutta niin liukas.”

Nousin seisomaan ja vedin Saaran luokseni ja käänsin hänet sitten selin itseeni aivan minussa kiinni. Hyväilin hetken Saaran nöpöttäviä nännejä ja kumarruin sitten sanomaan hänen korvaansa: ”Nostappas oikea polvesi tohon lauteelle ja kumarru ja tarjoa itteäs mulle. Mä haluan nyt kokeilla tota sun piukkaa pikku pilluas.” Saara inahti ja kumartui samalla notkistaen selkäänsä tarjoten upean näkymän nuoren naisen täydellisille pakaroille. Samalla kun Saara kumartui, vaihtoi Masa vähän asentoa ja näin tyttö sai tämän seisovan kullin kasvojensa eteen. Tartuin seisovaan kaluuni ja ohjasin sen kärkeä pitkin Saaran liukasta vakoa saaden tytön uikuttamaan himosta. ”Saara, kai sä tiedät, mitä sun pitää tehdä?”, kysyin tytöltä ja tämä nyökkäsi, tarttui Masan seisokkiin ja ohjasi sen kärjen huuliensa väliin. ”Oooohhh... Juuri noin Saara pieni. Ota se suuhus. Ime sitä.”, ohjeisti Masa ja Saara teki juuri niin runkaten samalla Masan kullin vartta. Näky oli riettaan kiihottava ja niinpä ohjasin oman terskani tytön liukkaalle reiälle ja aloin työntymään Saaran tiukkaa teinipilluun. ”Mmmmmmooooo joooohhh...”, voihkaisi tyttö päästäen samalla Masan kalun suustaan painautuessani yhä syvemmälle hänen sisäänsä. ”Taitaa olla tiukka?”, kysyi Masa silmäänsä iskien päästessäni koko pituudeltani Saaran sisään ja pysähtyessäni antamaan tytön tottua aikuiseen mieheen sisällään. ”No on, oottakaahan vaan kun pääsette kokeilemaan.”, naurahdin vilkaisten samalla muita miehiä, jotka seurasivat kateellisina vierestä kuinka Masa ohjasi terskaansa takaisin Saaran huulille samalla kun itse aloin hitaasti vetämään omaa kulliani taaksepäin tytön piukassa teinipillussa. Kun vain terskani oli tytön sisällä Saara avasi suutaan ottaakseen Masan kullinpään taas huultensa väliin. Samassa työnnyin taas tytön sisään saaden hänet voihkaisemaan ääneen ja sillä hetkellä Masa työnsi lähes puolet aisastaan Saaran suuhun vaimentaen tämän voihkinnan. Aloin hitaasti naimaan tuota tiukkaa rakoa samalla kun Saara lypsi suullaan Masan mulkkua ja runkkasi kädellään sen vartta. Saaran yninän ja voihkimisen kasvaessa aloin nopeuttaa työntöjeni tahtia ja tiesin, etten kestäisi kauaa tytön tiukkuudessa. Tiukkaa näytti tekevän myös Masalla tytön huulien imussa ja tämä tarttuikin Saaraa hiuksista alkaen ohjaamaan tytön suihinottoa yhä vaativammin ja pian mies alkoikin huohottaa: ”Kohta tulee Saara! Kohta saat mällit somaan suuhus... Nnnnyyyyyt!” Samassa Masa jäykistyi ja alkoi purkamaan lastiaan Saaran suuhun. Tyttö yritti nieleskellä masan liemiä mutta samassa hänen oma orgasminsa alkoi tärisyttämään tytön vartaloa ja Masan kulli vetäytyi Saaran suusta ja ampui viimeiset ruiskahdukset tytön kasvoille. Saaran kouristelu oli myös minulle liikaa ja karjahtaen junttasin itseni tytön sisälle alkaen ruiskuttamaan omia siemeniäni nuoren tytön kouristelevaan vaginaan.

 

Vetäydyttyäni Saaran sisältä tämän jalat meinasivat pettää, mutta sain tyttöä kainaloista kiinni ja talutin hänet lattialle. ”Oliskohan jäähyn paikka?”, ehdotin saunaseurueelle, eikä kukaan sitä vastustellut vaan kaikki siirtyivät kullit yhä tanassa ulos minun jäädessä auttamaan Saaraa siistimään pahimpia spermoja yltään. ”Kaduttaako?”, kysyin tytöltä tämän saadessa hieman hengitystään tasaantumaan. ”Ei yhtään. Se oli miäletöntä! Mä en oo koskaan tuntenu itteäni noin halutuks.”, vastasi Saara ja väläytti hymyn, joka valaisi koko saunan. ”No, joko sulle riitti vai haluutko vielä jatkaa?”, kysyin seuraavaksi Saaralta ja tyttö yllätti minut vastaamalla: ”Ei lähetä vielä. Mä haluu tehä tänään vielä kaikkee.” Nappasin tytön hajareisin syliin istumaan ja läimäytin häntä terävästi pakaralle saaden Saaran voihkaisemaan. ”Sinähän tuhma aiot olla.”, naurahdin läimäytellessäni hieman inahtelevaa tyttöä pakaroille ja jatkoin: ”Tuolla ulkona on neljä kiimasta aikuista miestä, jotka haluaa kanssa tutustua sun kiinteeseen vartaloos ja pikku teinipilluus. Ja mäkin aion vielä ottaa ainakin yhen santsikierroksen sun herkkujas. Sun pikku pillus on vielä hellänä aamulla kun heräät.”

 

Astuttuamme ulos Saara ei pitänyt turhaa kiirettä pyyhkeeseen kietoutuessaan varmistaen, että kaikki näkivät hänen iskujeni jäljiltä punoittavat pakaransa. Tyttö kulautti liki puolet tarjotusta siideristään kerralla, katsoi sitten häntä tuijottavien miesten suuntaan ja kysyi keimailevasti: ”No, näyttikö se teistä yhtä hyvältä kun se musta tuntu?” Hetken miehet olivat hiljaa ja sitten he alkoivat kilvan kehua näkemäänsä. ”Oli se niin kuumaa katottavaa, ettei uskaltanu omaan melaan koskea kun olis varmaan lauennu samantien.”, tunnusti Pasiksi itsensä esitellyt reilu parikymppinen sälli. ”Juu, harva pornoleffakaan yltää noin riettaalle tasolle.”, komppasi sohvalla istuva hieman vatsakas, noin nelikymppinen Antti. Kun Antin vieressä kahdenistuttavalla sohvalla istunut Pasin kaveri Joonas nousi hakeakseen uuden juotavan, taputti Antti sohvaa vieressään ja vinkkasi Saaralle silmää. ”Tuus tyttö tänne istumaan, ei sun siellä seistä tartte. Eläkä suotta pelkää, en mää pure, ellet välttämättä halua.”, hekotti Antti ja Saara sipsuttikin sohvalle ison miehen viereen. ”Näytähän Saara vielä meille tota nuorta kroppaas, setä haluais vielä vähän katella sua.”, jatkoi Antti ja tottelevaisesti Saara avasi pyyhettään antaen Antin ja muiden taas ihailla näkymää. ”On se nätti näky, eikös vaan olekkin äijät?” Odottamatta kenenkään vastausta mies jatkoi: ”Annas kun setä vähän koittaa sua pikku pillustas, levittäppäs vähän jalkojas että setä pääsee sormella vähän koittamaan.” Taaskin Saara tottelevaisesti levitti jalkojaan ja pian Antin sormi lirputteli tytön pillua saaden Saaran huokailemaan nautinnosta. Hetken sormetettuaan Antti aukaisi pyyhkeensä päästäen seisokkinsa näkyville ja meidän kaikkien suuntaan tokaisi: ”On, kuulkaas, on sitten märkä ja liukas pikkunen pillu tällä Saaralla.” Sitten Saaran suuntaan hän jatkoi: ”Antaisikos se himokas pikku Saara piukkaa pilluaan Antti-sedällekkin? Tykkäiskös Saara Antin aisasta teinipillussaan?” Ja kun Saaraa nyökkäsi huohottaen jäimme kaikki katsomaan, kuinka Antti ohjasi hänet kahareisin päälleen ja kehotti: ”Seivästäppä ittes sedän kulliin. Ratsasta mulla Saara pieni. Näytä meille kuinka Saara ottaa kullia sisäänsä.”

Saara tarttui jalkojensa välissä seisovaan kovaan kaluun, ohjasi sen kohdalleen ja alkoi sitten laskeutumaan kullin vartta pitkin kunnes koko kalu oli tämän sisällä. ”On se tiukka, voi jessus! Ei tällasta tiukkaa pillua olekkaan aikoihin saanu kokeilla.”, huohotti Antti Saaran alkaessa hitaasti liikkumaan miehen päällä. Mies tarttui suurilla kourillaan Saaran pakaroihin puristellen ja levitellen niitä kurottaen samalla huuliaan silmiensä edessä pomppiville teinitisuille. ”Just noin tyttö! Nussi setää! Ratsasta sillä kullilla! Ai että kun on tiukka. Ai että!”, kannusti Antti ja Saara teki parhaansa totellakseen. Näki, että Antin kulli teki hyvää tytölle tämän yrittäessä aina vaan nopeampaan laukkaan mies sisässään ja hyvää teki myös varmasti Antille. Mutta kun Antti veti vasemmalla kädellään Saaran itseensä kiinni ja painoi oikean kätensä liukkaan etusormen tytön pakaroiden välissä olevalle pienelle reiälle ja huohottaen kysyi: ”Onkos Saaraa koskaan tänne nussittu?” rävähti tytön silmät auki, hän voihkaisi: ”Eeiiiiihhh!” ja alkoi kouristelemaan orgasmissaan. ”Eissaatana, nyt tulee!”, karjahti vuorostaan Antti ja alkoi purkautua Saaran sisään. Hetken Saaran alla puuskutettuaan Antti nosti raukean tytön päältään selälleen viereensä ja nousi seisomaan todeten vielä leveän virneen säestämänä: ”Enpä kyllä muista että olisin koskaan noin piukkaa rakoa päässy polkasemaan.”

 

Saara ei juurikaan ehtinyt levähtää kun Joonas asteli sohvan ääreen kalu seipäänä sojottaen. Mutta ennen kuin mies ehti tarttua tytön sääriin, aukaisi Saara silmänsä, katsoi Joonasta ensin hymyillen silmiin, sitten tämän sojottavaan kulliin ja levitti sitten reitensä kutsuvasti levälleen. Joonas katseli hetken rivoa näkyä, pieni siro tyttö alastomana sohvalla hänen edessään, reidet levällään, karvattomaksi ajeltu pillu spermaa valuen odottamassa uutta aikuisen miehen kalua. Sitten mies asettui reisien väliin ja Saara kurotti tarttumaan Joonaksen kaluun, siveli sitä hetken ja ohjasi sen kärjen reisiensä väliin oikeaan osoitteeseen. Joonaksen työntyessä Saaran sisään tämä alkoi taas huokailemaan ja kietoi säärensä miehen lantion ympärille. Saara ei selvästi tyytynyt olemaan vain apaattisesti pantavana, vaan tyttö liikkui kiihkeästi miehen liikkeiden mukana, voihki ja huohotti kiihottuneena ja kietoi kätensä Joonaksen ympärille vetäen miestä lähemmäs itseään. ”On se melkosen kiihkeä pakkaus.”, totesi Oopeeksi itseään kutsuva reilu kolmekymppinen mies katsellessaan kiihkeää naimista. ”Toivottavasti jaksaa vielä lisääkin.”, esitti toiveensa Pasi, joka Oopeen tavoin ei ollut vielä päässyt osingoille Saaran herkuista. Oopee nyökytteli vieressä ja vastasi: ”Joo, ei tollasen näytöksen jälkeen ihan oma käsi enää riitä, pakko saada itekkin kokeilla tollasta nuorta pimua.”

 

Joonaksen rytmi alkoi tihentyä ja pian hän tikkasin kaluaan Saaran sisällä tiuhaan tahtiin ja tyttö vastasi työntöihin voihkien ja toistaen kuin matraa: ”Nussi... pane... just noin... nussi mua.. tuu mun sisään...” Kuin käskystä mies työntyi viimeisen kerran Saaran sisään ja jäi jäykistyneenä tyhjentämään pussiensa sisältöä tytön rakoon, jossa jo ennestään oli kahden miehen spermat. Saara ei vielä tällä panokerralla ollut ehtinyt laueta ja niinpä tyttö jäin uikuttamaan Joonaksen vetäydytttyä tytön sisältä, mutta kauaa ei tytön nussittu ja spermainen häpy kerinnyt olla täytteettä kun Oopee harppasi sohvan luokse, nosti kevyesti Saaran polvilleen sohvalle kasvot selkänojan päälle, asetteli terskansa tämän spermaa valuvalle pillunhuulille ja alkoi työntymään sisään. Saara päästi syvän voihkaisun ja notkisti selkäänsä tarjoten itseään paremmin pantavaksi, eikä Oopee tarvinnut sen kummempaa kehotusta vaan alkoi pitkin työnnöin nussimaan edessään näkyvää teinipillua. ”On tää vieläkin tiukka, vaikka on luonnonliukkaria aika reippaasti vaossa.”, puhisi Oopee työntöjensä tahdissa samalla kuin aikaisempien miesten spermoja purskahteli ulos Saaran pillusta. Hitaasti omaan kaluaan runkannut Pasi ei enää malttanut katsella sivusta ja odottaa että pääsisi Saaran pilluun työntymään, vaan asteli sohvan taakse tytön kasvojen eteen ja ohjasi seisovan kalunsa kärjen tämän huulille. ”Pakko saada edes suuhoitoo tältä ennen kun laukeen omin käsin.”, huohotti Pasi ja kun Saara aukaisi suutaan työnsi mies kaluaan hitaasti tämän suuhun, tarttui kaksin käsin tyttöä päästä ja alkoi hitaasti nussimaan tämän suuta. ”Ai helvetti kun imee hyvin.”, huokaili Pasi pumpaten puolen kalunsa mitalta Saaran huulien välissä tytön voihkiessa kahden kullin seivästämänä. ”On kyllä rietas pikku pimu.”, puhisi Oopee enemmän Pasin suuntaan ja jatkoi: ”Osaako ottaa vielä syvemmälle suihin?” Pasi ei ehtinyt reagoida Oopeen kysymyksen mitenkään kun Saara kurotti hieman eteenpäin saaden yhä enemmän Pasin kalusta uppoamaan kurkkuunsa. ”Eisssaaat... Taitaa osata... vittu...”, huoahti Pasi ja työnsi kulliaan yhä syvemmälle Saaran kurkkuun, kunnes tyttö onnistuneesti oli upottanut koko kullin suuhunsa. ”Ei oo kukaan mulle vielä tota tehny.”, huohotti Pasi, veti kalunsa Saaran suusta ja työntyi sitten uudestaan tämän kurkkuun alkaen sitten nussia tytön suuta. Saaraa naitiin nyt ronskisti molemmista päistä ja tämä mumisi kiihkoissaan Pasin kalu suussaan ja yritti vastailla Oopeen naintiin. Rivoa näkyä katsellessaan Oopeekin kiristi tahtiaan puristellen samalla Saaran pyöreitä pakaroita ja levitellen niitä paljastaen samalla niiden välissä olevan piukan näköisen reiän, jolle oli roiskunut tytön pillusta pursuilevaa spermaa. ”Ai että kun onkin irstas pikku pimu meillä. Tekis mieli vähän kokeilla tätäkin.”, huohotti Oopee ja samalla painoi tytön pillusta pursunneesta spermasta liukastuneen etusormensa tytön peppureiälle ja siitä hitaasti sisään. Kuin napista painamalla Saara jäykistyi ja alkoi täristä kuin horkasta, sormi pepussa oli ollut viimeinen pisara ja tyttö sai taas kouristelevan orgasmin. Tämä taas oli likaa niin Oopeelle kuin Pasillekkin, jotka alkoivat ampua omia satsejaan tytön sisuksiin, Pasi tytön avonaiseen suuhun ja lopulta kasvoille ja Oopee tämän jo valmiiksi hyvin spermattuun pikkupilluun.
 

Miesten vetäydyttyä Saaran sisältä tyttö lysähti sohvalle, josta hänet kävin hakemassa ja talutin jo hieman jäähtyneeseen saunaan peseytymään. Tytön puhdistaessa itseään tuli myös Masa saunaan ja lisäsi muutaman klapin kiukaan alle ja hetken päästä myös muu joukko kömpi lauteille. Saaran saatua huuhdottua kasvoilleen ruiskunneet Pasin spermat ja valutettua pillustaan osan sinne laukaistuista liemistä kysyin tytöltä: ”No, miltäs on tuntunu olla miesjoukon panopuuna ja kimppapimppana? Kaduttaako?” Saara kohottautui seisomaan, käänsi katseensa ensin minuun ja katsahti sitten lauteilla istuvaa miesjoukkoa vastaten sitten hymyillen: ”Ei kaduta! Ei tosiaankaan! Tää on ollu ihan parasta, mä en oo ikinä saanu sellasia orkkuja kun tänään. Mä en oo ennen tienny et seksi vois tosiaan olla tällasta, et mä uskaltaisin tehä jotain tällasta, et mä uskaltaisin toteuttaa mun fantasioit. Mä luulin etten mä kehtais stripata miesten eessä, mut mä kehtasin ja se tuntu hyvältä kun te katoitte mua. Mä luulin etten mä uskaltais olla vanhemman miehen kans, mut mä uskalsin ja se oli just niin kiihottavaa kun mä ajattelinkin sen olevan! Tai antaa monen miehen naida mua, mut mä annoin, annoin teiän vaan käyttää mua ja te teitte mulle melkeen kaikkee mitä halusitte ja... voi vittu mun pillu kostuu taas pelkäst ajatuksest.” Päätin tarkistaa tilanteen ja siirsin käteni Saaran jalkojen väliin ja aloin upottamaan kahta sormeani hänen sisäänsä, jonne liukuivatkin helposti. ”Totta, kyllä täällä aika liukasta tuntuis olevan.”, naurahdin katsellen miesjoukkoa, joka seurasi tekemisiämme herkeämättä. Eikä näyttänyt Saara olevan ainoa, joka reagoi tytön sanoihin, sillä jokaisella alkoi taas olla elimet jäykkinä.

 

”Vieläkös Saaralla olis jotain riettaita fantasioita, joita ei vielä olla toteutettu?”, kysyi Masa lauteilta hitaasti samalla seisovaa elintään runkaten. Vedin sormeni Saaran sisältä ja nousin seisomaan hänen taakseen samalla tartuin toisella kädelläni tytön kiinteään rintaan tuoden pillumehuista ja hieman vielä spermastakin kiiltelevät sormeni tytön huulille. Ilman eri kehotusta tyttö otti sormeni suuhunsa ja imi niitä kuin kullia. ”Niin Saara, kerro meille. Haluuks sä vielä toteuttaa jotain riettaita fantasioitas? Tykkäsitkö sä kun mä vähän läimäyttelin sun täydellisen pyöreetä pikku peppuas?”, kysyin Saaralta ja samalla vedin sormeni tytön huulien välistä ja läimäytin tätä pakaralle saaden hänet inahtamaan. Kivusta, nautinnosta vai molemmista, sitä en tiennyt ennekuin tyttö selkeästi työnsi peppuaan taakseppäin kuin kerjäten lisää. Naurahdin ja läimäytin tytön pakaraa vielä pari kertaa ja jatkoin: ”Se tais tarkottaa kyllä. Entä mitä muuta? Kiihottaisko sua ajatus, etä me kuvattais sua? Sä poseeraisit meille alastomana, esittelisit meille tota nuorta kaunista vartaloas ja me ottettais susta kuvia joita me sitten kateltais kotona pitkin vuotta. Kuvattais susta videota kun sä tyydytät itteäs meidän edessä ja kerjäisit, että joku tulis ja panis sua ja me videoitas sekin.” Saara huohotti jo selvästi puheistani kiihottuneena, kiihotusta lisäsi vielä pari sormeani, jotka olin taas työntänyt tytön pilluun ja oli vastaamassa jotakin kun Oopee jatkoi kysymistä lauteilta: ”Haaveileeko meidän pieni Saara siitä, että Saaran piukkaa peppua pantaisiin aikuisen miehen kyrvällä? Saara tais ainakin vähän tykätä kun sieltä vähän sormella kokeiltiin.” Saaran suusta pääsi inahdus ja tämä painoi häveliäästi kasvojaan kohti lattiaa. ”Ei mua oo vielä koskaan.. sinne...”, huokaili tyttö, mutta kohotti sitten kasvonsa ja jatkoi: ”Mut jos te varovasti...” ”Tottakai me ollaan varovaisia.”, rauhoittelin tyttöä siirtäen samalla pillumehuista liukkaan etusormeni tämän taaemmalle aukolle. ”Sä saat koska tahansa sanoa 'ei' ja homma loppuu siihen.”, jatkoin tytön värähtäessä kun sormeni alkoi uppoamaan tämän tiukkaan peppuun. ”Tuntuuko pahalta?”, kysyin kun sormeni oli jo puoliksi uponnut tytön sisään, johon Saara vastasi värisevällä äänellä ”Eeih.” ”Helpotetaas vähän oloa.”, totesi Masa astuessaan lauteilta Saaran eteen ja alkoi hyväillä kevyesti tytön pillua saaden tytön voihkaisemaan joka kerran kun miehen sormi hipaisi tämän klitorista. Masan sormipeli selvästi myös auttoi, sillä sulkijalihaksen puristus sormeni ympärillä selvästi hellitti ja aloinkin pumppaamaan sormeani Saaran koskemattomassa pepussa. Hetken kuluttua lisäsin toisenkin sormen saaden Saaran voihkimaan ääneen. Masa oli lopettanut Saaran pillun hyväilyn ja ohjasi tyttöä nyt alalauteille polvilleen niin, että kaikilla saunassa oli näköyhteys tytön peppuun ja siellä pumppaaviin sormiini.”Sattuuko?”, kysyin Saaralta ja tämä kohotti hieman katsettaan vastatessaan: ”Jooh.. Eih... Älä lopeta!” Sitten, pienen hetken jälkeen hän henkäisi: ”Pane mua! Nyt!”

 

Vedin sormeni tytön liukkaasta pepusta ja tartuin kivikovaan kulliini ohjaten sen kärjen Saaran pakaroiden väliin. ”Katso meitä Saara!”, kehotti Masa ja jatkoi: ”Katso meitä kun Tepa vie sun peppuneitsyytes.” Saara kohotti päätään miesten suuntaan ja silloin aloin painamaan terskaani tytön tiukkaan reikään. Hetken aikaa tuntui, että tehtävä olisi mahdoton lämmittelystä huolimatta, mutta sitten kullinkärki painui ohi sulkijalihaksen saaden Saaran parkaisemaan ääneen työntyessäni hitaasti yhä syvemmälle suoleen. ”Oi Saara pieni, sinne se uppoaa, sun peppuus. Tepan iso aikusen miehen kulli. Tuntuuko hyvälle?”, huohotti Antti runkaten samalla itseään näystä kiihottuneena siirtyen samalla istumaan Saaran toiselle puolelle. ”Tuntuuuh... isolle... hyvälle... pankaa muaaaih! Saaran vastaus keskeytyi parkaisuun kun Antti kurkotti läimäyttämään tyttöä pakaralle. Läimäytin itsekin Saaran toista pakaraa ja aloin samalla nussimaan tytön tiukkaa reikää saaden tytön voihkaisemaan entistä lujempaa. ”Joooh... piiskatkaa mua... mä oon tuhma tyttö... kimppapimppa... pankaa... ottakaa mut...”, Saara voihki saadessaan uusia iskuja pakaroilleen samalla kun kiihdytin tytön ensimmäistä anaalipanoa nopeammaksi Masan samalla puristellessa Saaran nainnin tahdissa värähteleviä teinitisuja. Kaikki varovaisuus oli jo kadonnut liikkeistäni nussiessani teininarttumme pikku pyllyä kuin höyryvasara Saaran uikuttaessa, voihkiessa ja kiljahdellessa, mutta yhä yrittäen vastata työntöihini. Kauaa en kuitenkaan tytön tiukkuutta kestänyt vain junttasin viimeiset työnnöt rajusti alkaen purkautumaan syvälle tytön suoleen. ”Mäkin haluan kokeilla vielä tota teinipeppua!”, kähisi Antti kiimainen ilme kasvoillaan ja jatkoi sitten Masalle: ”Kokeiltaskos voileipää?” Saara ei joko kuullut Antin sanoja tai ei vain tajunnut niiden merkitystä tytön huohottaessa yhä polvillaan kun vetäydyin hänen korkatusta pepustaan pienen spermanoron saattelemana. Masa kyllä kuuli ja nyökkäsi Antille siirtyen ensin istumaan Saaran viereen alalauteelle ja vetäen tytön sitten syliinsä.

 

Vapisevin käsin Saara tarttui Masan seisokkiin ja suuntasi sen pillunsa huulille alkaen huohottaen laskeutua miehen kullia pitkin. Masa tarttui tyttöä pakaroista ja levitti niitä erilleen Saaran aloittaessa hitaan ratsastuksen, mutta tytön liike keskeytyi Antin siirtyessä hänen taakseen ja työntäessä tyttöä Masaan kiinni. Vasta kun Antti kiilasi terskansa Saaran vastakorkatulle taaemmalle aukolle tyttö tajusi mitä oli tapahtumassa. ”Nyt saat tyttö... kahta...”, ähisi Antti työntyessään hitaasti koko kalunsa mitalta Saaran suoleen pysähtyen sitten antaen tytön tottua kahteen mieheen sisällään. Hetken Saara vain haukkoi henkeä ja uikutti paikoillaan, mutta sitten tämä alkoi pyörittelemään peppuaan miesten välissä. Tämä oli merkki miehille ja kohta Saara kiljahteli kahden kullin rassatessa tämän molempia aukkoja yhä nopeampaan tahtiin. Edes Saaran lauetessa eivät miehet antaneet armoa vaan jatkoivat tytön tiukkojen reikien käyttämistä. ”Perkele mikä puristus!”, ähkyi Masa Saaran alla ja Antti yhtyi mielipiteeseen puhisten: ”On se tiukka... kohta tulee... kohta Saara saa... lisää mälliä.” Saara yritti vielä voihkien ja uikuttaen vastata miehille: ”Joooh... anna... lisäääh... mä oon... teiän... panopuu... narttu... lutka... pankaa...” Tytön kiimainen vuodatus hukkui Antin karjahtelun alle tämän alkaessa laukeamaan tytön suoleen ja samalla Masa painoi Saaraa lanteista tiukemmin itseensä antaen oman kalunsa sylkeä lastinsa tytön pilluun. ”Mä tunne ne...”, uikutti Saara. ”Mä tunnen kun ne laukee mun sisällä.”
 

Antin vetäydyttyä tytön pepusta Saara jäin makaamaan Masan syliin raukeana, mutta silti hieman inahdellen, sillä miesten välissä laukeamisestaan huolimatta oli jatkunut tuplapano saanut tytön kiiman jatkumaan. Ja kun Masankin veltostunut kalu poistui Saaran naidusta pillusta ja mies nosti tytön alalauteelle selälleen käänsi tyttö katseensa lauteilla vielä istuviin kolmeen mieheen ja kutsuvasti levitti reisiään. ”Tulkaa tekin... mä jaksan vielä vähän... pankaa mua... käyttäkää mua...”, huohotti Saara ja ikään kuin lisäkiihokkeeksi työnsi kaksi sormeaan pilluunsa ja toi sitten spermaa valuvat sormensa suuhunsa. Sen kummempaa kutsua miehet eivät tarvinneet ja ensimmäisenä tytön jalkojen väliin ehti Pasi, joka oli päässyt vasta kokeilemaan Saaran suuta. Pasi survaisikin rajulla työnnöllä itsensä Saaran pilluun ja alkoi rajun nussimisen. Tytön rinnat heiluivat työntöjen tahdissa ja Pasi tarttuikin niihin alkaen puristella niitä miltei kovakouraisesti. ”Joooh... pane... nussi... kimppapimppa... tuhmaa... ihanaa... ”, uikutti Saara ja Pasi lisäsi vaan tahtia muttei kestänyt kuitenkaan kauaa kun hän jäykistyi Saaran päälle ja laukesi syvälle tytön sisään. Pasin vetäydyttyä Saaran sisältä kaluaan hitaasti runkkaava Joonas astui heti tämän paikalle ja sen kummemmin kyselemättä työntyi myös Saaran spermaiseen pilluun. Hänkin nussi tyttöä rajusti Saaran kietoessa kätensä ja jalkansa miehen ympärille kuin hukkuva ja voihkiessa kiihkoissaan. ”Ei vittu mikä kissa tää on... villikissa...”, puhisi Joonas kun Saaran kynnet raapivat hänen selkäänsä Joonaksenkin nopeasti lauetessa tytön sisuksiin.

 

Enää Oopee oli jäljellä ja tämä astuikin pian Joonaksen jättämälle paikalle ja katseli hetken raukeana hymyilevää Saaraa tytön maatessa selällään, pillu spermaa valuen, odottaen vielä yhtä miestä tyydyttämään itsensä tytön vartalolla. Oopee tarttui Saaran sääriin ja nosti ne olkapäilleen tarttuen sitten kaluunsa alkaen ohjata sitä maaliinsa. ”Mäkin taidan koettaa tätä tiukempaa reikää.”, puhisi Oopee ja painoi terskansa tytön sulkijalihaksen ohi tämän spermaiseen peppuun ja alkoi naimaan tiukkaa reikää hitaasti tahtiaan kuitenkin koko ajan nopeuttaen. Saara parahteli kun tämän ennen koskematonta taaempaa reikää rassattiin nyt jo kolmannella kullilla, mutta Oopee ei hidastellut tahtiaan vaan päin vastoin nopeutti työntelyään rajummaksi huohottaen samalla Saaralle: ”Oot sä tiukka, ai helkkari... kato mua Saara kun mä panen sua kakkoseen... kato mua ja hiaro sun pilluas samalla... Laukee mulle Saara pieni...” Ja Saara, voihkien ja vaikeroiden kivun sekaisesta nautinnosta, avasi silmänsä ja katsoi Oopeeta silmiin samalla kun tytön käsi siirtyi kiihkeästi hyväilemään yhä spermoja valuttavaa pilluaan. ”Juuri noin Saara pieni... runkkaa sitä pillua samalla kun mä panen sun teinipyllyä...ai vittu... kohta lentää!”, kannusti Oopee vielä ja Saara survaisikin heti kolme sormeaan pillunsa syövereihin alkaen sormettamaan reikäänsä mielettömällä kiihkolla. Tämä riitti Oopeellekkin, joka karjahdellen alkoi purkautumaan tytön peppuun samalla kun Saaran vartalo vavahteli tämän saadessa ties kuinka monetta orgasmiaan.

 

Riettaan panosession seuraaminen oli saanut oman kalunikin vielä seisomaan, mutta päätin armahtaa Saaran rajusti rassattuja aukkoja ja tyydyin Oopeen vetäydyttyä tytön sisältä ja Saaran jäätyä makaamaan raukeana alalauteelle siirtymään tytön kasvojen yläpuolelle seisokkiani runkaten. Saara aukaisi silmänsä ja näki seisovan kaluni, jota hitaasti runkkailin. ”Tuu mun naamalle. Kuorruta mut.”, kehotti Saara. Myös Masa ja Antti olivat saaneet vielä elimensä virkoamaan ja hekin katselivat raukeana makaavaa Saaraa hitaasti elimiään hyväillen ja kun Saara tämän huomasi kehotti hän miehiä: ”Lauetkaa mun päälle. Roiskikaa spermat mun tisseille.” Niinpä siirryin Saaran pääpuolelle runkaten kaluani tämän kasvojen yläpuolella samalla kun Antti ja Masa tulivat tytön vierelle. Saara kurkotti kätensä hyväilemään miesten kiveksiä ja kun toin terskani tytön huulille tämä alkoi lipomaan sitä vikkelällä kielellään. Kiristin tahtiani ja pian lastini ruiskahtelikin Saaran kasvoille ja heti perään myös Masa ja Antti antoivat spermojensa lentää tytön rinnoille ja vatsalle.

 

Saara oli todella rietas näky, kasvot ja vartalo spermaroiskeiden peitossa makaamassa selällään polvet koukussa. Spermaa valui myös tytön molemmista aukoista, joista huomasi niiden olleen kovassa käytössä. ”Susta sais kyllä nyt tosi riettaan kuvan.”, naurahdin Saaralle ja tämä hymyili takaisin: ”Joo, ottakaa musta nyt kuva. Ottakaa munkin puhelimella, mä haluun ittestäni kuvan tällasena. Puhkinaituna.” Uskomattoman nopeasti koko lauma onnistui löytämään puhelimensa ja minä myös Saaran luurin ja hetken päästä tytön ympärillä tungeksi kuusi miestä kuvaamassa spermaisena makaavaa teininarttuamme, joka raukeasti hymyili meille kaikille. Kuvaussession päätyttyä jäin taas pesemään Saaraa ja saatuamme tytön siistittyä astuimme saunasta ulos jo valkenevaan aamuyöhön. ”On vähän paikat hellinä.”, naurahti pyyhkeeseensä kietoutunut Saara ja asteli kovin varovaisin askelin kunkin miehen luokse ja kiitti näitä suudelmilla elämänsä parhaasta illasta. Istuskelimme vielä hetken aikaa kuivatellen ja pikku hiljaa vaatteita päällemme pukien, samalla kepeästi turisten. ”Tästä pitäis tehä jokavuotinen traditio.”, heitti joku saaden heti kannatusta. ”Ei olis hassumpaa nähä useemminkin kun kerran vuodessa.”, nokitin ja vilkaisin sitten Saaran joka oli jo saanut saapikkaat, hameen ja toppinsa ylleen kysyen häneltä silmää iskien: ”Vai oliskos se sulle jo liikaa?” Saara katseli hetken meitä vaitonaisena, sitten tämä hymyili ja vastasi: ”Ai haluisitteks te musta teiän vakituisen kimppapimpan ja teininartun? Se vois olla kivaa. Tietää, että on turvallinen miesjoukko joka haluaa mua ja toteuttaa mun haluja ja fantasioita. Sovittu!” Hetkeksi leiriin syntyi hiljaisuus, stten remahdimme nauruun ja asian vahvistamiseksi skoolailimme ja sovimme vaihtavamme yhteystietoja myöhemmin. Päätimme kutsua porukkaamme Pyhän Saaran Veljeskunnaksi, jolle Saarakin naureskeli. Jonkin ajan kuluttua keräsin Saaran ja minun tavarat leiristä, toivottelimme hyvät loppuyöt ja lähdimme kohti leiriäni Saara kainalossani.

 

Leiriini päästyämme ripustin pyyhkeet kuivumaan ja laitoin tavaroita paikoilleen ja menin sitten telttaani, jonne Saara oli jo mennyt edeltä. Teltan oviaukon luona olivat Saaran saapikkaat ja lattialla näkyi myös hame ja toppi. Saara itse makasi peittoni alla 120cm leveällä ilmapatjallani, ja kohotti peiton reunaa kutsuen minua viereensä. ”Ei kai sua haittaa, mut mä haluisin nyt nukkua sun vieressäs.”, kysyi tyttö arasti ja vakuuttelin hänelle, ettei se haitannut ollenkaan, kuinka olisi voinut. Juttelimme vielä hetken, kysellessäni Saaran suunnitelmia loppufestareiden ajaksi tämä kertoi että tiesi ainoastaan sen, ettei aikonut Jaren kanssa sitä viettää, ja ettei siksi edes tiennyt miten pääsisi festareilta kotiinsa. Itse olin kertonut juuri ennen festareita muuttaneeni eroon petturiksi osoittautuneesta tyttöystävästä ja että olin juuri aloittanut lomani, joten ehdotin Saaralle että tämä pääsisi kyllä minun matkassani kotiinsa. ”Tai minne nyt haluutkin mennä!”, naurahdin vielä päätteeksi. ”Sitä mun tartteekin miettiä.”, kikatti Saara. ”Että minne mä vielä oikeen haluunkaan.”

5
Keskiarvo: 5 (4 ääntä)