Olet täällä

Harmaat silmät

MisLuna 27.7.2019

Helteessä...

Ulkona on kuuma..Aurinko paistaa täydellä terällä ulkona, sisällä olo ahdistaa. Harmaa silmä ehdottaa yks kakas lähdetäänkö uimaan..ei täällä himassa jaksa istuskella.. Pakkaamme kassiin speedot ja pyyhkeet.. Ajelemme lähi rantaan..Muutama auto on parkissa harmiksi sillä olin jo hautonut päässäni pientä panoa rannassa..Sillä eilinen ilta jäi vähän kesken halujen täyttöön.. sillä sisukseni halajaa vain harmaa silmän kovaa kullia.. Kävelemme parkkipaikalta pientä polkua pitkin rantaan, rannalla on joku äiti lapsineen uimassa.. sekä joku ottamassa aurinkoa.

Rannassa on vain pieni pukukoppi menemme sinne yhdessä.. Hänellä on myös samat mielessä kuin minulla..  näen sen hänen puoliksi jäykästä peniksestään, hieman tahallani pyllistän näyttäen vakoni hänelle pukiessani bikineitä..sekä asettelessani isoja rintojani yläosaa paremmin...Näen lisää jäykistymistä peniksessä.harmaissa silmissä näkyy pilkahdus vihreää sekä tummista halusta. 

Lähden edeltä rantaan antaessani hänen hieman ”jäähtyä”.. .. Hetken päästä hän tuleekin perässäni veteen... Olemme sen verran etäällä rannasta ja muista ettei muut nää tai kuule mitä puhumme.. Hänellä vielä yltää hyvin jalat pohjaan toisin, kuin minulla pikku säärellä.. uin hänen luokseen ja ripustaudun hänen kaulaansa..Sidon kädet kaulan ympärille ja jalat kiedon lantion ympärille.. suutelemme rajusti.. hieman hinkkaan lantiotani hänen lantiotaan vasten.. tunnen kuin kulli alkaa kovettua vaikka vesi onkin aika viileää.. hieman lisää hinkkaan lantiotani kovaa kullia vasten.. tunnen kuin pilluni alkaa kostua kiihkosta.. Häveliäisyys iskee kun kuulemme lasten naurua rannasta. Erkanemme ja uimme hetken. Päätämme nousta vedestä ja lähteä pois.

Eroottinen lataus ei lähde pois..vaikka vesi olikin viileää kauhean kuumuuteen sisällämme.. Tällä kertaa kiireellä kumpikin käy vaihtamassa yllensä vaatteet.. Kävelimme autolle ja autossa kädet lähtevät vaeltamaan reittäni pitkin ylös..noustessa ylös mekkoon helman alla hän huomaa ettei minulla ole pikkuhousuja, jotka unohdin pukea kiireessä päälleni..Hän työntää sormet sisälleni, pilluni kosteus valuu sormille hieman hän liikuttelee niitä sisälläni. Olen siirtänyt oman käteni hänen haaraväliin, kova kulli tuntuu sormissani aivan kiviseltä. Hetken jos jatkamme koskettelume, niin laukeaminen on kohta käsillä molemmilla yhtä aikaa. Siinä samassa kuulemme hurinaa ja kumpikin vetäisemme kätemme pois toistamme. Siinä samassa saapuikin auto parkkipaikalle..Hieman noloina kiihkostamme harmaa silmä käynnistää auton ja kaasuttaa pois rannan parkkipaikalta..

Nähtävästi kulta jäi niin halukkaaksi kun olimme perillä kotona nopeammin, kuin yleensä ja taisi ne nopeusrajoitukset olla sika viitteelliset. Hieman hymeskellen kuljemme parkkipaikalta sisälle sillä eroottinen lataus ei ollut katkennut.. saman tien kun pääsemme sisälle alamme riisua vaatteitamme toisiltamme. Kohta huomaan olevani eteisen lattialla konttaus asennossa ja hän työntää kovaa kulia sisääni, kosteana vielä  autossa käymästämme käsipelistä pilluni kostuu lisää hänen työntyessä sisääni alan valua reittäpitkin nesteitäni..samalla hän laukeaa sisääni.. eroottinen leikimme rannassa ja autossa saa nopean laukeamisen. 

5
Keskiarvo: 5 (4 ääntä)