Olet täällä

Biseksuaaliset

Mikaelin piinan hetket

Käyttäjän Mikidi kuva

Biseksuaaliset | Mikidi | 21.11.2017

Novelli parin vuoden takaa. Huomautan että kaikki novellini ovat fiktiivisiä ja mahdolliset kytkökset tosielämään ovat tahattomia.

 

 

Mikael oli aina kuvitellut olevansa alfa naisten keskuudessa. Mutta muutama kuukausi sitten hän koki sellaisen kokemuksen, joka teki hänestä ikuisen betan.

Mikaelilla oli kaunis, blondi tyttöystävä, joka olisi tuosta vain saanut mallinpaikan vaikkapa Milanon kaltaisesta mallimaailman mekasta. Vaaleat hiukset yhdistettyinä klassisin kauniisiin kasvonpiirteisiin, sinisiin silmiin ja timmiin vartaloon tekivät Loviisasta täydellisen tyttöystävän, jos ulkonäkö on pääkriteeri.

Mikaelille se oli, ja niin he alkoivat seurustelemaan. Muut pojat kadehtivat Mikaelia, joka talutti Loviisaa heidän lukionsa käytävillä kuin jotakin palkintoporsasta. Loviisa ei tyytynyt palkinnon rooliin, vaan halusi olla vähintäänkin tasaveroinen bändissä kitaraa soittavan poikaystävänsä rinnalla. Mieluummin hän itse kirkkaammassa valokeilassa.

Lue lisää...     408 näyttökertaa     0 kommenttia

Mieheni parittajana

Käyttäjän Mikidi kuva

Biseksuaaliset | Mikidi | 16.11.2017

Tässä yksi viimeisimmistä novelleistani. Huomautan että kaikki novellini ovat fiktiivisiä ja mahdolliset kytkökset tosielämään ovat tahattomia.

 

 

Moi!

 

Oon Sanna, kolmeekymppiä hätyyttelevä naisihminen. Päätin kirjottaa seikkailuistani joita ollaan harrasteltu mieheni Artun kanssa. Me ollaan asuttu Artun kanssa jo jokusen vuoden yhessä ja musta alkaa tuntua et häneen vois sitoutua pidemmäksikin aikaa. Nää mitä seuraavaks kerron vaan vahvisti mun tuntemuksia.

 

En enää muista kummalta idea lähti. Sen kuitenki muistan et molemmat tykättiin siitä alusta asti. Ajateltiin siis että mä ikään kuin parittasin Arttua miehille jotka sit panis sitä. Maattiin sillon sängyssä vierekkäin ja huomasin kun sillä alko housuissa vähän pullottaa. Ja kyllä mäkin tunsin lämmön pakkaantuvan alapäähän. Panemisekshan se taas meni mut myöhemmin Arttu kerto olevansa täysillä mukana eikä vaan kyrpänsä vietävänä. Se oli joskus aiemmin jo kertonu olevansa kiinnostunu myös miehistä mut ei ollu uskaltanu vielä livenä kokeilla mitään.

 

Lue lisää...     382 näyttökertaa     0 kommenttia