Olet täällä

Syrjähypyt

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 1

Käyttäjän wetpanties kuva

Syrjähypyt | wetpanties | 21.11.2018

Male-tre-74 uusin novelli Neitokainen ja Herrasmies, olkaapas hyvät! <3

Odotat tämän novellin lukemisen jälkeen seuraavaa osaa todella paljon, tiedän sen! ;) 

 

Mies istuskelee ratin takana ja manailee itsekseen edessään olevaa ruuhkaa, joka etenee tuskastuttavan hitaan tuntuisesti. Metri metriltä jono kuitenkin etenee, kun mies jupisee itsekseen, miettiessään juuri loppunutta työviikkoaan, että kyllä sitä kaiken maailman sähläreitä maailmassa onkaan. Miehen työviikko kun on ollut raskas, josko ei niinkään fyysisesti niin henkisesti sitäkin enemmän. Miehen ajatuksissa kuitenkin on juuri alkamassa oleva vapaa viikonloppu, ja silmissä kiiltelee juuri sopivan kylmä huurteinen ja lämmin sauna.

Mutta sillä samalla hetkellä, kun mies pääsee kuin pääseekin ruuhkasta eroon ja kurvaa kerrostalonsa parkkipaikalle, mies putoaa pilvilinnastaan, ja mielessä olleet kylmä olut ja lämmin sauna ovat enää muisto vain.

- Siis mitä helvettiä? mies sanoo ihan ääneen itsekseen, kun hän huomaa, että joku torvelo on parkkeerannut autonsa miehen parkkiruutuun.

Lue lisää...     1087 näyttökertaa     2 kommenttia

On sitä elämää lomienkin jälkeen

Käyttäjän wetpanties kuva

Syrjähypyt | wetpanties | 31.10.2018

Novelleja on blogini lukijoilta saapunut minulle edelleen tasaiseen tahtiin. :)

Nyt on aika julkaista aktiivisesti blogiani seuraavan Yucen uusi novelli. Suosittelen tutustumaan myös hänen edelliseen novelliinsa: Paras kesäduuni ikinä.

 

On sitä elämää lomienkin jälkeen.

 

Kiiman täyttämä heinäkuu Margitin kanssa oli Ramin ikäväksi jo ohi. Margit oli lähtenyt kesälomalleen ja Rami oli palannut tehtaalle haalarihommiin. Rami muisteli kaiholla kuinka Margit oli aamuisin ensi töikseen vaatinut nuolemaan kiimaista pilluaan, ruokatuntien päätteksi Rami oli jälkiruoaksi saanut nauttia Margitin ihanaa torttua. Töiden loputtua Margit oli armeliaasti vapauttanut Ramin paineestaan kiimaisella suihinotolla ja panolla.

 

Lue lisää...     966 näyttökertaa     1 kommentti