Olet täällä

Aikuinen mies -novellit

Se "oikee" eka kerta

Käyttäjän Rockstone kuva

Gay-tarinat | Rockstone | 22.12.2019

Tositarina

 

Lue lisää...     217 näyttökertaa     1 kommentti

Maajussille renki

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 14.10.2019

Vähän vanhempaa tuotantoa tähän väliin. Huomautan vielä, että kaikki novellini ovat fiktiivisiä ja mahdolliset kytkökset tosielämän ihmisiin tai tapahtumiin ovat tahattomia.

 

 Hiekka pöllysi punaisen henkilöauton pyyhältäessä läpi suomalaisen maalaismaiseman. Sen vetämä pölyvana katkesi kuin seinään, kun auto kääntyi soran päällystämälle pihatielle. Pensaiden ja puiden seasta alkoi pikku hiljaa pilkistämään punasävyinen maalaistalo miltei sävy sävyyn auton kanssa.

 Auto pysähtyi talon eteen keskelle pientä aukeaa. Auton ovet loksahtivat auki ja ulos astuivat keski-ikäinen mies ja teini-ikäinen poika. Sora rapisi heidän kävellessään kohti katettua kuistia. Juuri kun mies oli painamassa ovikelloa, ovi aukesi miltei pyyhkäisten miehen mukanaan.

  • No päivää! oven takaa paljastunut, vanhempi mies tervehti huudahtaen.

  • Päivää päivää, mies vastasi tuskin liikauttaen huuliaan. - Pekka Ylönen, tässä on mun poika Janne.

 Mainittu poika nyökkäsi vaisusti.

  • Ja minä oon Laukan Tuomo, paikan isäntä tokaisi. - Teillä oli näihin aikoihin sovittu tapaaminen?

Lue lisää...     256 näyttökertaa     0 kommenttia

Harmaat silmät

Käyttäjän MisLuna kuva

Julkisella paikalla | MisLuna | 27.7.2019

Helteessä...

Ulkona on kuuma..Aurinko paistaa täydellä terällä ulkona, sisällä olo ahdistaa. Harmaa silmä ehdottaa yks kakas lähdetäänkö uimaan..ei täällä himassa jaksa istuskella.. Pakkaamme kassiin speedot ja pyyhkeet.. Ajelemme lähi rantaan..Muutama auto on parkissa harmiksi sillä olin jo hautonut päässäni pientä panoa rannassa..Sillä eilinen ilta jäi vähän kesken halujen täyttöön.. sillä sisukseni halajaa vain harmaa silmän kovaa kullia.. Kävelemme parkkipaikalta pientä polkua pitkin rantaan, rannalla on joku äiti lapsineen uimassa.. sekä joku ottamassa aurinkoa.

Rannassa on vain pieni pukukoppi menemme sinne yhdessä.. Hänellä on myös samat mielessä kuin minulla..  näen sen hänen puoliksi jäykästä peniksestään, hieman tahallani pyllistän näyttäen vakoni hänelle pukiessani bikineitä..sekä asettelessani isoja rintojani yläosaa paremmin...Näen lisää jäykistymistä peniksessä.harmaissa silmissä näkyy pilkahdus vihreää sekä tummista halusta. 

Lue lisää...     697 näyttökertaa     3 kommenttia

Pikaista

Käyttäjän MisLuna kuva

Julkisella paikalla | MisLuna | 26.5.2019

Pikaista ja nopeaa...

Pitkä ja kova odotukseni palkitaa...Sillä odottamani vastaus poikakaverilta tekstarilla saapuu piipittäen kännyyn..

Lue lisää...     921 näyttökertaa     8 kommenttia

Lauri ja minä V

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 28.4.2019

Laurin vanhempien erosta oli kulunut noin vuosi aikaa. Vaikka ero oli ollut kaikin puolin sopuisa ja siisti, oli hyvä, ettei se häirinnyt nyt käsillä olevia ylioppilaskirjoituksia. Olimme molemmat niin kirjoihimme uponneita, ettei meillä jäänyt käytännössä ollenkaan aikaa toisillemme.

Lauri oli tehnyt ehkä hieman epätavallisen ratkaisun valitessaan isänsä asuinkumppanikseen. Talo oli myyty, ja Laurin vanhemmat olivat muuttaneet tahoilleen. Isosisko asui jo omillaan. Tosin olivathan Lauri ja hänen isänsä Mika hyvin läheisiä toisilleen, jopa kadehdittavan. He kävivät salilla yhdessä, pelasivat pleikkarilla ja silloin tällöin myös maistelivat viskejään.

Yhtenä tuollaisena maisteluiltana jutut olivat nousseet aivan uusiin sfääreihin. Lauri oli alkanut jakaa intiimejä salaisuuksiaan, mukaan lukien minun ja hänen suhteesta. Mika oli kuunnellut joka sanan. Ihan kaikkea ei oltu sentään jaettu, mutta pääkohdat kuitenkin. Eli että Lauri oli suhteessamme se alistuvaisempi osapuoli, jonka munaa koristi useimmiten siveysvyö.

Lue lisää...     560 näyttökertaa     0 kommenttia

----Matkalla 2----

Käyttäjän Aresix kuva

Normiseksiä | Aresix | 14.3.2019

Syysloma, tuo hetkellinen tauko ja pelastus kaiken rankan opiskelun ääreltä.  Kerrankin sai levätä ja unta riittävästi. Mitäpä muuta sitä nyt olisikaan kaivannut enää tähän hetkeen. Jokin kuitenkin keskeytti uneksimiseni. Tunsin, kuinka jokin hipsutteli ja seikkaili hiuksieni seassa. Tunsin silkkisen paijaamisen alkavan poskellani ja raotin hieman silmiäni. Aamun sarastuksen paistaessa suoraan silmiini aloin hieromaan unisuuttani sekä unihiekkoja pois silmistäni. Kuulin viereltäni hiljaista hihittelyä. Sari loikoili vierelläni hymyillen ja kertoen, että minun tulisi jo nousta ylös. En todellakaan ole aamuihmisiä vaan mutisin jotain halustani nukkua vielä viitisen minuuttia.

Ei käy” kuului hieman puuskahtava vastaus viereltäni samalla kun Sari kierähti päälleni ja suuteli minua.  Sari alkoi suudelmansa jälkeen laskeutua päältäni alemmas ja leikkisät sormet valuivat perässä pitkin kehoani.  Käsien saapuessa bokserieni reunalle ne riuhtaistiin vauhdilla alemmas paljastaen vielä niin pienen veitikkani.

Lue lisää...     1123 näyttökertaa     0 kommenttia

Erossa pitkään..

Käyttäjän Herrasmies1974 kuva

Normiseksiä | Herrasmies1974 | 9.3.2019

Olemme laittaneet paljon vihjailevia viestiä pitkin päivää, ajelin luoksesi kaluni jo puoli kovana. Laitoit viestin että " sauna lämpiämässä ja pipari kuumana".. 

Saavun pihaasi ja kävelen kotiisi. Odotat minua keittössä nojaten keittiön pöytään, päälläsi on kylpytakki joka on hieman auki paljastaen alastoman kauniin vartalosi. 

 

Otan takkini päältäni ja tulen luoksesi.. suudellaan kiihkeästi, huomaan kovettuneet nännisi ja puristan rintaasi toisella kädellä.. kuiskaat mun korvaan " nuole mulle orgasmi"  

Avaat kylpytakkisi ja nostat toisen jalan tuolille paljastaen kostean vakosi. Kyykistyn sun eteen painaen kieleni sun klitorikselle.. huokaat... huomaan että olet jo valmiiksi tosi märkä..  Nuolen hitaasti vakoasi.. otat mua päästä kiinni ja painat lujaa vakoasi vasten.. liikutat lantiotasi kasvojani vasten ja laukeat rajusti kostea vako sykkien. 

 

Lue lisää...     681 näyttökertaa     0 kommenttia

Raiskaaja saa ansionsa mukaan

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 27.1.2019

Tämän kuvitteellisen novellin on kirjoittanut Cd_Bi. Novellissa yhdistyy alistamisen ja alistumisen fantasiat ääriperverssillä tasolla.

Varoitus: Novelli sisältää voimakkaita kohtauksia jotka saattavat olla haitallisia jopa täysikasvuisille Alfauroksille! ;D 

Muille, mukavia lukuhetkiä! ;D

 

Lue lisää...     1764 näyttökertaa     6 kommenttia

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 3

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 27.1.2019

Tätä on jo muidenkin toimesta odotettu! Joten kiitokset jälleen Male-tre-74, mahtava teos jälleen kerran! ;)

Aikaisempiin osiin voit hypätä alhaalta näkyvistä linkeistä, mikäli et niitä vielä ole lukenut:

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 1

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 2

 

Neitokainen ja Herrasmies - osa 3

--------------------------------------------------------------------

Miehen vatsanpohjan kouraisut eivät ehdi edes hellittämään, kun sillä samalla hetkellä miehen puhelin pärähtääkin uudemman kerran soimaan. Miehen ajatuksiin nousee samantein ajatus, että se siitä sinänsä auvoisesta avioliitosta sitten, tämä oli tässä.

Ei kun hetkonen, mies miettii kuitenkin itsekseen. Hänen puhelimensa ei soitakaan Rammsteinin Pussy-biisiä vaan Rammsteinin Du Hast-biisiä eli soittaja ei olekaan miehen vaimo. Miehen ajatukset laukkaavat kuitenkin villiä laukkaa, että miten Valtiatar suhtautuu tähän toiseen keskeytykseen vaikkei keskeyttäjä miehen vaimo olekaan.

Lue lisää...     710 näyttökertaa     1 kommentti

Jumissa vieraalla paikkakunnalla

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 5.1.2019

Näitä blogini lukijoiden kirjoittamia novelleja on tippuillut minulle edelleen tasaiseen tahtiin, ja nyt on aika julkistaa jälleen yksi niistä. :)

Tälle novellille kirjoittaja ei ollut antanut nimeä, joten otan vallan nimetä sen tarinan juonen mukaisesti. 

Mukavia lukuhetkiä! :)

 

Syksyisen sateinen kostea ilma piiskasi vasten kasvoja astellessani kohti linja-autoasemaa. Kokouksen venyttyä taas suunniteltua pidemmäksi ei muita vaihtoehtoja parin tunnin kotimatkan suhteen ollut tarjolla. Linja-autoasemalle saavuttuani totesin saman, mitä aiemmin lipun varanneet matkustajat olivat todenneet jo aikaisemmin. Tämän päiväiset vuorot oli peruttu. Samalta seisomalta astelin läheiseen kahvilaan suojaan taas alkavan rankemman sadekuuron alta. 

 

Lue lisää...     1059 näyttökertaa     2 kommenttia

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 2

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 11.12.2018

Tässäpä toinen osa Male-tre-74 luomasta sarjasta Neitokainen ja Herrasmies.

Nautinnollisia lukuhetkiä... ;)

 

Miehen ajantaju häviää totaalisesti. Voi olla, että aikaa kuluu minuutin, vartin tai jopa tunnin verran, ennen kuin hän alkaa pikku hiljaa virkoamaan saamastaan tällistä. Mitä ihmettä äsken täällä oikein tapahtui mies miettii itsekseen samalla kun hän näkee silmissään edelleen sarjakuvamaisesti tähtiä.

Silmissä näkyvät tähdet alkavat hiljalleen katoamaan ja mies availee silmiään. Häneltä kestää kuitenkin hetken aikaa ennen kuin silmät alkavat tottua tilan hämäryyteen. Mies räpyttelee silmiään enemmän auki ja ne alkavatkin tottua hämärään. Mies kuitenkin miettii, että kyllä täällä tilassa sinne tultaessa valotkin olivat päällä.

Miehen silmät tottuvat lopulta hämärään ja hän huomaakin seinille ja pöydille sytytettyjä kynttilöitä jotka tuovat hieman valoa muutoin hämärään tilaan.

Lue lisää...     897 näyttökertaa     4 kommenttia

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 1

Käyttäjän wetpanties kuva

Syrjähypyt | wetpanties | 21.11.2018

Male-tre-74 uusin novelli Neitokainen ja Herrasmies, olkaapas hyvät! <3

Odotat tämän novellin lukemisen jälkeen seuraavaa osaa todella paljon, tiedän sen! ;) 

 

Mies istuskelee ratin takana ja manailee itsekseen edessään olevaa ruuhkaa, joka etenee tuskastuttavan hitaan tuntuisesti. Metri metriltä jono kuitenkin etenee, kun mies jupisee itsekseen, miettiessään juuri loppunutta työviikkoaan, että kyllä sitä kaiken maailman sähläreitä maailmassa onkaan. Miehen työviikko kun on ollut raskas, josko ei niinkään fyysisesti niin henkisesti sitäkin enemmän. Miehen ajatuksissa kuitenkin on juuri alkamassa oleva vapaa viikonloppu, ja silmissä kiiltelee juuri sopivan kylmä huurteinen ja lämmin sauna.

Mutta sillä samalla hetkellä, kun mies pääsee kuin pääseekin ruuhkasta eroon ja kurvaa kerrostalonsa parkkipaikalle, mies putoaa pilvilinnastaan, ja mielessä olleet kylmä olut ja lämmin sauna ovat enää muisto vain.

- Siis mitä helvettiä? mies sanoo ihan ääneen itsekseen, kun hän huomaa, että joku torvelo on parkkeerannut autonsa miehen parkkiruutuun.

Lue lisää...     1087 näyttökertaa     2 kommenttia