Olet täällä

Anaaliseksiä -novellit

Risteilyllä rietastelua 2.

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 30.8.2019

Minnan katse käännähteli eri pöytäseurueista toiseen hänen yrittäessään saada selville, ketä tai paremminkin keitä oli tarkoittanut kuiskauksellani. Useammastakin pöydästä hänen katseeseensa vastattiin ja parista viittilöitiin Minnaa liittymään seuraan. Minna kuitenkin kääntyi puoleeni ja sanoi: "Mä luovutan, mitä sulla nyt taas on mielessäs?" Naurahtaen vei käteni Minnan pakaralle ja puristin sitä kevyesti vastaten hänelle: "Ei mulla mitään erityistä ole vielä suunnitelmissa tai mielessä, mutta katotaan nyt onko täällä jollakulla jonkinlaista ajatusta." Vilkaisin samalla muutaman pöydän suuntaan ja ainakin parissa oli selkeästi pantu merkille käteni ja erityisesti se, mitä sillä tein.

 

Lue lisää...     258 näyttökertaa     3 kommenttia

Erossa pitkään..

Käyttäjän Herrasmies1974 kuva

Normiseksiä | Herrasmies1974 | 9.3.2019

Olemme laittaneet paljon vihjailevia viestiä pitkin päivää, ajelin luoksesi kaluni jo puoli kovana. Laitoit viestin että " sauna lämpiämässä ja pipari kuumana".. 

Saavun pihaasi ja kävelen kotiisi. Odotat minua keittössä nojaten keittiön pöytään, päälläsi on kylpytakki joka on hieman auki paljastaen alastoman kauniin vartalosi. 

 

Otan takkini päältäni ja tulen luoksesi.. suudellaan kiihkeästi, huomaan kovettuneet nännisi ja puristan rintaasi toisella kädellä.. kuiskaat mun korvaan " nuole mulle orgasmi"  

Avaat kylpytakkisi ja nostat toisen jalan tuolille paljastaen kostean vakosi. Kyykistyn sun eteen painaen kieleni sun klitorikselle.. huokaat... huomaan että olet jo valmiiksi tosi märkä..  Nuolen hitaasti vakoasi.. otat mua päästä kiinni ja painat lujaa vakoasi vasten.. liikutat lantiotasi kasvojani vasten ja laukeat rajusti kostea vako sykkien. 

 

Lue lisää...     606 näyttökertaa     0 kommenttia

Raiskaaja saa ansionsa mukaan

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 27.1.2019

Tämän kuvitteellisen novellin on kirjoittanut Cd_Bi. Novellissa yhdistyy alistamisen ja alistumisen fantasiat ääriperverssillä tasolla.

Varoitus: Novelli sisältää voimakkaita kohtauksia jotka saattavat olla haitallisia jopa täysikasvuisille Alfauroksille! ;D 

Muille, mukavia lukuhetkiä! ;D

 

Lue lisää...     1545 näyttökertaa     6 kommenttia

Lauri ja minä IV

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 19.11.2018

Perjantai ja viimeinen oppitunti. Tietysti matikkaa, inhokkiainettani. En ollut jaksanut keskittyä tehtäviin viimeisen puolen tunnin aikana juuri ollenkaan. Vilkuilin seinäkelloa miltei jatkuvasti.

Muuten olisin voinut tehdäkin tehtäviäni, mutta edessä häämöttävä viikonloppu teki oloni levottomaksi. Näkisin jälleen Simoa, Lauri toki seuranani, vuokramökillä keskellä asumatonta luontoa. Olimme viestitelleet Simon kanssa viime kerrasta lähtien, mutta jälleennäkeminen oli lykkääntynyt syksyyn kiireidemme takia.

Havahduin ajatuksistani, kun opettaja oli antamassa läksyjä. Merkkasin ne nopeasti vihkooni ja riensin ulos luokasta.

Odottelin Lauria ruotsin luokan edessä sydän pamppaillen. Tunti loppui minuutilleen ajallaan ruotsin opettajan tuttuun tapaan.

Lyöttäydyin välittömästi Laurin viereen ja astelimme ripeästi Laurin perheen autolle, jota hän oli saanut lainata silloin tällöin saatuaan ajokortin noin kuukausi sitten. Istahdin pelkääjän paikalle Laurin startatessa auton.

  • Ootatko jo viikonloppua? kysyin.

  • Totta kai, pääseepähän pois kaupungista.

  • Näin on. Ootatko mitään muuta?

Lue lisää...     263 näyttökertaa     0 kommenttia

Lauri ja minä III

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 19.11.2018

Riisuin vaatteitani mytyksi lattialle Laurin makoillessa vierashuoneen kapeahkolla sängyllä. Katseeni söi tuota nuorta lihakimpaletta, jonka elämän keskipiste olin. En voinut antaa housujani kappaleiksi repivän elimeni odottaa. Revin farkut jalastani, ja samaan syssyyn lähtivät bokseritkin alta paljastuen himosta tykyttävä sauvani.

Lauri seurasi liikkeitäni hiljaa sivusta samalla kun hieroi jalkoväliään. En tiennyt johtuiko yhtäkkinen kassien hinkkaaminen äskeisestä, kieltämättä varsin kivuliaasta venytyssessiosta vaiko puhtaasta himosta, jonka oman kankeni sykkivän ja nuoruutta uhkuvan erektion näkeminen Laurissa aiheutti.

  • Onko tiukat paikat? virnistin.

  • Oha nuo vähäsen, Laurikin virnuili hiukan.

Toinen käteni kiinni seipäässäni astelin Laurin luo sängylle. Kuului vaimea narahdus kun kellahdin raukeana kyljelleni Laurin viereen.

  • Mitenköhän se tuo saunominen onnistuu tollanen metallihäkki kalun ympärillä?

  • Voi tulla aika tukalat paikat.

  • Paitsi jos me otetaan se pois, supatin suoraan Laurin korvaan. - Mitäs siitä aattelet?

Lue lisää...     80 näyttökertaa     0 kommenttia

Orjan tarina - osa 3

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 31.10.2018

Sarja jatkuu... ;) Kiitos siitä sinulle Male-tre-74 heart

Sarjan aiemmat osat:

Orjan tarina - osa 1

Orjan tarina - osa 2

 

 

Orjan tarina - osa 3

--------------------------------------------------------------------

Orja katsahtaa vuoronperään kumpaistakin tyttöä jotka molemmat hymyilevät jälleen kerran ilkikurisesti joten Orjalla ei oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kuin suunnata askeleitaan kohti mökin keittiösyvennystä jolloin Orjan jalassa olevien tanssihousujen anaalitappi hieroo eturauhasta jokaisella askeleella saaden Orjan koko kropan värisemään, aiheuttaen hieman myös Orjan kalun kovenemista, kun se myös tanssihousujen etumuksessa olevasta reiästä on esillä ja heilahtelee jokaisella Orjan askeleella.

Lue lisää...     507 näyttökertaa     2 kommenttia

Tantraseksiä hotellissa

Käyttäjän TinalovelyCD kuva

Muut | TinalovelyCD | 20.10.2018

Odottelen vierasta ja tarkistan että kaikki tarvittava on käden ulottuvilla kuten liukuvoide ja tietenkin kondomit. Samassa oveen koputetaan ja avaan sen. Mies astuu sisään ja sulkee oven. Kysyn saanko halata ja hän nyökkää. Painaudun tiukasti häntä vasten ja tunnen kuinka minihameen verhoamaa takapuoltani varovasti tunnustellaan.  Ohjaan vieraani suihkuun ja odotellessani mietin miten iso hänellä onkaan.

Hetken päästä mies tuleekin ja asettautuu alasti sängylle.Ryhdyn hieromaan ja tartun hänen lepoasennossa olevaan munaan. Samassa tunnen hänen kätensä hameeni alla ja tunkeutuvan pikkuhousuihini. Avaan hieman sääriäni ja kiihotun mutta niin hänenkin kalunsa kovettuu kädessäni. Tiedän että olen valmis antamaan.

Lue lisää...     427 näyttökertaa     0 kommenttia

Orjan tarina - osa 2

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 5.10.2018

Tässäpä Orjan tarina - osa 2 

Tämän, kuten myös novellin ensimmäisen osan on kirjoittanut sivustolla oleva käyttäjä Male-tre-74

Nautinnollisia lukuhetkiä! ;)

 

Valtiatar ja Tiina katsahtavat toisiaan ja hymyilevät, joka Orjan silmin katsottuna vaikuttaa jokseenkin ilkikuriselta. Orja ei ehdi asiaa kuitenkaan sen syvällisemmin miettimään, kun havahtuu mökin täyttävään, käskevän ääneen:

- Erillistä kutsuako se Orja odottaa, Valtiatar karjahtaa.

Orja katsoo Valtiattarensa suuntaan ja huomaa, että tämä on mökin lattialla kontillaan, perseensä ylös nostaneena ja sormeilee samanaikaisesti kiimalimasta kiiltelevää pilluaan, aloittaen sitten kiimalimaisella sormellaan peppuaan hieromaan ja sormettamaan.

Orja katsoo haltioituneena edessään olevaa naista, Valtiatartaan, vilkaisten sitten Tiinan suuntaan joka hymyilee edelleen, kunnes huomaa Orjan häntä katsovan ja toteaa:

- On se nyt kumma, kun Orja ei ihan selvää käskyä ymmärrä.

Orja nielaisee itsekseen, katsahtaa jalkoväliinsä, huomatakseen, että hänen kalunsahan seisoo taas kovempana kuin rautakanki.

Lue lisää...     569 näyttökertaa     5 kommenttia

Puhelin soi vihdoin

Käyttäjän Rajatapaus kuva

Romanssit | Rajatapaus | 19.9.2018

Tämä on jatko-osa kirjoittamalleni novellille: Ensimmäinen työkomennus

Puhelin soi vihdoin, puhelu jota olin odottanutkin kuin kuuta nousevaa. Se oli Mona, hän ilmoitti että hänen miehensä lähti juuri pitkälle työmatkalle ja hän olisi juuri lähdössä huvilalleen, selänpesiän vakanssi oli siis jälleen auki.

Mona, joka oli aiemmin ollut varsin siveellinen nainen, päästyään nuoremman kullin makuun hän ei voinut enää lopettaa, se oli menoa kerta laakista. Tapasin Monan työmatkalla, suhde syventyi nopeasti enemmänkin kuin vain pelkäksi seksisuhteeksi. Nautin suunnattomasti tuon naisen seurasta, eikä kahdenkymmenen vuoden ikäeroamme tullut alun jälkeen enää ajatelleeksi.

 

Saavuin määränpäähän, kaarsin jälleen Monan upean hirsihuvilan pihaan, vierailuni ei ollut suinkaan ensimmäinen, sillä paikasta oli muodostunut vakituinen paikka tapaamisillemme.

-Ihanaa että tulit jo nyt mussukka, ootko sä syönyt? Kaapissa on ruokaa sulle, sun pitää syödä hyvin että jaksat taas illalla nussia multa tajun parkkiin. Mona huikkasi samalla kun asteli vastaan tiukat urheilu trikoot yllään.

Lue lisää...     840 näyttökertaa     0 kommenttia

ORJAKOULUTUKSESSA

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 17.9.2018

Tässäpä kahdeksas äärimmäisen kiihoittava vastaanotettu novelli. ;)

Nauttinnolisia lukuhetkiä! ;)

 

ORJAKOULUTUKSESSA

Maanantain tunnelmia

Törmäsin viikonloppuna sattumalta unelmapakkaukseen, ainakin näin sub-henkisen miehen vinkkelistä. Nuori hyvännäköinen nainen lupasi ottaa minut ensi viikonlopuksi orajakoulutukseen. Ajattelin , että voiko tuo olla tottakaan vai kenties pilailua. Tänään sain maililla kutsun/käskyn tulla koulutukseen ja tosissaan tuntui yhä olevan. Vahvistin luonnollisesti tuloni. Lisäohjeita on tulossa, mutta ensi alkuun hän kielsi minulta laukeamisen motivaation parantamiseksi. Mikäpä siinä, tuumailin. Sittenpähän mällit lentävät paremmin viikon vaihteessa. Ei se ihan niin tullut menemään, sen sain kantapään kautta oppia myöhemmin.

Naisen oikeata nimeäkään en tiedä...mailiosoitteena oli "wetpanties".

Keskiviikon ohjeistusta

Hän kiitteli kovasti, että olen tulossa koulutukseen. Hän uskoi koulutuksen olevan hyväksi kaltaiselleni kurjalle runkkarille. Tuossa kommentissa oli ensimmäinen selvä viittaus orjan asemaan. Ja lisää oli tulossa. Alla lainaus siitä:

Lue lisää...     719 näyttökertaa     2 kommenttia

Orjan tarina - osa 1

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 17.9.2018

Pidin erityisen paljon tästä novellista. :) Mutta lukekaahan itse, mitä mieltä te olette? ;)

Mukavia lukuhetkiä! ;)

 

Orjan tarina

Tunnen kuinka syysaurinko lämmittää kasvojani vaikka asentoni juuri sillä hetkellä on sisänsä hieman tukala.

Asentoni tukaluus johtuu ehkäpä siitä, että olen kontillani lattialla ja yläkroppani on hartioita myöten työnnettynä sinänsä hieman huterahkon, mutta tähän tarkoitukseen juuri silti sopivan, klaffituolin selkänojan välisestä aukosta läpi ja käteni on kierretty selkäni taakse ja laitettu käsirautoihin.

Ihastelen sivusilmällä ikkunasta näkyvää vielä kesäisen aurinkoista, mutta kuitenkin jo hieman syksyistä maisemaa, ajatusteni vaellessa sinne sun tänne ja kolmanteen paikkaan, kun mietin, että miten olen tähän tilanteeseen tullutkaan, jossa olen avuttomaksi kahlittu, paljaan peppuni ollessa kuin tarjottimella. Olinhan vain jokunen viikko sitten törmännyt netissä kiinnostavaan blogiin jonka pitäjä ja kirjoittaja oli saanut minut aivan valtaansa kirjoituksillaan.

Lue lisää...     374 näyttökertaa     6 kommenttia

Oulun korkeudella

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 17.9.2018

Seuraavaksi vuorossa kuudes vastaanottamani novelli. Tämän novellin nimi pitäisi mielestäni olla leikkisästi "venerosvo" ;) 

Nautinnollisia lukuhetkiä! ;)

 

Oulun korkeudella

Reissuhommat on perseestä, koko viikon on saanut kuunnella 
tavarantoimittajan jorinoita ja selityksiä. On tässä vähän tietysti omaa 
asennevikaakin, kun ei enää hommat oikein täysillä kiinnosta niin minkäs 
sille. Vitutuksen alkua siivitti tieto jossain takaraivossa, että täällä 
menisi vielä viikonloppukin ilman mitään ohjelmaa, voi helvetti.

Lue lisää...     659 näyttökertaa     0 kommenttia