Olet täällä

Anaaliseksiä -novellit

Naisten armoilla - Osa 2

Käyttäjän Male-tre-74 kuva

Fetissit & Kinky | Male-tre-74 | 9.12.2019

 

Vaikka novellikilpailu jo ohitse onkin niin tässä hieman tarinaani jatkoa, olkaatte hyvät:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanhempi rouvashenkilö, näistä naisista määrätietoisin nainen, katsahtaa hieman tuimahko ilme kasvoillaan tätä nuorta neitokaista joka tämän nektarikommentin esittää ja sanaakaan sanomatta nasauttaa neitokaisen persposkille ratsupiiskallaan napakan iskun jonka johdosta tämä neitokainen parahtaa muttei kuitenkaan minkäänlaisia vastalauseita tälle rouvashenkilölle esitä.

- Oikein hyvä, myös teidän neitokaisten pitää se paikkanne tietää vaikka tämä mieheksikin kutsuttu narttumme tässä edessämme on olemassa vain ja ainoastaan meidän halujamme ja toiveitamme varten, rouvashenkilö toteaa ja tämä napakan ratsupiiskan iskun saanut neitokainen nyökkää hyväksyvästi.

Katselen hieman ihmeissäni tätä naisten keskinäistä arvotaistelua tai arvoasetelmaa mutta mietin kuitenkin itsekseni, ettei minun kannata siihen millään muotoa puuttua josko yhtään tiedän mikä on itselleni parasta.

Lue lisää...     252 näyttökertaa     0 kommenttia

Kuritusta koulun jälkeen #kuumanovelli2019

Käyttäjän renttu70 kuva

Kavereiden kanssa | renttu70 | 17.11.2019

Oltiin toukokuun lopussa ja keli oli yhtäkkiä muuttunut täydeksi kesäksi lämpötilan huidellessa parinkympin paremmalla puolella. Mikäs sen mukavampaa, jollet sattunut viettämään päiviäsi paksut työhaalarit yllä hitsauslaitteiden ja työstökoneiden keskellä hallin aurinkoisella puolella. Eikä vanhassa tilassa ollut ilmastoinnista tietoakaan. Joten haalarin alta oli poistetu kaikki ylimääräinen, mutta sekään ei tuonut helpotusta torstaipäivän kuumuuteen.

Lue lisää...     425 näyttökertaa     2 kommenttia

Naisten armoilla - #kuumanovelli2019

Käyttäjän Male-tre-74 kuva

Fetissit & Kinky | Male-tre-74 | 11.11.2019

#kuumanovelli2019

Sydämeni jyskyttää ja mieleeni nousee kohtaus Alien elokuvasta kuinka avaruusolio työntyy miehen rintakehästä läpi. Tuntuu myös kuin pala nousisi kurkkuun, jota yritän alas nieleskellä.

Askeskelen asunnossani huoneesta toiseen, olohuoneesta makkariin ja takaisin, ja vilkuilen hermostuneesti kelloa tuntien kuinka kylmä hiki alkaa nousemaan otsalleni. Mietin itsekseni, että mihin oikein olenkaan loppujen lopuksi mennyt lupautumaan.

Mieleeni palaa viime viikkojen nettikirjoittelut joiden johdosta nyt kaikki nämä oloni fyysiset tuntemukset johtuvat.

Siinä samassa se kauhun sekaisin tuntemuksin odottamani hetki tapahtuu ja on käsillä, kun asuntoni ovisummeri soi. Nielaisen ja pyyhkäisen kylmää hikeä otsaltani suunnaten sitten ovisummeria kohden ovea avaamaan.

Aika tuntuu kuin matelevan, kunnes kuulen kuinka hissi pysähtyy asuinkerrokseeni. Kuluu vielä muutama piinaava sekunti kunnes ovikelloni soi.

Avaan oven hieman tärisevin käsin ja ovella seisoo odotetusti kolme naista, tarkemmin sanottuna kaksi parikymppistä neitokaista ja yksi itseäni reilut kymmenisen vuotta vanhempi rouvashenkilö.

Lue lisää...     403 näyttökertaa     2 kommenttia

Risteilyllä rietastelua 2.

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 30.8.2019

Minnan katse käännähteli eri pöytäseurueista toiseen hänen yrittäessään saada selville, ketä tai paremminkin keitä oli tarkoittanut kuiskauksellani. Useammastakin pöydästä hänen katseeseensa vastattiin ja parista viittilöitiin Minnaa liittymään seuraan. Minna kuitenkin kääntyi puoleeni ja sanoi: "Mä luovutan, mitä sulla nyt taas on mielessäs?" Naurahtaen vei käteni Minnan pakaralle ja puristin sitä kevyesti vastaten hänelle: "Ei mulla mitään erityistä ole vielä suunnitelmissa tai mielessä, mutta katotaan nyt onko täällä jollakulla jonkinlaista ajatusta." Vilkaisin samalla muutaman pöydän suuntaan ja ainakin parissa oli selkeästi pantu merkille käteni ja erityisesti se, mitä sillä tein.

 

Lue lisää...     815 näyttökertaa     3 kommenttia

Erossa pitkään..

Käyttäjän Herrasmies1974 kuva

Normiseksiä | Herrasmies1974 | 9.3.2019

Olemme laittaneet paljon vihjailevia viestiä pitkin päivää, ajelin luoksesi kaluni jo puoli kovana. Laitoit viestin että " sauna lämpiämässä ja pipari kuumana".. 

Saavun pihaasi ja kävelen kotiisi. Odotat minua keittössä nojaten keittiön pöytään, päälläsi on kylpytakki joka on hieman auki paljastaen alastoman kauniin vartalosi. 

 

Otan takkini päältäni ja tulen luoksesi.. suudellaan kiihkeästi, huomaan kovettuneet nännisi ja puristan rintaasi toisella kädellä.. kuiskaat mun korvaan " nuole mulle orgasmi"  

Avaat kylpytakkisi ja nostat toisen jalan tuolille paljastaen kostean vakosi. Kyykistyn sun eteen painaen kieleni sun klitorikselle.. huokaat... huomaan että olet jo valmiiksi tosi märkä..  Nuolen hitaasti vakoasi.. otat mua päästä kiinni ja painat lujaa vakoasi vasten.. liikutat lantiotasi kasvojani vasten ja laukeat rajusti kostea vako sykkien. 

 

Lue lisää...     681 näyttökertaa     0 kommenttia

Raiskaaja saa ansionsa mukaan

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 27.1.2019

Tämän kuvitteellisen novellin on kirjoittanut Cd_Bi. Novellissa yhdistyy alistamisen ja alistumisen fantasiat ääriperverssillä tasolla.

Varoitus: Novelli sisältää voimakkaita kohtauksia jotka saattavat olla haitallisia jopa täysikasvuisille Alfauroksille! ;D 

Muille, mukavia lukuhetkiä! ;D

 

Lue lisää...     1764 näyttökertaa     6 kommenttia

Lauri ja minä IV

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 19.11.2018

Perjantai ja viimeinen oppitunti. Tietysti matikkaa, inhokkiainettani. En ollut jaksanut keskittyä tehtäviin viimeisen puolen tunnin aikana juuri ollenkaan. Vilkuilin seinäkelloa miltei jatkuvasti.

Muuten olisin voinut tehdäkin tehtäviäni, mutta edessä häämöttävä viikonloppu teki oloni levottomaksi. Näkisin jälleen Simoa, Lauri toki seuranani, vuokramökillä keskellä asumatonta luontoa. Olimme viestitelleet Simon kanssa viime kerrasta lähtien, mutta jälleennäkeminen oli lykkääntynyt syksyyn kiireidemme takia.

Havahduin ajatuksistani, kun opettaja oli antamassa läksyjä. Merkkasin ne nopeasti vihkooni ja riensin ulos luokasta.

Odottelin Lauria ruotsin luokan edessä sydän pamppaillen. Tunti loppui minuutilleen ajallaan ruotsin opettajan tuttuun tapaan.

Lyöttäydyin välittömästi Laurin viereen ja astelimme ripeästi Laurin perheen autolle, jota hän oli saanut lainata silloin tällöin saatuaan ajokortin noin kuukausi sitten. Istahdin pelkääjän paikalle Laurin startatessa auton.

  • Ootatko jo viikonloppua? kysyin.

  • Totta kai, pääseepähän pois kaupungista.

  • Näin on. Ootatko mitään muuta?

Lue lisää...     302 näyttökertaa     0 kommenttia

Lauri ja minä III

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 19.11.2018

Riisuin vaatteitani mytyksi lattialle Laurin makoillessa vierashuoneen kapeahkolla sängyllä. Katseeni söi tuota nuorta lihakimpaletta, jonka elämän keskipiste olin. En voinut antaa housujani kappaleiksi repivän elimeni odottaa. Revin farkut jalastani, ja samaan syssyyn lähtivät bokseritkin alta paljastuen himosta tykyttävä sauvani.

Lauri seurasi liikkeitäni hiljaa sivusta samalla kun hieroi jalkoväliään. En tiennyt johtuiko yhtäkkinen kassien hinkkaaminen äskeisestä, kieltämättä varsin kivuliaasta venytyssessiosta vaiko puhtaasta himosta, jonka oman kankeni sykkivän ja nuoruutta uhkuvan erektion näkeminen Laurissa aiheutti.

  • Onko tiukat paikat? virnistin.

  • Oha nuo vähäsen, Laurikin virnuili hiukan.

Toinen käteni kiinni seipäässäni astelin Laurin luo sängylle. Kuului vaimea narahdus kun kellahdin raukeana kyljelleni Laurin viereen.

  • Mitenköhän se tuo saunominen onnistuu tollanen metallihäkki kalun ympärillä?

  • Voi tulla aika tukalat paikat.

  • Paitsi jos me otetaan se pois, supatin suoraan Laurin korvaan. - Mitäs siitä aattelet?

Lue lisää...     98 näyttökertaa     0 kommenttia

Orjan tarina - osa 3

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 31.10.2018

Sarja jatkuu... ;) Kiitos siitä sinulle Male-tre-74 heart

Sarjan aiemmat osat:

Orjan tarina - osa 1

Orjan tarina - osa 2

 

 

Orjan tarina - osa 3

--------------------------------------------------------------------

Orja katsahtaa vuoronperään kumpaistakin tyttöä jotka molemmat hymyilevät jälleen kerran ilkikurisesti joten Orjalla ei oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kuin suunnata askeleitaan kohti mökin keittiösyvennystä jolloin Orjan jalassa olevien tanssihousujen anaalitappi hieroo eturauhasta jokaisella askeleella saaden Orjan koko kropan värisemään, aiheuttaen hieman myös Orjan kalun kovenemista, kun se myös tanssihousujen etumuksessa olevasta reiästä on esillä ja heilahtelee jokaisella Orjan askeleella.

Lue lisää...     588 näyttökertaa     2 kommenttia

Tantraseksiä hotellissa

Käyttäjän TinalovelyCD kuva

Muut | TinalovelyCD | 20.10.2018

Odottelen vierasta ja tarkistan että kaikki tarvittava on käden ulottuvilla kuten liukuvoide ja tietenkin kondomit. Samassa oveen koputetaan ja avaan sen. Mies astuu sisään ja sulkee oven. Kysyn saanko halata ja hän nyökkää. Painaudun tiukasti häntä vasten ja tunnen kuinka minihameen verhoamaa takapuoltani varovasti tunnustellaan.  Ohjaan vieraani suihkuun ja odotellessani mietin miten iso hänellä onkaan.

Hetken päästä mies tuleekin ja asettautuu alasti sängylle.Ryhdyn hieromaan ja tartun hänen lepoasennossa olevaan munaan. Samassa tunnen hänen kätensä hameeni alla ja tunkeutuvan pikkuhousuihini. Avaan hieman sääriäni ja kiihotun mutta niin hänenkin kalunsa kovettuu kädessäni. Tiedän että olen valmis antamaan.

Lue lisää...     473 näyttökertaa     0 kommenttia

Orjan tarina - osa 2

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 5.10.2018

Tässäpä Orjan tarina - osa 2 

Tämän, kuten myös novellin ensimmäisen osan on kirjoittanut sivustolla oleva käyttäjä Male-tre-74

Nautinnollisia lukuhetkiä! ;)

 

Valtiatar ja Tiina katsahtavat toisiaan ja hymyilevät, joka Orjan silmin katsottuna vaikuttaa jokseenkin ilkikuriselta. Orja ei ehdi asiaa kuitenkaan sen syvällisemmin miettimään, kun havahtuu mökin täyttävään, käskevän ääneen:

- Erillistä kutsuako se Orja odottaa, Valtiatar karjahtaa.

Orja katsoo Valtiattarensa suuntaan ja huomaa, että tämä on mökin lattialla kontillaan, perseensä ylös nostaneena ja sormeilee samanaikaisesti kiimalimasta kiiltelevää pilluaan, aloittaen sitten kiimalimaisella sormellaan peppuaan hieromaan ja sormettamaan.

Orja katsoo haltioituneena edessään olevaa naista, Valtiatartaan, vilkaisten sitten Tiinan suuntaan joka hymyilee edelleen, kunnes huomaa Orjan häntä katsovan ja toteaa:

- On se nyt kumma, kun Orja ei ihan selvää käskyä ymmärrä.

Orja nielaisee itsekseen, katsahtaa jalkoväliinsä, huomatakseen, että hänen kalunsahan seisoo taas kovempana kuin rautakanki.

Lue lisää...     632 näyttökertaa     5 kommenttia

Puhelin soi vihdoin

Käyttäjän Rajatapaus kuva

Romanssit | Rajatapaus | 19.9.2018

Tämä on jatko-osa kirjoittamalleni novellille: Ensimmäinen työkomennus

Puhelin soi vihdoin, puhelu jota olin odottanutkin kuin kuuta nousevaa. Se oli Mona, hän ilmoitti että hänen miehensä lähti juuri pitkälle työmatkalle ja hän olisi juuri lähdössä huvilalleen, selänpesiän vakanssi oli siis jälleen auki.

Mona, joka oli aiemmin ollut varsin siveellinen nainen, päästyään nuoremman kullin makuun hän ei voinut enää lopettaa, se oli menoa kerta laakista. Tapasin Monan työmatkalla, suhde syventyi nopeasti enemmänkin kuin vain pelkäksi seksisuhteeksi. Nautin suunnattomasti tuon naisen seurasta, eikä kahdenkymmenen vuoden ikäeroamme tullut alun jälkeen enää ajatelleeksi.

 

Saavuin määränpäähän, kaarsin jälleen Monan upean hirsihuvilan pihaan, vierailuni ei ollut suinkaan ensimmäinen, sillä paikasta oli muodostunut vakituinen paikka tapaamisillemme.

-Ihanaa että tulit jo nyt mussukka, ootko sä syönyt? Kaapissa on ruokaa sulle, sun pitää syödä hyvin että jaksat taas illalla nussia multa tajun parkkiin. Mona huikkasi samalla kun asteli vastaan tiukat urheilu trikoot yllään.

Lue lisää...     957 näyttökertaa     0 kommenttia