Olet täällä

Monta miestä naisen kanssa -novellit

Risteilyllä rietastelua 2.

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 30.8.2019

Minnan katse käännähteli eri pöytäseurueista toiseen hänen yrittäessään saada selville, ketä tai paremminkin keitä oli tarkoittanut kuiskauksellani. Useammastakin pöydästä hänen katseeseensa vastattiin ja parista viittilöitiin Minnaa liittymään seuraan. Minna kuitenkin kääntyi puoleeni ja sanoi: "Mä luovutan, mitä sulla nyt taas on mielessäs?" Naurahtaen vei käteni Minnan pakaralle ja puristin sitä kevyesti vastaten hänelle: "Ei mulla mitään erityistä ole vielä suunnitelmissa tai mielessä, mutta katotaan nyt onko täällä jollakulla jonkinlaista ajatusta." Vilkaisin samalla muutaman pöydän suuntaan ja ainakin parissa oli selkeästi pantu merkille käteni ja erityisesti se, mitä sillä tein.

 

Lue lisää...     815 näyttökertaa     3 kommenttia

Tarjottu tyttöystävä

Käyttäjän renttu70 kuva

Vanhemman käsittelyssä | renttu70 | 7.9.2018

Istuimme Jennin kanssa sohvalla kahden, vaikka alun perin suunnitelmat iltaa varten olivat aivan toiset. Olimme saapunen Mikon kotiin jo alkuillasta tämän vanhempien juuri lähtiessä omaan illanviettoonsa ja ajatus oli ollut aloittaa ilta ensin nelistään Mikon ja tämän tyttöystävän Katan kanssa. Mutta pariskunnalle oli tullut riitaa, Kata oli lähtenyt ovet paukkuen omille teilleen. Mikko taas oli kiskaissut perisuomalaiset koomakännit ja lopulta könynnyt sänkyynsä ja sammunut sinne eikä varmastikaan sieltä enää ennen puoltapäivää nousisi. Me siis jäimme siemailemaan juomiamme kahden, sillä olimme tulleet autollani enkä enää ollut ajokunnossa ja Mikon perhe asui hieman sivummalla keskustasta.

 

Lue lisää...     2169 näyttökertaa     2 kommenttia

Festareiden pikku kimppapimppa

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 12.8.2018

Havahduin kevyestä päivähorteesta telttani vierestä kuuluvaan kinasteluun. Olin saapunut aikaisemmin aamupäivällä festarin leirintäalueelle valmiiksi väsyneenä, kiireinen viikko töissä ja siihen päälle oma muutto oli vaatinut veronsa ja olinkin päättänyt ladata ensin hieman akkuja, sillä tiesin kokemuksesta ettei myöhemmin tulisi juuri turhia lepäiltyä. Niinpä saatuani telttani ja muun leirivarustuksen pystyyn olin vetäytynyt kieltämättä yhdelle hengelle melko suureen telttaani pienille nokosille. Sieltä nyt siis parin tunnin kömmin ulos todistamaan, kuinka viereeni pystytettiin toista telttaa. Tai yritettiin pystyttää, näytti vahvasti siltä ettei teltan parissa häärivä pariskunta ollut aikaisemmin telttaa pystyttänyt ja kumpikin tuntui pitävän toista syypäänä siihen, että teltan osat olivat yhä epämääräisenä läjänä maassa.

Lue lisää...     3442 näyttökertaa     2 kommenttia

Tositarina- Ellin eka kerta swingerbileissä

Käyttäjän villi-ira kuva

Ryhmäseksi | villi-ira | 20.3.2018

Ajatus swingerbileistä oli ollut jo jonkin aikaa mielessäni. Rohkaisin mieleni ja kävin swingers-sivuilla, joihin olin aiemmin tutustunut ja ilmoittauduin mukaan bileisiin. Tämä oli helppo juttu.

 

Sitten ajatukset alkoivat pyöriä päässäni. Minun pitää valmistautua, minä todella haluan valmistautua bileitä varten. Kysymyksiä alkoi tulvimaan mieleeni. Mitä puen päälleni? Kuinka laitan hiukseni? Minun pitää myös varata aika karvojen poistoon ja kynsihuoltoon. Ilmoittautuminen oli helppoa mutta nämä asiat täytyy nyt hoitaa.

 

Haluan kirjoittaa tämän siksi etten varmasti ole ainoa, joka näitä “tyhmiä” kysymyksiä pohtii. Toivon, että voin auttaa muita kertomalla rehellisesti kokemuksistani ensimmäisestä kerrasta swingerbileissä. Ehkä voin rohkaista muitakin mukaan ilonpitoon.

 

Lue lisää...     736 näyttökertaa     0 kommenttia

Festareiden jälkeen puistossa

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 8.3.2018

"...ja vittu se paskapää imutteli siinä sen blondibimbonsa kanssa! Vittu heti kun selkänsä vähän käänsi niin heti oli isotissisen bimbon kimpussa!" puhisi Suvi vielä kauan sen jälkeen kun tuo pieni teinigootti oli kiukusta kihisten ja solvauksia nyt ilmeisesti jo entiselle poikaystävälleen huudellen sananmukaisesti törmännyt minuun. Siinä samalla törmätessään hän onnistui kolhaisemaan kädestäni juuri avatun oluttölkkini, josta olin tullut hetkeksi nauttimaan festarialueen ulkopuolelle muutaman tuttuni kanssa koska juuri sillä hetkellä ei soittanut sellaista bändiä joka olisi ehdottomasti pitänyt nähdä. Se, mikä oli ensiksi herättänyt mielenkiintoni tätä goottityttöä kohtaan, sangen rohkean pukeutumisen lisäksi, oli se, ettei hän ollut vaan pyyhältänyt eteenpäin vaan oli pysähtynyt pyytämään anteeksi aiheuttamaansa alkoholin väärinkäyttöä. Naureskellen olin ilmoittanut, ettei yhdestä tölkistä kannattanut niin välittää, sillä olin tapani mukaisesti varannut evästä riittävästi ja etten näin ollen tulisi ainakaan janoon illan aikana kuolemaan. Kaivoin siis repustani pari uutta tölkkiä ja kysyin Suvilta (jonka nimeä en tosin sillä hetkellä vielä tiennyt) maistuisiko hänellekkin.

Lue lisää...     629 näyttökertaa     0 kommenttia

Risteilyllä rietastelua

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 11.1.2018

Laivan irrottua satamalaiturista olimme Minnan kanssa käyneet hoitamassa pakolliset ostokset, syömässä olimme käyneet jo maissa ennen kun laiva kahdeksan maissa lähti. Olimme saaneet järjestettyä "karkumatkaksi" Tukholman risteilyn, Minnan lapset olivat hoidossa ja oma perheeni oli lähtenyt sukuloimaan pohjoiseen jo alkuviikosta, itse en töiden vuoksi ollut voinut matkaan lähteä. Nyt istuskelin laivan pubissa siemaillen hitaasti oluttani ja odottaen, että Minna saapuisi hytistämme laittautumasta. Olin ennen matkaa kehottanut Minnaa ottamaan mukaan jotain seksikästä ja näyttävää päälle puettavaa, mutta en tiennyt, mitä hän oli mukaan ottanut. Mutta tuntien Minnan ja matkamme päätarkoituksen, harrastaa rietasta seksiä niin paljon kuin mahdollista, en odottanut tämän pukeutuvan aivan tavallisiin bilevaatteisiin. Ja oikeassa olin.

 

Lue lisää...     1227 näyttökertaa     3 kommenttia

Satu, puhtoinen lähiöäiti

Käyttäjän zackie83 kuva

Ryhmäseksi | zackie83 | 3.1.2018

Eedessä siintää tyttärien koulun päättäjäiset. Viikko on ollut yhtä hurlumheitä, vaatteita ja kenkiä on soviteltu ja mittailtu. Kaiken pitää olla tänään täydellistä, niin myös äidillä. Satu ihailee itseään peilistä ja salaa ylpeilee, kuinka hyvässä kunnossa hän on vielä näin 40:n kynnyksellä. Ne juhlat tulee olemaan isot hän miettii. Risto livistää näistäkin juhlista, jollain ihme tekosyyllä. En jaksa nyt kinastella hänen kanssaan ja annan hänen mennä omille teilleen. Me tytöt osataan juhlia myös ilman häntä.

Tytöt, oletteko valmiita? On aika lähteä koululle. Vastaukseksi kuuluu iloista kiljahtelua. Satu pakkaa perheensä autoon ja poistuu kohti koulua. Päivä on pitkä ja uuvuttava, mutta sieltäkin selvittiin. Kotona odottaa kahvittelua sukulaisten kesken ja tyttöjen haastattelua. Lähinnä Niinan, koska hän ottaa askeleen eteenpäin. Miina jatkaa peruskoulua vielä vuoden.

Lue lisää...     1312 näyttökertaa     0 kommenttia

Yllätyskimppa puistossa

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 17.12.2017

Oltiin hyvissä fiiliksissä kun käveltiin puistokonsertista pois. Keikka oli ollut hyvä, juotaviakin oli vielä jäljellä, kesäilta lämmin eikä kiirettä muualle kuin tuttuun baariin kun kerran valomerkkiinkin oli vielä aikaa. Baari oli tuttuun tapaan liki täysi varsinkin terassin suljettua, mutta mahduttiin kumminkin sisälle, istumapaikkoja oli tosin vain satunnaisesti vapaana. Paikalla oli paljon molempien tuttuja, joten olimme välillä eri seurueissakin, mikä oli ihan tavallista meille. 

Lue lisää...     534 näyttökertaa     0 kommenttia

Valokuvausta (osa 2)

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 22.11.2017

Emme päässeet kuitenkaan pitkällekään, kun takaamme tulevasta autosta töötättiin. Käänsimme päämme ja näimme tutun punaisen Cadillakin hiljentävän ja pysähtyvän kohdallemme. Ratin takana istui Hapa ja hänen vierellään istuvan hoikan blondin oletimme olevan hänen vaimonsa. Hapa esittelikin naisen vaimokseen Krisseksi ja minä esittelin Minnan hänelle. Krisse vaikutti mukavalta ja avoimelta nuorelta naiselta jonka huumorintaju tuntui olevan samalla tasolla miehensä kanssa ja tulimmekin hyvin juttuun keskenämme. Krisse oli pukeutunut hyvin auton väritykseen ja tyyliin sopivaan punaiseen mustapilkkuiseen kynämekkoon. Mekon vyötäröä kiersi leveä musta nauha, joka oli edestä rusetilla, samaa mustaa oli mekon olkaimet. Jalassaan Krissellä oli niin ikään punaiset korkkarit sekä mustat saumasukat tai sukkikset. Kummat, sitä ei voinut varmuudella sanoa, sillä kapean mekon helma ylettyi juuri Krissen polven yläpuolelle. Mutta joka tapauksessa Krisse oli erittäin tyylikkäästi pukeutunut ja näytti hyvin seksikkäältä.

 

Lue lisää...     375 näyttökertaa     1 kommentti

Erilainen hääyö

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 21.11.2017

Vihkiminen oli suoritettu ja itse hääjuhlakin oli jo ohitse, vuokraamamme juhlatila kun piti olla tyhjänä jo kello 23. Osa vieraistamme ja me halusimme vielä jatkaa juhlimista, niinpä siirryimme läheisen hotelli-ravintolan yökerhoon jatkamaan iltaamme. Samassa hotellissa meille oli myös varattuna sviitti hääyöksi, joten siksikin paikka oli meille mitä sopivin.

 

Lue lisää...     883 näyttökertaa     1 kommentti