Olet täällä

Paljaalla -novellit

Risteilyllä rietastelua 2.

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 30.8.2019

Minnan katse käännähteli eri pöytäseurueista toiseen hänen yrittäessään saada selville, ketä tai paremminkin keitä oli tarkoittanut kuiskauksellani. Useammastakin pöydästä hänen katseeseensa vastattiin ja parista viittilöitiin Minnaa liittymään seuraan. Minna kuitenkin kääntyi puoleeni ja sanoi: "Mä luovutan, mitä sulla nyt taas on mielessäs?" Naurahtaen vei käteni Minnan pakaralle ja puristin sitä kevyesti vastaten hänelle: "Ei mulla mitään erityistä ole vielä suunnitelmissa tai mielessä, mutta katotaan nyt onko täällä jollakulla jonkinlaista ajatusta." Vilkaisin samalla muutaman pöydän suuntaan ja ainakin parissa oli selkeästi pantu merkille käteni ja erityisesti se, mitä sillä tein.

 

Lue lisää...     258 näyttökertaa     3 kommenttia

Pikaista

Käyttäjän MisLuna kuva

Julkisella paikalla | MisLuna | 26.5.2019

Pikaista ja nopeaa...

Pitkä ja kova odotukseni palkitaa...Sillä odottamani vastaus poikakaverilta tekstarilla saapuu piipittäen kännyyn..

Lue lisää...     775 näyttökertaa     8 kommenttia

----Matkalla 2----

Käyttäjän Aresix kuva

Normiseksiä | Aresix | 14.3.2019

Syysloma, tuo hetkellinen tauko ja pelastus kaiken rankan opiskelun ääreltä.  Kerrankin sai levätä ja unta riittävästi. Mitäpä muuta sitä nyt olisikaan kaivannut enää tähän hetkeen. Jokin kuitenkin keskeytti uneksimiseni. Tunsin, kuinka jokin hipsutteli ja seikkaili hiuksieni seassa. Tunsin silkkisen paijaamisen alkavan poskellani ja raotin hieman silmiäni. Aamun sarastuksen paistaessa suoraan silmiini aloin hieromaan unisuuttani sekä unihiekkoja pois silmistäni. Kuulin viereltäni hiljaista hihittelyä. Sari loikoili vierelläni hymyillen ja kertoen, että minun tulisi jo nousta ylös. En todellakaan ole aamuihmisiä vaan mutisin jotain halustani nukkua vielä viitisen minuuttia.

Ei käy” kuului hieman puuskahtava vastaus viereltäni samalla kun Sari kierähti päälleni ja suuteli minua.  Sari alkoi suudelmansa jälkeen laskeutua päältäni alemmas ja leikkisät sormet valuivat perässä pitkin kehoani.  Käsien saapuessa bokserieni reunalle ne riuhtaistiin vauhdilla alemmas paljastaen vielä niin pienen veitikkani.

Lue lisää...     959 näyttökertaa     0 kommenttia

Hikijumppaa naapurin rouvan kanssa - Part 1

Käyttäjän Rajatapaus kuva

Pikapanot | Rajatapaus | 26.1.2019

Jes, kohta kotona! Kurvasin taloyhtiön pihaan ja parkkeerasin auton tottuneesti omalle paikalleni, nyt ei lämmitysjohtoakaan autoon onneksi tarvitse pariin päivään kytkeä, sillä olihan perjantai ja vapaa viikonloppu luvassa. Kauppakassit kantoon ja sisälle palelemasta.

Nousu kolmanteen kerrokseen oli vielä luvassa, mielessäni siinsi jo pehmeä sohva johon aioin heittäytyä raskaan työviikon päätteeksi...

-Hei Sami, odotas! Alakerran pyykkituvan ovelta kuuluva huudahdus keskeytti ajatukseni. Vaikka äänessä oli käskevä sävy, se oli kuitenkin hempeä ja naisellinen, ääni kuului naapurilleni, Helenalle. 

- Lähteekö se kolli jumpalle tänään? Helena kysyi reteesti virnistäen, noustessaan samalla rappuja luokseni ylätasanteelle.

Lue lisää...     1797 näyttökertaa     1 kommentti

Jumissa vieraalla paikkakunnalla

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 5.1.2019

Näitä blogini lukijoiden kirjoittamia novelleja on tippuillut minulle edelleen tasaiseen tahtiin, ja nyt on aika julkistaa jälleen yksi niistä. :)

Tälle novellille kirjoittaja ei ollut antanut nimeä, joten otan vallan nimetä sen tarinan juonen mukaisesti. 

Mukavia lukuhetkiä! :)

 

Syksyisen sateinen kostea ilma piiskasi vasten kasvoja astellessani kohti linja-autoasemaa. Kokouksen venyttyä taas suunniteltua pidemmäksi ei muita vaihtoehtoja parin tunnin kotimatkan suhteen ollut tarjolla. Linja-autoasemalle saavuttuani totesin saman, mitä aiemmin lipun varanneet matkustajat olivat todenneet jo aikaisemmin. Tämän päiväiset vuorot oli peruttu. Samalta seisomalta astelin läheiseen kahvilaan suojaan taas alkavan rankemman sadekuuron alta. 

 

Lue lisää...     924 näyttökertaa     4 kommenttia

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 1

Käyttäjän wetpanties kuva

Syrjähypyt | wetpanties | 21.11.2018

Male-tre-74 uusin novelli Neitokainen ja Herrasmies, olkaapas hyvät! <3

Odotat tämän novellin lukemisen jälkeen seuraavaa osaa todella paljon, tiedän sen! ;) 

 

Mies istuskelee ratin takana ja manailee itsekseen edessään olevaa ruuhkaa, joka etenee tuskastuttavan hitaan tuntuisesti. Metri metriltä jono kuitenkin etenee, kun mies jupisee itsekseen, miettiessään juuri loppunutta työviikkoaan, että kyllä sitä kaiken maailman sähläreitä maailmassa onkaan. Miehen työviikko kun on ollut raskas, josko ei niinkään fyysisesti niin henkisesti sitäkin enemmän. Miehen ajatuksissa kuitenkin on juuri alkamassa oleva vapaa viikonloppu, ja silmissä kiiltelee juuri sopivan kylmä huurteinen ja lämmin sauna.

Mutta sillä samalla hetkellä, kun mies pääsee kuin pääseekin ruuhkasta eroon ja kurvaa kerrostalonsa parkkipaikalle, mies putoaa pilvilinnastaan, ja mielessä olleet kylmä olut ja lämmin sauna ovat enää muisto vain.

- Siis mitä helvettiä? mies sanoo ihan ääneen itsekseen, kun hän huomaa, että joku torvelo on parkkeerannut autonsa miehen parkkiruutuun.

Lue lisää...     807 näyttökertaa     2 kommenttia

On sitä elämää lomienkin jälkeen

Käyttäjän wetpanties kuva

Syrjähypyt | wetpanties | 31.10.2018

Novelleja on blogini lukijoilta saapunut minulle edelleen tasaiseen tahtiin. :)

Nyt on aika julkaista aktiivisesti blogiani seuraavan Yucen uusi novelli. Suosittelen tutustumaan myös hänen edelliseen novelliinsa: Paras kesäduuni ikinä.

 

On sitä elämää lomienkin jälkeen.

 

Kiiman täyttämä heinäkuu Margitin kanssa oli Ramin ikäväksi jo ohi. Margit oli lähtenyt kesälomalleen ja Rami oli palannut tehtaalle haalarihommiin. Rami muisteli kaiholla kuinka Margit oli aamuisin ensi töikseen vaatinut nuolemaan kiimaista pilluaan, ruokatuntien päätteksi Rami oli jälkiruoaksi saanut nauttia Margitin ihanaa torttua. Töiden loputtua Margit oli armeliaasti vapauttanut Ramin paineestaan kiimaisella suihinotolla ja panolla.

 

Lue lisää...     824 näyttökertaa     1 kommentti

Puhelin soi vihdoin

Käyttäjän Rajatapaus kuva

Romanssit | Rajatapaus | 19.9.2018

Tämä on jatko-osa kirjoittamalleni novellille: Ensimmäinen työkomennus

Puhelin soi vihdoin, puhelu jota olin odottanutkin kuin kuuta nousevaa. Se oli Mona, hän ilmoitti että hänen miehensä lähti juuri pitkälle työmatkalle ja hän olisi juuri lähdössä huvilalleen, selänpesiän vakanssi oli siis jälleen auki.

Mona, joka oli aiemmin ollut varsin siveellinen nainen, päästyään nuoremman kullin makuun hän ei voinut enää lopettaa, se oli menoa kerta laakista. Tapasin Monan työmatkalla, suhde syventyi nopeasti enemmänkin kuin vain pelkäksi seksisuhteeksi. Nautin suunnattomasti tuon naisen seurasta, eikä kahdenkymmenen vuoden ikäeroamme tullut alun jälkeen enää ajatelleeksi.

 

Saavuin määränpäähän, kaarsin jälleen Monan upean hirsihuvilan pihaan, vierailuni ei ollut suinkaan ensimmäinen, sillä paikasta oli muodostunut vakituinen paikka tapaamisillemme.

-Ihanaa että tulit jo nyt mussukka, ootko sä syönyt? Kaapissa on ruokaa sulle, sun pitää syödä hyvin että jaksat taas illalla nussia multa tajun parkkiin. Mona huikkasi samalla kun asteli vastaan tiukat urheilu trikoot yllään.

Lue lisää...     840 näyttökertaa     0 kommenttia

Paras kesäduuni ikinä

Käyttäjän wetpanties kuva

Romanssit | wetpanties | 12.9.2018

Seuraava novelli on aktiivisen blogini seuraajan "yucen" käsialaa. Olkaapas hyvät! wink 

 

Paras kesäduuni ikinä

 

Lue lisää...     1243 näyttökertaa     2 kommenttia

Naisten leikkikalu

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 12.9.2018

Neljäs minulle saapunut Novelli. Olkaapas hyvä! wink

Saavuin Valtiattaren asunnolle minuutilleen sovittuna ajankohtana. Enhän uskaltaisi myöhästyä. Mieli täysin sekaisin hämmennyksestä mihin olin lupautunut ja mitä odottaisikaan Valtiatteni asunnolla. Toimin ennalta määrätyn käskyn mukaan, riisun itseni jo rappukäytävässä. Minusta tuntui että Valtiatar odotuttaisi ilkeillessään kenties oven avaamisessa tovin taikka kaksikin, ja niinhän siinä kävikin. Valtiatar raottaa pienen ikuisuuden jälkeen oven ja vetää minut kädestäni nopeasti sisään. Oven sulkeuduttua tajuan ettei paluuta olisi, vaan olen nyt täysin Valtiattaren armoilla tästä hetkestä alkaen.

Valtiatar sitoo silmäni ja asettaa jonkin sortin kahleen puoliseisokissa olevaan kaluuni, joka tulee kiveksien taakse. Valtiatar pystyy nyt siis helposti ohjailemaan minua ketjun toisen pään ollessa kiveksieni takana. Kulkeminen on vähän vaivalloista silmät sidottuna, Valtiatar nytkäiseekin ketjua pari kertaa ja käsky seuraamaan käy korvaani kuin sähköisku. Nautin tilanteesta.

Lue lisää...     755 näyttökertaa     0 kommenttia

Tarjottu tyttöystävä

Käyttäjän renttu70 kuva

Vanhemman käsittelyssä | renttu70 | 7.9.2018

Istuimme Jennin kanssa sohvalla kahden, vaikka alun perin suunnitelmat iltaa varten olivat aivan toiset. Olimme saapunen Mikon kotiin jo alkuillasta tämän vanhempien juuri lähtiessä omaan illanviettoonsa ja ajatus oli ollut aloittaa ilta ensin nelistään Mikon ja tämän tyttöystävän Katan kanssa. Mutta pariskunnalle oli tullut riitaa, Kata oli lähtenyt ovet paukkuen omille teilleen. Mikko taas oli kiskaissut perisuomalaiset koomakännit ja lopulta könynnyt sänkyynsä ja sammunut sinne eikä varmastikaan sieltä enää ennen puoltapäivää nousisi. Me siis jäimme siemailemaan juomiamme kahden, sillä olimme tulleet autollani enkä enää ollut ajokunnossa ja Mikon perhe asui hieman sivummalla keskustasta.

 

Lue lisää...     1729 näyttökertaa     2 kommenttia

Ensimmäinen työkomennus

Käyttäjän Rajatapaus kuva

Romanssit | Rajatapaus | 4.9.2018

Katsahdin yöpöydällä olevaan kelloon, ajattelin että nyt on viimein lupa nousta, olin pyörinyt sängyssäni rauhattomana viimeiset kaksi tuntia. Olin todella väsynyt, yöstä jäi käteen lähinnä vain rauhaton ja jännittynyt tunne, sillä taustalla kalvoi stressi tulevista päivistä. Päättäväisesti kuitenkin noudatin aamuisia rutiinejani väsymyksestä huolimatta, säädin suihkun sinä aamuna tavallista viileämmälle virkistyäkseni, käyden samalla läpi tulevaa viikkoa.

-Sulla on nyt Sami näytön paikka. Sanoin itselleni.        

Tuleva viikko ei ollutkaan mikään perinteinen sillä luvassa oli ensimmäinen työkomennukseni jossa olin vetovastuussa kauppaneuvotteluissa. Mikä tästä kaikesta teki vieläpä asteen stressaavampaa itselleni, olin lähdössä työnanjani kanssa tälle reissulle.

Kun aamutoimet oli hoidettu, vilkaisin vielä viimeisen kerran peiliin vakuuttaen itseäni.

-Sä olet Sami hyvä myyjä, relaa, kaikki menee hyvin.

Lue lisää...     532 näyttökertaa     2 kommenttia