Olet täällä

Paljastelua -novellit

Kuritusta koulun jälkeen #kuumanovelli2019

Käyttäjän renttu70 kuva

Kavereiden kanssa | renttu70 | 17.11.2019

Oltiin toukokuun lopussa ja keli oli yhtäkkiä muuttunut täydeksi kesäksi lämpötilan huidellessa parinkympin paremmalla puolella. Mikäs sen mukavampaa, jollet sattunut viettämään päiviäsi paksut työhaalarit yllä hitsauslaitteiden ja työstökoneiden keskellä hallin aurinkoisella puolella. Eikä vanhassa tilassa ollut ilmastoinnista tietoakaan. Joten haalarin alta oli poistetu kaikki ylimääräinen, mutta sekään ei tuonut helpotusta torstaipäivän kuumuuteen.

Lue lisää...     425 näyttökertaa     2 kommenttia

Risteilyllä rietastelua 2.

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 30.8.2019

Minnan katse käännähteli eri pöytäseurueista toiseen hänen yrittäessään saada selville, ketä tai paremminkin keitä oli tarkoittanut kuiskauksellani. Useammastakin pöydästä hänen katseeseensa vastattiin ja parista viittilöitiin Minnaa liittymään seuraan. Minna kuitenkin kääntyi puoleeni ja sanoi: "Mä luovutan, mitä sulla nyt taas on mielessäs?" Naurahtaen vei käteni Minnan pakaralle ja puristin sitä kevyesti vastaten hänelle: "Ei mulla mitään erityistä ole vielä suunnitelmissa tai mielessä, mutta katotaan nyt onko täällä jollakulla jonkinlaista ajatusta." Vilkaisin samalla muutaman pöydän suuntaan ja ainakin parissa oli selkeästi pantu merkille käteni ja erityisesti se, mitä sillä tein.

 

Lue lisää...     815 näyttökertaa     3 kommenttia

Harmaat silmät

Käyttäjän MisLuna kuva

Julkisella paikalla | MisLuna | 27.7.2019

Helteessä...

Ulkona on kuuma..Aurinko paistaa täydellä terällä ulkona, sisällä olo ahdistaa. Harmaa silmä ehdottaa yks kakas lähdetäänkö uimaan..ei täällä himassa jaksa istuskella.. Pakkaamme kassiin speedot ja pyyhkeet.. Ajelemme lähi rantaan..Muutama auto on parkissa harmiksi sillä olin jo hautonut päässäni pientä panoa rannassa..Sillä eilinen ilta jäi vähän kesken halujen täyttöön.. sillä sisukseni halajaa vain harmaa silmän kovaa kullia.. Kävelemme parkkipaikalta pientä polkua pitkin rantaan, rannalla on joku äiti lapsineen uimassa.. sekä joku ottamassa aurinkoa.

Rannassa on vain pieni pukukoppi menemme sinne yhdessä.. Hänellä on myös samat mielessä kuin minulla..  näen sen hänen puoliksi jäykästä peniksestään, hieman tahallani pyllistän näyttäen vakoni hänelle pukiessani bikineitä..sekä asettelessani isoja rintojani yläosaa paremmin...Näen lisää jäykistymistä peniksessä.harmaissa silmissä näkyy pilkahdus vihreää sekä tummista halusta. 

Lue lisää...     697 näyttökertaa     3 kommenttia

Pikaista

Käyttäjän MisLuna kuva

Julkisella paikalla | MisLuna | 26.5.2019

Pikaista ja nopeaa...

Pitkä ja kova odotukseni palkitaa...Sillä odottamani vastaus poikakaverilta tekstarilla saapuu piipittäen kännyyn..

Lue lisää...     921 näyttökertaa     8 kommenttia

Naisten leikkikalu

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 12.9.2018

Neljäs minulle saapunut Novelli. Olkaapas hyvä! wink

Saavuin Valtiattaren asunnolle minuutilleen sovittuna ajankohtana. Enhän uskaltaisi myöhästyä. Mieli täysin sekaisin hämmennyksestä mihin olin lupautunut ja mitä odottaisikaan Valtiatteni asunnolla. Toimin ennalta määrätyn käskyn mukaan, riisun itseni jo rappukäytävässä. Minusta tuntui että Valtiatar odotuttaisi ilkeillessään kenties oven avaamisessa tovin taikka kaksikin, ja niinhän siinä kävikin. Valtiatar raottaa pienen ikuisuuden jälkeen oven ja vetää minut kädestäni nopeasti sisään. Oven sulkeuduttua tajuan ettei paluuta olisi, vaan olen nyt täysin Valtiattaren armoilla tästä hetkestä alkaen.

Valtiatar sitoo silmäni ja asettaa jonkin sortin kahleen puoliseisokissa olevaan kaluuni, joka tulee kiveksien taakse. Valtiatar pystyy nyt siis helposti ohjailemaan minua ketjun toisen pään ollessa kiveksieni takana. Kulkeminen on vähän vaivalloista silmät sidottuna, Valtiatar nytkäiseekin ketjua pari kertaa ja käsky seuraamaan käy korvaani kuin sähköisku. Nautin tilanteesta.

Lue lisää...     809 näyttökertaa     0 kommenttia

Festareiden pikku kimppapimppa

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 12.8.2018

Havahduin kevyestä päivähorteesta telttani vierestä kuuluvaan kinasteluun. Olin saapunut aikaisemmin aamupäivällä festarin leirintäalueelle valmiiksi väsyneenä, kiireinen viikko töissä ja siihen päälle oma muutto oli vaatinut veronsa ja olinkin päättänyt ladata ensin hieman akkuja, sillä tiesin kokemuksesta ettei myöhemmin tulisi juuri turhia lepäiltyä. Niinpä saatuani telttani ja muun leirivarustuksen pystyyn olin vetäytynyt kieltämättä yhdelle hengelle melko suureen telttaani pienille nokosille. Sieltä nyt siis parin tunnin kömmin ulos todistamaan, kuinka viereeni pystytettiin toista telttaa. Tai yritettiin pystyttää, näytti vahvasti siltä ettei teltan parissa häärivä pariskunta ollut aikaisemmin telttaa pystyttänyt ja kumpikin tuntui pitävän toista syypäänä siihen, että teltan osat olivat yhä epämääräisenä läjänä maassa.

Lue lisää...     3442 näyttökertaa     2 kommenttia

Teinopanoa kameran edessä 2

Käyttäjän gayfin kuva

Kavereiden kanssa | gayfin | 6.4.2018

Samin, Tomin, Annen ja Marin ekshibitionistiset seikkailut jatkuvat. 

 

– Pakko tunnustaa että mua vähän jännittää, Anna sanoi ääni värähtäen. – Nää porukkajutut on mulle ihan uusia. Siis periaatteessa tää on jännää mutta kun en oo ennen ollut...

– Kyllä sun ujous siitä karisee kun katselet ensin sivusta vähän aikaa, Tom sanoi nauraen. – Eikä sun tartte osallistua mihinkään mitä sä et itte halua. Me ollaan ehkä vähän liikaa ympärillä olevien ihmisten ennakkoluulojen vankeja omassa käyttäytymisessä ja mielipiteissä. Tiedätkös Mari mitä mun tekisi mieli tehdä just nyt?

– Ei oo ihan mahdottoman vaikea arvata, sanoi Mari vähän hapanta teeskennellen mutta hymyillen. – Siitä puhe mistä puute.

– No puute on kyllä helvetinmoinen mutta just nyt haluaisin sut mun syliin.

Lue lisää...     478 näyttökertaa     0 kommenttia

Festareiden jälkeen puistossa

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 8.3.2018

"...ja vittu se paskapää imutteli siinä sen blondibimbonsa kanssa! Vittu heti kun selkänsä vähän käänsi niin heti oli isotissisen bimbon kimpussa!" puhisi Suvi vielä kauan sen jälkeen kun tuo pieni teinigootti oli kiukusta kihisten ja solvauksia nyt ilmeisesti jo entiselle poikaystävälleen huudellen sananmukaisesti törmännyt minuun. Siinä samalla törmätessään hän onnistui kolhaisemaan kädestäni juuri avatun oluttölkkini, josta olin tullut hetkeksi nauttimaan festarialueen ulkopuolelle muutaman tuttuni kanssa koska juuri sillä hetkellä ei soittanut sellaista bändiä joka olisi ehdottomasti pitänyt nähdä. Se, mikä oli ensiksi herättänyt mielenkiintoni tätä goottityttöä kohtaan, sangen rohkean pukeutumisen lisäksi, oli se, ettei hän ollut vaan pyyhältänyt eteenpäin vaan oli pysähtynyt pyytämään anteeksi aiheuttamaansa alkoholin väärinkäyttöä. Naureskellen olin ilmoittanut, ettei yhdestä tölkistä kannattanut niin välittää, sillä olin tapani mukaisesti varannut evästä riittävästi ja etten näin ollen tulisi ainakaan janoon illan aikana kuolemaan. Kaivoin siis repustani pari uutta tölkkiä ja kysyin Suvilta (jonka nimeä en tosin sillä hetkellä vielä tiennyt) maistuisiko hänellekkin.

Lue lisää...     629 näyttökertaa     0 kommenttia

Risteilyllä rietastelua

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 11.1.2018

Laivan irrottua satamalaiturista olimme Minnan kanssa käyneet hoitamassa pakolliset ostokset, syömässä olimme käyneet jo maissa ennen kun laiva kahdeksan maissa lähti. Olimme saaneet järjestettyä "karkumatkaksi" Tukholman risteilyn, Minnan lapset olivat hoidossa ja oma perheeni oli lähtenyt sukuloimaan pohjoiseen jo alkuviikosta, itse en töiden vuoksi ollut voinut matkaan lähteä. Nyt istuskelin laivan pubissa siemaillen hitaasti oluttani ja odottaen, että Minna saapuisi hytistämme laittautumasta. Olin ennen matkaa kehottanut Minnaa ottamaan mukaan jotain seksikästä ja näyttävää päälle puettavaa, mutta en tiennyt, mitä hän oli mukaan ottanut. Mutta tuntien Minnan ja matkamme päätarkoituksen, harrastaa rietasta seksiä niin paljon kuin mahdollista, en odottanut tämän pukeutuvan aivan tavallisiin bilevaatteisiin. Ja oikeassa olin.

 

Lue lisää...     1227 näyttökertaa     3 kommenttia

Yllätyskimppa puistossa

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 17.12.2017

Oltiin hyvissä fiiliksissä kun käveltiin puistokonsertista pois. Keikka oli ollut hyvä, juotaviakin oli vielä jäljellä, kesäilta lämmin eikä kiirettä muualle kuin tuttuun baariin kun kerran valomerkkiinkin oli vielä aikaa. Baari oli tuttuun tapaan liki täysi varsinkin terassin suljettua, mutta mahduttiin kumminkin sisälle, istumapaikkoja oli tosin vain satunnaisesti vapaana. Paikalla oli paljon molempien tuttuja, joten olimme välillä eri seurueissakin, mikä oli ihan tavallista meille. 

Lue lisää...     534 näyttökertaa     0 kommenttia

30 minuuttia

Käyttäjän Mikidi kuva

Fetissit & Kinky | Mikidi | 28.11.2017

Jessen puhelin värähti. Hän kaivoi puhelimen taskustaan kesken tunnin sydän lyöden hitusen kiivaammin. Puhelimessa häntä odotti lyhyt viesti: ''Kotajärven pururata, käänny isolta kiveltä järveä kohti. Etsi kaksihaaraisen koivun luota. Aikaa 30 minuuttia.''

Jesse tiesi heti mikä oli kyseessä: mahdollisuus päästä vapauteen tästä kalua vankinaan pitävästä muovikotelosta. Viesti oli avaimenhaltijalta, joka oli kätkenyt avaimen viestissään mainitsemaansa paikkaan. Enää Jessen tarvitsisi löytää tuo avain.

Englannin tunti ei ottanut kuluakseen. Kielet olivat aina olleet Jesselle helppoja, mutta äskeinen viesti oli saanut hänen ajatuksensa harhailemaan kauaksi adverbeistä ja pronomineista.

- Hei Jesse tuutko pelaan sit futista koulun jälkee? Aatu kysyi selän takaa.

- En mä nyt tänää kerkee, katotaa huomenna, Jesse vastasi pikaisesti.

Tunti loppui viimein. Jesse oli ensimmäisenä käytävässä, nappasi takin naulasta ja paineli ulos. Ulkona paistoi vielä aurinko, mutta tuuli sai ilman viileäksi. Jesse käveli pyörälleen ja oli hetkessä matkalla kohti Kotajärveä.

Lue lisää...     141 näyttökertaa     0 kommenttia

Erilainen hääyö

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 21.11.2017

Vihkiminen oli suoritettu ja itse hääjuhlakin oli jo ohitse, vuokraamamme juhlatila kun piti olla tyhjänä jo kello 23. Osa vieraistamme ja me halusimme vielä jatkaa juhlimista, niinpä siirryimme läheisen hotelli-ravintolan yökerhoon jatkamaan iltaamme. Samassa hotellissa meille oli myös varattuna sviitti hääyöksi, joten siksikin paikka oli meille mitä sopivin.

 

Lue lisää...     883 näyttökertaa     1 kommentti