Olet täällä

Teinityttö -novellit

Tarjottu tyttöystävä

Käyttäjän renttu70 kuva

Vanhemman käsittelyssä | renttu70 | 7.9.2018

Istuimme Jennin kanssa sohvalla kahden, vaikka alun perin suunnitelmat iltaa varten olivat aivan toiset. Olimme saapunen Mikon kotiin jo alkuillasta tämän vanhempien juuri lähtiessä omaan illanviettoonsa ja ajatus oli ollut aloittaa ilta ensin nelistään Mikon ja tämän tyttöystävän Katan kanssa. Mutta pariskunnalle oli tullut riitaa, Kata oli lähtenyt ovet paukkuen omille teilleen. Mikko taas oli kiskaissut perisuomalaiset koomakännit ja lopulta könynnyt sänkyynsä ja sammunut sinne eikä varmastikaan sieltä enää ennen puoltapäivää nousisi. Me siis jäimme siemailemaan juomiamme kahden, sillä olimme tulleet autollani enkä enää ollut ajokunnossa ja Mikon perhe asui hieman sivummalla keskustasta.

 

Lue lisää...     2169 näyttökertaa     2 kommenttia

Festareiden pikku kimppapimppa

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 12.8.2018

Havahduin kevyestä päivähorteesta telttani vierestä kuuluvaan kinasteluun. Olin saapunut aikaisemmin aamupäivällä festarin leirintäalueelle valmiiksi väsyneenä, kiireinen viikko töissä ja siihen päälle oma muutto oli vaatinut veronsa ja olinkin päättänyt ladata ensin hieman akkuja, sillä tiesin kokemuksesta ettei myöhemmin tulisi juuri turhia lepäiltyä. Niinpä saatuani telttani ja muun leirivarustuksen pystyyn olin vetäytynyt kieltämättä yhdelle hengelle melko suureen telttaani pienille nokosille. Sieltä nyt siis parin tunnin kömmin ulos todistamaan, kuinka viereeni pystytettiin toista telttaa. Tai yritettiin pystyttää, näytti vahvasti siltä ettei teltan parissa häärivä pariskunta ollut aikaisemmin telttaa pystyttänyt ja kumpikin tuntui pitävän toista syypäänä siihen, että teltan osat olivat yhä epämääräisenä läjänä maassa.

Lue lisää...     3442 näyttökertaa     2 kommenttia

Teinipanoa kameran edessä 3

Käyttäjän gayfin kuva

Fetissit & Kinky | gayfin | 12.4.2018

Trilogian viimeisessä osassa kaverukset Sami, Tom, Mari ja Anna vievät nuoren arabipojan poikuuden tarkoin valvotuissa olosuhteissa. Jos tällainen lukemisto on sinulle vastenmielistä, älä edes aloita. Tarinassa on teinien välisen seksin yksityiskohtaista kuvausta.

Tarina ja sen henkilöt ovat täysin mielikuvituksen tuotetta.

 

- Mitä enemmän me rakastellaan, sitä enemmän mä vaan haluan sua, Tom sanoi Marille kun kävelimme nelistään puiston poikki. Syyskuu oli vielä lämmin mutta auringonpaisteen puuttuminen illalla pakotti jo pitämään pusakkaa päällä. Tom, Mari, Anna ja minä olimme menossa sovitulle yksityiskeikalle Kaivopuistoon.

- No sä oot jatkuvasti kimpussa, sanoi Mari muka moittivasti mutta silmät nauraen. – Mutta sulla on niin helvetin hyvät kädet, että kyllä sä saat koittaa mua ihan mistä sä haluat, Mari jatkoi.

Lue lisää...     294 näyttökertaa     2 kommenttia

Teinopanoa kameran edessä 2

Käyttäjän gayfin kuva

Kavereiden kanssa | gayfin | 6.4.2018

Samin, Tomin, Annen ja Marin ekshibitionistiset seikkailut jatkuvat. 

 

– Pakko tunnustaa että mua vähän jännittää, Anna sanoi ääni värähtäen. – Nää porukkajutut on mulle ihan uusia. Siis periaatteessa tää on jännää mutta kun en oo ennen ollut...

– Kyllä sun ujous siitä karisee kun katselet ensin sivusta vähän aikaa, Tom sanoi nauraen. – Eikä sun tartte osallistua mihinkään mitä sä et itte halua. Me ollaan ehkä vähän liikaa ympärillä olevien ihmisten ennakkoluulojen vankeja omassa käyttäytymisessä ja mielipiteissä. Tiedätkös Mari mitä mun tekisi mieli tehdä just nyt?

– Ei oo ihan mahdottoman vaikea arvata, sanoi Mari vähän hapanta teeskennellen mutta hymyillen. – Siitä puhe mistä puute.

– No puute on kyllä helvetinmoinen mutta just nyt haluaisin sut mun syliin.

Lue lisää...     478 näyttökertaa     0 kommenttia

Teinipanoa kameran edessä 1

Käyttäjän gayfin kuva

Kavereiden kanssa | gayfin | 29.3.2018

Julkaisin tämän omaa tuotantoani olevan kolmeosaisen tarinan aikanaan seksinovellit.com'issa. Kun sivustolle sittemmin kävi niinkuin kävi, tarjoan tämän uudelleen luettavaksi.

Tarjolla on kiimaisten nuorten teinien seksileikkejä vähän kinkymmässä ympäristössä. Sami, Tom, Anni ja Mari pääsevät näyttelijöiksi erikoiseen kerhoon, jossa kuumaa menoa ei puutu.

Jos et pidä teiniseksin monipuolisesta ja yksityiskohtaisesta esittelystä, lopeta tämän lukeminen tähän ja lue vaikkapa Enid Blytonin Viisikkoja.

 

”Mistä vitusta mä kehitän rahaa? Mulla on viime kerran ruohot maksamatta ja jengi on kimpussa. Sain aikaa ensi viikkoon. Tosin satanen on sitten sataviiskymppiä.”  

Tom, kenialaistaustainen, tummaihoinen luokkakaverini, näytti miettivän jotain. Lopulta hän sanoi: ”Mä tiedän kyllä yhden mahdollisuuden. Mutta siihen tarvitaan sun likkakaveria myös. Ja takaan ettei rahat lopu jos oot valmis tekemään jotain asian eteen etkä oo ennakkoluuloinen. Oot varmaan huomannut ettei mulla oo ollut rahapulaa pitkään aikaan. En oo paljon uskaltanut levitellä mutta mulla on jo yli viis tonnia tilillä.”

Lue lisää...     463 näyttökertaa     1 kommentti

Kati, Janne ja kaverit 4

Käyttäjän gayfin kuva

Kavereiden kanssa | gayfin | 26.3.2018

Tässä on viimeinen osa Katin ja Jannen seksileikeistä. Varastossa on muutakin, mutta antaa sen odottaa. Jos haluatte lisää, kommentoikaa tämän tarinan loppuun. Vittuako näitä tänne väsäämään, jos ketään ei kiinnosta?

Tavanomaiset varoitukset ja varaukset: tämä tarina on täysin mielikuvituksen... jne... Ja jos loukkaannut kiimaisten teinien seksileikkien yksityiskohtaisista kuvauksista, parempi että siirryt Aku Ankkaan, jossa esitetty alastomuus on vähän viattomampaa sorttia. 

 

Osa 10: Kati kertoo Saijalle

Jannen oli mentävä lauantaiaamuna leikkaamaan ruohoa. Pikaisen suihkun ja aamiaisen jälkeen Kati (edelleen alastomana) vilkutti hänelle hyvästiksi. Kati istui keittiössä miettien, mitä kaikkea oli taas lähitunteina tapahtunut ja kuinka paljon hän olikaan nauttinut siitä.

Hänen oli saatava puhua jonkun kanssa; salaisuus oli liian suuri säilytettäväksi. Hän lähetti tekstiviestin Saijalle kysyen, voisiko tämä tulla käymään. Saija lupasi, ja Kati pukeutui ja varmistui siitä, että paikat olivat kunnossa ennen hänen ystävänsä saapumista.

Lue lisää...     358 näyttökertaa     1 kommentti

Kati, Janne ja kaverit 3

Käyttäjän gayfin kuva

Kavereiden kanssa | gayfin | 25.3.2018

Ja edelleen: tämä käännetty (lähde: Nifty) tarina on täysin mielikuvituksen tuotetta. Henkilönimet tai tapahtumakuvaukset eivät liity keneenkään olemassaolevaan tai -olleeseen ihmiseen.

Osa 6: Kati ja Janne, lopultakin

Seuraavien päivien aikana Katilla ja Jannella ei juuri ollut tilaisuutta keskustella siitä mitä oli tapahtunut. Heidän vanhempansa olivat lähistöllä, heidän piti käydä kavereiden luona tai tehdä kotitöitä, mikä kaikki sai Katin turhautumaan. Hän meni useamman kerran sänkyynsä poistamaan sisäistä kireyttään. Saijakin oli perheensä kanssa lyhyessä lomareissulla, joten hänenkään kanssaan ei voinut jutella.

Lopulta viikonlopun lähestyessä Katilla oli tunne, että jotain voisi tapahtua. Vanhemmat nimittäin kertoivat lähtevänsä perjantaina lounasaikaan kysyen, pärjäisivätkö Kati ja Janne keskenään. Kati yritti kätkeä kiihtymystään, mutta hänen sydämensä läpätti ajatellessaan, että voisi saada veljensä kanssa häiriöttömiä kahdenkeskisiä hetkiä.

Lue lisää...     418 näyttökertaa     0 kommenttia

Kati, Janne ja kaverit 2

Käyttäjän gayfin kuva

Kavereiden kanssa | gayfin | 25.3.2018

Osa 3 (Katin uusi löytö)

Tässä jaksossa Kati tekee löydön ja Saijan osaamisen taustoja paljastetaan.

Tarina on käännös (lähde: Nifty). Tarina on mielikuvituksen tuotetta eikä se viittaa keneenkään todelliseen henkilöön. Mahdolliset yhtäläisyydet etunimineen ovat pelkkää sattumaa.

 

Herätessään myöhemmin kevyestä unesta, Kati huomasi veljensä menneen ja jättäneen viestin, jossa luki: ”Vautsi sisko! Se oli mahtavaa! Älä sano kenellekään mitään, ettei jouduta vaikeuksiin. Olen Peterin luona, tulen myöhemmin. Puhutaan sitten lisää tästä.”

Yhä alastomana ja hymyillen itsekseen Kati meni kylpyhuoneeseen ottamaan suihkun. Hänen mielessään pyöri vain seksi: hänen veljensä, veljen kyrpä, Saija, kuinka märäksi Saijan pillu tuli, kun tämä vain ajattelikin seksiä, mikä olisi oikein ja mikä väärin, pillu, kyrpä, anaali.

”Anaali? Miten se tuli minun mieleeni?” hän kysyi itseltään. Hän tiesi, että kakkareikää kutsuttiin anukseksi, joten hän arveli, että ’anaali’ tarkoitti jotain seksikästä tekemistä pyllyreiän kanssa.

Lue lisää...     429 näyttökertaa     0 kommenttia

Kati, Janne ja kaverit

Käyttäjän gayfin kuva

Kavereiden kanssa | gayfin | 25.3.2018

Osa 1

Tarina on suomennos (lähde: Nifty). Se on täysin mielikuvituksen tuotetta, ja kaikki yhtenevyydet kehen tahansa henkilööm tai mihin tahansa paikkaan ovat pelkkää sattumaa. Saamani palautteen perusteella arvioin, julkaisenko jo kääntämäni jatko-osan.

Vaikka tässä ja monissa muissa tarinoissa kuvataan suojaamatonta seksiä, älä tee samoin, oli tilanne miten kiimainen tahansa. Älä vaaranna omaa tai toisen terveyttä.

Janne oli lähes 15-vuotias tämän tarinan tapahtuma-aikaan, syntymäpäivä muutaman viikon päässä. Hän oli keskipituinen ja -painoinen ja hänellä olivat vaaleanruskeat, olkapäille ulottuvat hiukset. Hän oli koulussa kohtalaisen pidetty. Hän asui isänsä, äitinsä ja 13-vuotiaan pikkusiskonsa Katin kanssa. Vanhemmat eivät olleet paljonkaan kotona, koska tuntui, että he olivat aina töissä. He tulivat harvoin ennen iltakahdeksaa. Silloin tällöin he olivat kumpikin oman työnsä takia ulkomailla samaan aikaan jättäen kaksi teiniä huolehtimaan itsestään kotiin.

Lue lisää...     487 näyttökertaa     0 kommenttia

Festareiden jälkeen puistossa

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 8.3.2018

"...ja vittu se paskapää imutteli siinä sen blondibimbonsa kanssa! Vittu heti kun selkänsä vähän käänsi niin heti oli isotissisen bimbon kimpussa!" puhisi Suvi vielä kauan sen jälkeen kun tuo pieni teinigootti oli kiukusta kihisten ja solvauksia nyt ilmeisesti jo entiselle poikaystävälleen huudellen sananmukaisesti törmännyt minuun. Siinä samalla törmätessään hän onnistui kolhaisemaan kädestäni juuri avatun oluttölkkini, josta olin tullut hetkeksi nauttimaan festarialueen ulkopuolelle muutaman tuttuni kanssa koska juuri sillä hetkellä ei soittanut sellaista bändiä joka olisi ehdottomasti pitänyt nähdä. Se, mikä oli ensiksi herättänyt mielenkiintoni tätä goottityttöä kohtaan, sangen rohkean pukeutumisen lisäksi, oli se, ettei hän ollut vaan pyyhältänyt eteenpäin vaan oli pysähtynyt pyytämään anteeksi aiheuttamaansa alkoholin väärinkäyttöä. Naureskellen olin ilmoittanut, ettei yhdestä tölkistä kannattanut niin välittää, sillä olin tapani mukaisesti varannut evästä riittävästi ja etten näin ollen tulisi ainakaan janoon illan aikana kuolemaan. Kaivoin siis repustani pari uutta tölkkiä ja kysyin Suvilta (jonka nimeä en tosin sillä hetkellä vielä tiennyt) maistuisiko hänellekkin.

Lue lisää...     629 näyttökertaa     0 kommenttia

Työreissun jälkeen...

Käyttäjän Herrasmies1974 kuva

Vanhemman käsittelyssä | Herrasmies1974 | 5.1.2018

Olimme laittaneet kuumia viestejä muutaman päivänä.. Olen sunnuntai-iltana tulossa luoksesi ja laitoin etukäteen viestiä että laitatko saunan lämpenemään kun olen tulossa. Vastasit että totta kai. 

Kun lähdin ajelemaan niin laitoin viestiä että ” laita ratsastushousut jalkaan, ilman stringejä , toppi ilman rintsikoita, ota kaalimato valmiiksi keittiön pöydälle.”  vastasit että oho… mitä mielessä?

Ajelen luoksesi puolitoistatuntia melko paksu kullini kovana lähes koko matkan. Saavuin pihaasi ja katselin iltahämärässä keittiön ikkunassa kuinka odotit minua sisään. Laskin reppuni eteiseen avasin keittiön oven ja kysyin että onko sauna lämpenemässä? vastasit että tottakai on siihen menee vielä hetki. Olet laittanut tiukat ratsuhousut jalkaasi kun huomasin ettei sinulla ollut topin rintsikoita. Nännisi olivat ihan kovana kun astelin lähellesi suutelemaan sinua.  Puristan hellästi peppuasi joka on aivan täydellinen tiukoissa ratsuhousuissa, kostean hellästi rintaasi.. puristan nänniäsi ja huokaat hiljaa.  Huomaan keittiön pöydällä kaalimadon dildon.. naurahdan.

Lue lisää...     839 näyttökertaa     2 kommenttia