Olet täällä

Vanhempi mies -novellit

Risteilyllä rietastelua 2.

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 30.8.2019

Minnan katse käännähteli eri pöytäseurueista toiseen hänen yrittäessään saada selville, ketä tai paremminkin keitä oli tarkoittanut kuiskauksellani. Useammastakin pöydästä hänen katseeseensa vastattiin ja parista viittilöitiin Minnaa liittymään seuraan. Minna kuitenkin kääntyi puoleeni ja sanoi: "Mä luovutan, mitä sulla nyt taas on mielessäs?" Naurahtaen vei käteni Minnan pakaralle ja puristin sitä kevyesti vastaten hänelle: "Ei mulla mitään erityistä ole vielä suunnitelmissa tai mielessä, mutta katotaan nyt onko täällä jollakulla jonkinlaista ajatusta." Vilkaisin samalla muutaman pöydän suuntaan ja ainakin parissa oli selkeästi pantu merkille käteni ja erityisesti se, mitä sillä tein.

 

Lue lisää...     258 näyttökertaa     3 kommenttia

Lauri ja minä II

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 4.10.2018

Etäinen moottorin pärinä kantautui korviini saaden koko yläruumiini täyttymään adrenaliinin kuumasta vaikutuksesta. Tunne haihtui kuitenkin samantien, kun tajusin moottorin pärinän etääntyvän aina vain kauemmaksi ja lopulta kuulemattomiin.

Lisäksi minulla oli riittämiin puuhaa kytätä ohi vilisevien rivitalojen pikku numeroita seinien päädyissä. Kukakohan insinööri nekin oli suunnitellut niin helkutin pieniksi?

Takanani talsiva Lauri ei sen sijaan kytännyt mitään. En ollut vihjaissutkaan hänelle mitään Simosta ja tämän orja-pojusta edellisen sessiomme jälkeen. Tämän periaatteen olin iskostanut Simoonkin, joka mielellään piti niin Laurin kuin omankin poitsunsa täydessä epätietoisuudessa.

Laurilla oli hommanaan kantaa täyteen ahdettua rinkkaa, johon olin jollain ihmeen tavalla saanut ahdattua kaiken viikonloppuna tarvittavan. Kantamuksensa sisällöstä Lauri ei luonnollisesti tiennyt mitään; jopa hänen omat – tosin erittäin vähälukuiset – vaihtovaatteensakin, olin minä itse henkilökohtaisesti pakannut rinkan päällimmäisiksi niin, ettei Lauri vahingossakaan päässyt jyvälle sen sisällöstä.

Lue lisää...     114 näyttökertaa     0 kommenttia

Orjan tarina - osa 1

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 17.9.2018

Pidin erityisen paljon tästä novellista. :) Mutta lukekaahan itse, mitä mieltä te olette? ;)

Mukavia lukuhetkiä! ;)

 

Orjan tarina

Tunnen kuinka syysaurinko lämmittää kasvojani vaikka asentoni juuri sillä hetkellä on sisänsä hieman tukala.

Asentoni tukaluus johtuu ehkäpä siitä, että olen kontillani lattialla ja yläkroppani on hartioita myöten työnnettynä sinänsä hieman huterahkon, mutta tähän tarkoitukseen juuri silti sopivan, klaffituolin selkänojan välisestä aukosta läpi ja käteni on kierretty selkäni taakse ja laitettu käsirautoihin.

Ihastelen sivusilmällä ikkunasta näkyvää vielä kesäisen aurinkoista, mutta kuitenkin jo hieman syksyistä maisemaa, ajatusteni vaellessa sinne sun tänne ja kolmanteen paikkaan, kun mietin, että miten olen tähän tilanteeseen tullutkaan, jossa olen avuttomaksi kahlittu, paljaan peppuni ollessa kuin tarjottimella. Olinhan vain jokunen viikko sitten törmännyt netissä kiinnostavaan blogiin jonka pitäjä ja kirjoittaja oli saanut minut aivan valtaansa kirjoituksillaan.

Lue lisää...     374 näyttökertaa     6 kommenttia

Yhdistävä tekijä II

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 8.9.2018

Jatkoa parin vuoden takaa tarinalle Yhdistävä tekijä.

 

  • Sori Jere, en mä nyt mitenkään pääse sinne salille, Miikka sopersi puhelimeensa. - Ei ku mä en vaan jaksa nyt...

Samassa hänen skeittikenkänsä molskahti keskellä katua vellovaan lätäkköön. Hetki vain ja sukan kärki oli totaalisen kastunut.

Miikka ärähteli itsekseen ja jatkoi matkaansa. Asiaa ei helpottanut jo neljättä päivää hänen kaluaan ''koristanut'' muoviputkilo. Vielä jäljellä olevien kolmen päivän ajattelu sai aikaan saman epätodellisen tunteen hänen sisällään kuin silloin joskus ala-asteella kouluvuoden ensimmäisenä päivänä.

Kotona Miikkaa odotti tyhjä talo. Lampsiessaan huoneeseensa hän ei voinut olla katsahtamatta peilistä heijastuvaa kuvajaista. Vielä hiukan poikamaisilta kasvoilta katse vetäytyi pakostakin alas jalkoväliin. Mielessä kuumotti vain yksi ajatus: oliko kukaan huomannut sitä?

Lue lisää...     166 näyttökertaa     4 kommenttia

Aisankannattaja

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 6.9.2018

Tässäpä toinen novelli blogini lukijoilta saapuneista. Täytyy sanoa että tykkäsin tästä aivan älyttömän paljon! Todella hyvin oli otettu huomioon omat perverssit mieltymykseni ja saatu sisällytettyä vieläpä hienosti samaan novelliin! 

Mutta nyt, lukekaas olkaa hyvä! Mielipiteet lukuhetken jälkeen kommentti kenttään kiitos! :)

 

- No, joko on siistiä?

Hätkähdän ja katson ylös oven suuntaan. En ollut lainkaan kuullut kenenkään tulevan sisään, mutta siiinä hän nyt oli. Valtiattareni.

Jähmetyin hetkeksi ihailemaan edessäni olevaa näkyä: Vaaleahiuksinen nainen valkoisessa tiukassa topissa ja mustissa tiukoissa housuissa seisoi virnuileva ilme kasvoillaan. Jopa nopealla vilkaisulla huomaan, että topin alla ei ole rintsikoita.

- No? Vastaatko vai puutuiko sun kielesi kokonaan kun nuolit mua viimeksi niin kauan? Valtiattareni tokaisee ja pudottaa minut maan pinnalle.

Lue lisää...     1063 näyttökertaa     11 kommenttia

Eka kerta mieshuorana

Käyttäjän Echo kuva

Gay-tarinat | Echo | 2.9.2018

Pikainen kirjoitus eräästä fantasiastani. Pahoittelut mahdollisista kirjotus/kielioppivirheistä.

Puhelimeni piippaa Kik-viestin merkiksi. Viestissä on lyhyesti vain osoite ja koputa kolme kertaa.

Mieleeni palautuu yöllinen chat -hetki vanhemman miehen kanssa. Jonkun firman toimitusjohtaja on tullut vierailemaan samaan kaupunkiin tarkastamaan toisen toimipisteen tilannetta.

Hän on itseäni melkein 30-vuotta vanhempi, naimisissa oleva mies. Keskustelu oli kääntynyt seksiin ja siihen millaisista asioista pidämme. Kun mainitsin olevani peppuneitsyt, mies sanoi suoraan; ”jos annat minun korkata sinut, saat siitä tuntuvan korvauksen”. Ajatus kiehtoi yöllisessä kiimassa niin paljon, että suostuin.

Vastasin hänelle tulevani paikalle sovittuun aikaan. Katsaus kelloon, vielä 2 tuntia aikaa. Sydän hakkasi, kun mietin mihin olen lupautunut. Olenhan minä miesten kanssa runkkaillut ja imutellut, mutta tällaisesta kontaktista ei ole kokemusta. Siirryin suihkuun, saapahan sheivata paikat kuntoon, ajattelin. Huolellisen pesun jälkeen siirryin vielä vessaan suorittamaan sisäisen pesun.

Lue lisää...     364 näyttökertaa     1 kommentti

Festareiden pikku kimppapimppa

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 12.8.2018

Havahduin kevyestä päivähorteesta telttani vierestä kuuluvaan kinasteluun. Olin saapunut aikaisemmin aamupäivällä festarin leirintäalueelle valmiiksi väsyneenä, kiireinen viikko töissä ja siihen päälle oma muutto oli vaatinut veronsa ja olinkin päättänyt ladata ensin hieman akkuja, sillä tiesin kokemuksesta ettei myöhemmin tulisi juuri turhia lepäiltyä. Niinpä saatuani telttani ja muun leirivarustuksen pystyyn olin vetäytynyt kieltämättä yhdelle hengelle melko suureen telttaani pienille nokosille. Sieltä nyt siis parin tunnin kömmin ulos todistamaan, kuinka viereeni pystytettiin toista telttaa. Tai yritettiin pystyttää, näytti vahvasti siltä ettei teltan parissa häärivä pariskunta ollut aikaisemmin telttaa pystyttänyt ja kumpikin tuntui pitävän toista syypäänä siihen, että teltan osat olivat yhä epämääräisenä läjänä maassa.

Lue lisää...     2766 näyttökertaa     2 kommenttia

Janin kummisetä saa osansa

Käyttäjän Mikidi kuva

Fetissit & Kinky | Mikidi | 6.8.2018

Kymmenes ja viimeisin osa Janin tarinaan. Hieman erilaista tällä kertaa. Onko lukijoilla toiveita jatkon suhteen?

 

Janin ja Iiron vietellessä lokoisia päiviä uudessa kodissaan ei samaa voinut sanoa läheskään kaikista muista kohteista valtavassa laitoksessa. Yksi heistä oli kohde numero 359-88, joka aikaisemmassa elämässään oli ollut Janin kummisetä. Perhetuttu, ei sukua, mutta Janille läheiseksi tullut etenkin viime vuosina.

Nyt tuo entinen yrittäjä ja vasta perheensä perustanut kolmikymppinen oli kahlehdittu pieneen karsinaan. Noin kaksi metriä pidemmältä sivultaan ja reilun metrin lyhyemmältä. Korkeutta oli juuri sen verran että pystyi istumaan.

Entiseltä nimeltään Tatu oli melkein heti kaappauksensa jälkeen valjastettu siittämisohjelmaan. Syyksi hänelle oli kerrottu hänen hedelmällisyytensä, jonka hänen siittämänsä lapsi todisti. Kaappaajat olivat seuranneet häntä pitkän aikaa ja huomanneet, että ei tarvittu kuin pari seksikertaa ennen positiivista raskaustestiä. Myös Tatun vehkeen kokoa ja seisokin kovuutta sekä kestoa oli kehuttu.

Lue lisää...     176 näyttökertaa     0 kommenttia

Festareiden jälkeen puistossa

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 8.3.2018

"...ja vittu se paskapää imutteli siinä sen blondibimbonsa kanssa! Vittu heti kun selkänsä vähän käänsi niin heti oli isotissisen bimbon kimpussa!" puhisi Suvi vielä kauan sen jälkeen kun tuo pieni teinigootti oli kiukusta kihisten ja solvauksia nyt ilmeisesti jo entiselle poikaystävälleen huudellen sananmukaisesti törmännyt minuun. Siinä samalla törmätessään hän onnistui kolhaisemaan kädestäni juuri avatun oluttölkkini, josta olin tullut hetkeksi nauttimaan festarialueen ulkopuolelle muutaman tuttuni kanssa koska juuri sillä hetkellä ei soittanut sellaista bändiä joka olisi ehdottomasti pitänyt nähdä. Se, mikä oli ensiksi herättänyt mielenkiintoni tätä goottityttöä kohtaan, sangen rohkean pukeutumisen lisäksi, oli se, ettei hän ollut vaan pyyhältänyt eteenpäin vaan oli pysähtynyt pyytämään anteeksi aiheuttamaansa alkoholin väärinkäyttöä. Naureskellen olin ilmoittanut, ettei yhdestä tölkistä kannattanut niin välittää, sillä olin tapani mukaisesti varannut evästä riittävästi ja etten näin ollen tulisi ainakaan janoon illan aikana kuolemaan. Kaivoin siis repustani pari uutta tölkkiä ja kysyin Suvilta (jonka nimeä en tosin sillä hetkellä vielä tiennyt) maistuisiko hänellekkin.

Lue lisää...     517 näyttökertaa     0 kommenttia

Risteilyllä rietastelua

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 11.1.2018

Laivan irrottua satamalaiturista olimme Minnan kanssa käyneet hoitamassa pakolliset ostokset, syömässä olimme käyneet jo maissa ennen kun laiva kahdeksan maissa lähti. Olimme saaneet järjestettyä "karkumatkaksi" Tukholman risteilyn, Minnan lapset olivat hoidossa ja oma perheeni oli lähtenyt sukuloimaan pohjoiseen jo alkuviikosta, itse en töiden vuoksi ollut voinut matkaan lähteä. Nyt istuskelin laivan pubissa siemaillen hitaasti oluttani ja odottaen, että Minna saapuisi hytistämme laittautumasta. Olin ennen matkaa kehottanut Minnaa ottamaan mukaan jotain seksikästä ja näyttävää päälle puettavaa, mutta en tiennyt, mitä hän oli mukaan ottanut. Mutta tuntien Minnan ja matkamme päätarkoituksen, harrastaa rietasta seksiä niin paljon kuin mahdollista, en odottanut tämän pukeutuvan aivan tavallisiin bilevaatteisiin. Ja oikeassa olin.

 

Lue lisää...     1073 näyttökertaa     3 kommenttia

Erilainen hääyö

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 21.11.2017

Vihkiminen oli suoritettu ja itse hääjuhlakin oli jo ohitse, vuokraamamme juhlatila kun piti olla tyhjänä jo kello 23. Osa vieraistamme ja me halusimme vielä jatkaa juhlimista, niinpä siirryimme läheisen hotelli-ravintolan yökerhoon jatkamaan iltaamme. Samassa hotellissa meille oli myös varattuna sviitti hääyöksi, joten siksikin paikka oli meille mitä sopivin.

 

Lue lisää...     713 näyttökertaa     1 kommentti