Olet täällä

Vanhempi mies -novellit

Naisten armoilla - Osa 2

Käyttäjän Male-tre-74 kuva

Fetissit & Kinky | Male-tre-74 | 9.12.2019

 

Vaikka novellikilpailu jo ohitse onkin niin tässä hieman tarinaani jatkoa, olkaatte hyvät:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanhempi rouvashenkilö, näistä naisista määrätietoisin nainen, katsahtaa hieman tuimahko ilme kasvoillaan tätä nuorta neitokaista joka tämän nektarikommentin esittää ja sanaakaan sanomatta nasauttaa neitokaisen persposkille ratsupiiskallaan napakan iskun jonka johdosta tämä neitokainen parahtaa muttei kuitenkaan minkäänlaisia vastalauseita tälle rouvashenkilölle esitä.

- Oikein hyvä, myös teidän neitokaisten pitää se paikkanne tietää vaikka tämä mieheksikin kutsuttu narttumme tässä edessämme on olemassa vain ja ainoastaan meidän halujamme ja toiveitamme varten, rouvashenkilö toteaa ja tämä napakan ratsupiiskan iskun saanut neitokainen nyökkää hyväksyvästi.

Katselen hieman ihmeissäni tätä naisten keskinäistä arvotaistelua tai arvoasetelmaa mutta mietin kuitenkin itsekseni, ettei minun kannata siihen millään muotoa puuttua josko yhtään tiedän mikä on itselleni parasta.

Lue lisää...     252 näyttökertaa     0 kommenttia

Naisten armoilla - #kuumanovelli2019

Käyttäjän Male-tre-74 kuva

Fetissit & Kinky | Male-tre-74 | 11.11.2019

#kuumanovelli2019

Sydämeni jyskyttää ja mieleeni nousee kohtaus Alien elokuvasta kuinka avaruusolio työntyy miehen rintakehästä läpi. Tuntuu myös kuin pala nousisi kurkkuun, jota yritän alas nieleskellä.

Askeskelen asunnossani huoneesta toiseen, olohuoneesta makkariin ja takaisin, ja vilkuilen hermostuneesti kelloa tuntien kuinka kylmä hiki alkaa nousemaan otsalleni. Mietin itsekseni, että mihin oikein olenkaan loppujen lopuksi mennyt lupautumaan.

Mieleeni palaa viime viikkojen nettikirjoittelut joiden johdosta nyt kaikki nämä oloni fyysiset tuntemukset johtuvat.

Siinä samassa se kauhun sekaisin tuntemuksin odottamani hetki tapahtuu ja on käsillä, kun asuntoni ovisummeri soi. Nielaisen ja pyyhkäisen kylmää hikeä otsaltani suunnaten sitten ovisummeria kohden ovea avaamaan.

Aika tuntuu kuin matelevan, kunnes kuulen kuinka hissi pysähtyy asuinkerrokseeni. Kuluu vielä muutama piinaava sekunti kunnes ovikelloni soi.

Avaan oven hieman tärisevin käsin ja ovella seisoo odotetusti kolme naista, tarkemmin sanottuna kaksi parikymppistä neitokaista ja yksi itseäni reilut kymmenisen vuotta vanhempi rouvashenkilö.

Lue lisää...     403 näyttökertaa     2 kommenttia

Maajussille renki

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 14.10.2019

Vähän vanhempaa tuotantoa tähän väliin. Huomautan vielä, että kaikki novellini ovat fiktiivisiä ja mahdolliset kytkökset tosielämän ihmisiin tai tapahtumiin ovat tahattomia.

 

 Hiekka pöllysi punaisen henkilöauton pyyhältäessä läpi suomalaisen maalaismaiseman. Sen vetämä pölyvana katkesi kuin seinään, kun auto kääntyi soran päällystämälle pihatielle. Pensaiden ja puiden seasta alkoi pikku hiljaa pilkistämään punasävyinen maalaistalo miltei sävy sävyyn auton kanssa.

 Auto pysähtyi talon eteen keskelle pientä aukeaa. Auton ovet loksahtivat auki ja ulos astuivat keski-ikäinen mies ja teini-ikäinen poika. Sora rapisi heidän kävellessään kohti katettua kuistia. Juuri kun mies oli painamassa ovikelloa, ovi aukesi miltei pyyhkäisten miehen mukanaan.

  • No päivää! oven takaa paljastunut, vanhempi mies tervehti huudahtaen.

  • Päivää päivää, mies vastasi tuskin liikauttaen huuliaan. - Pekka Ylönen, tässä on mun poika Janne.

 Mainittu poika nyökkäsi vaisusti.

  • Ja minä oon Laukan Tuomo, paikan isäntä tokaisi. - Teillä oli näihin aikoihin sovittu tapaaminen?

Lue lisää...     256 näyttökertaa     0 kommenttia

Risteilyllä rietastelua 2.

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 30.8.2019

Minnan katse käännähteli eri pöytäseurueista toiseen hänen yrittäessään saada selville, ketä tai paremminkin keitä oli tarkoittanut kuiskauksellani. Useammastakin pöydästä hänen katseeseensa vastattiin ja parista viittilöitiin Minnaa liittymään seuraan. Minna kuitenkin kääntyi puoleeni ja sanoi: "Mä luovutan, mitä sulla nyt taas on mielessäs?" Naurahtaen vei käteni Minnan pakaralle ja puristin sitä kevyesti vastaten hänelle: "Ei mulla mitään erityistä ole vielä suunnitelmissa tai mielessä, mutta katotaan nyt onko täällä jollakulla jonkinlaista ajatusta." Vilkaisin samalla muutaman pöydän suuntaan ja ainakin parissa oli selkeästi pantu merkille käteni ja erityisesti se, mitä sillä tein.

 

Lue lisää...     815 näyttökertaa     3 kommenttia

Lauri ja minä II

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 4.10.2018

Etäinen moottorin pärinä kantautui korviini saaden koko yläruumiini täyttymään adrenaliinin kuumasta vaikutuksesta. Tunne haihtui kuitenkin samantien, kun tajusin moottorin pärinän etääntyvän aina vain kauemmaksi ja lopulta kuulemattomiin.

Lisäksi minulla oli riittämiin puuhaa kytätä ohi vilisevien rivitalojen pikku numeroita seinien päädyissä. Kukakohan insinööri nekin oli suunnitellut niin helkutin pieniksi?

Takanani talsiva Lauri ei sen sijaan kytännyt mitään. En ollut vihjaissutkaan hänelle mitään Simosta ja tämän orja-pojusta edellisen sessiomme jälkeen. Tämän periaatteen olin iskostanut Simoonkin, joka mielellään piti niin Laurin kuin omankin poitsunsa täydessä epätietoisuudessa.

Laurilla oli hommanaan kantaa täyteen ahdettua rinkkaa, johon olin jollain ihmeen tavalla saanut ahdattua kaiken viikonloppuna tarvittavan. Kantamuksensa sisällöstä Lauri ei luonnollisesti tiennyt mitään; jopa hänen omat – tosin erittäin vähälukuiset – vaihtovaatteensakin, olin minä itse henkilökohtaisesti pakannut rinkan päällimmäisiksi niin, ettei Lauri vahingossakaan päässyt jyvälle sen sisällöstä.

Lue lisää...     134 näyttökertaa     0 kommenttia

Orjan tarina - osa 1

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 17.9.2018

Pidin erityisen paljon tästä novellista. :) Mutta lukekaahan itse, mitä mieltä te olette? ;)

Mukavia lukuhetkiä! ;)

 

Orjan tarina

Tunnen kuinka syysaurinko lämmittää kasvojani vaikka asentoni juuri sillä hetkellä on sisänsä hieman tukala.

Asentoni tukaluus johtuu ehkäpä siitä, että olen kontillani lattialla ja yläkroppani on hartioita myöten työnnettynä sinänsä hieman huterahkon, mutta tähän tarkoitukseen juuri silti sopivan, klaffituolin selkänojan välisestä aukosta läpi ja käteni on kierretty selkäni taakse ja laitettu käsirautoihin.

Ihastelen sivusilmällä ikkunasta näkyvää vielä kesäisen aurinkoista, mutta kuitenkin jo hieman syksyistä maisemaa, ajatusteni vaellessa sinne sun tänne ja kolmanteen paikkaan, kun mietin, että miten olen tähän tilanteeseen tullutkaan, jossa olen avuttomaksi kahlittu, paljaan peppuni ollessa kuin tarjottimella. Olinhan vain jokunen viikko sitten törmännyt netissä kiinnostavaan blogiin jonka pitäjä ja kirjoittaja oli saanut minut aivan valtaansa kirjoituksillaan.

Lue lisää...     472 näyttökertaa     6 kommenttia

Yhdistävä tekijä II

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 8.9.2018

Jatkoa parin vuoden takaa tarinalle Yhdistävä tekijä.

 

  • Sori Jere, en mä nyt mitenkään pääse sinne salille, Miikka sopersi puhelimeensa. - Ei ku mä en vaan jaksa nyt...

Samassa hänen skeittikenkänsä molskahti keskellä katua vellovaan lätäkköön. Hetki vain ja sukan kärki oli totaalisen kastunut.

Miikka ärähteli itsekseen ja jatkoi matkaansa. Asiaa ei helpottanut jo neljättä päivää hänen kaluaan ''koristanut'' muoviputkilo. Vielä jäljellä olevien kolmen päivän ajattelu sai aikaan saman epätodellisen tunteen hänen sisällään kuin silloin joskus ala-asteella kouluvuoden ensimmäisenä päivänä.

Kotona Miikkaa odotti tyhjä talo. Lampsiessaan huoneeseensa hän ei voinut olla katsahtamatta peilistä heijastuvaa kuvajaista. Vielä hiukan poikamaisilta kasvoilta katse vetäytyi pakostakin alas jalkoväliin. Mielessä kuumotti vain yksi ajatus: oliko kukaan huomannut sitä?

Lue lisää...     190 näyttökertaa     4 kommenttia

Aisankannattaja

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 6.9.2018

Tässäpä toinen novelli blogini lukijoilta saapuneista. Täytyy sanoa että tykkäsin tästä aivan älyttömän paljon! Todella hyvin oli otettu huomioon omat perverssit mieltymykseni ja saatu sisällytettyä vieläpä hienosti samaan novelliin! 

Mutta nyt, lukekaas olkaa hyvä! Mielipiteet lukuhetken jälkeen kommentti kenttään kiitos! :)

 

- No, joko on siistiä?

Hätkähdän ja katson ylös oven suuntaan. En ollut lainkaan kuullut kenenkään tulevan sisään, mutta siiinä hän nyt oli. Valtiattareni.

Jähmetyin hetkeksi ihailemaan edessäni olevaa näkyä: Vaaleahiuksinen nainen valkoisessa tiukassa topissa ja mustissa tiukoissa housuissa seisoi virnuileva ilme kasvoillaan. Jopa nopealla vilkaisulla huomaan, että topin alla ei ole rintsikoita.

- No? Vastaatko vai puutuiko sun kielesi kokonaan kun nuolit mua viimeksi niin kauan? Valtiattareni tokaisee ja pudottaa minut maan pinnalle.

Lue lisää...     1180 näyttökertaa     11 kommenttia

Eka kerta mieshuorana

Käyttäjän Echo kuva

Gay-tarinat | Echo | 2.9.2018

Pikainen kirjoitus eräästä fantasiastani. Pahoittelut mahdollisista kirjotus/kielioppivirheistä.

Puhelimeni piippaa Kik-viestin merkiksi. Viestissä on lyhyesti vain osoite ja koputa kolme kertaa.

Mieleeni palautuu yöllinen chat -hetki vanhemman miehen kanssa. Jonkun firman toimitusjohtaja on tullut vierailemaan samaan kaupunkiin tarkastamaan toisen toimipisteen tilannetta.

Hän on itseäni melkein 30-vuotta vanhempi, naimisissa oleva mies. Keskustelu oli kääntynyt seksiin ja siihen millaisista asioista pidämme. Kun mainitsin olevani peppuneitsyt, mies sanoi suoraan; ”jos annat minun korkata sinut, saat siitä tuntuvan korvauksen”. Ajatus kiehtoi yöllisessä kiimassa niin paljon, että suostuin.

Vastasin hänelle tulevani paikalle sovittuun aikaan. Katsaus kelloon, vielä 2 tuntia aikaa. Sydän hakkasi, kun mietin mihin olen lupautunut. Olenhan minä miesten kanssa runkkaillut ja imutellut, mutta tällaisesta kontaktista ei ole kokemusta. Siirryin suihkuun, saapahan sheivata paikat kuntoon, ajattelin. Huolellisen pesun jälkeen siirryin vielä vessaan suorittamaan sisäisen pesun.

Lue lisää...     448 näyttökertaa     1 kommentti

Festareiden pikku kimppapimppa

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 12.8.2018

Havahduin kevyestä päivähorteesta telttani vierestä kuuluvaan kinasteluun. Olin saapunut aikaisemmin aamupäivällä festarin leirintäalueelle valmiiksi väsyneenä, kiireinen viikko töissä ja siihen päälle oma muutto oli vaatinut veronsa ja olinkin päättänyt ladata ensin hieman akkuja, sillä tiesin kokemuksesta ettei myöhemmin tulisi juuri turhia lepäiltyä. Niinpä saatuani telttani ja muun leirivarustuksen pystyyn olin vetäytynyt kieltämättä yhdelle hengelle melko suureen telttaani pienille nokosille. Sieltä nyt siis parin tunnin kömmin ulos todistamaan, kuinka viereeni pystytettiin toista telttaa. Tai yritettiin pystyttää, näytti vahvasti siltä ettei teltan parissa häärivä pariskunta ollut aikaisemmin telttaa pystyttänyt ja kumpikin tuntui pitävän toista syypäänä siihen, että teltan osat olivat yhä epämääräisenä läjänä maassa.

Lue lisää...     3442 näyttökertaa     2 kommenttia

Janin kummisetä saa osansa

Käyttäjän Mikidi kuva

Fetissit & Kinky | Mikidi | 6.8.2018

Kymmenes ja viimeisin osa Janin tarinaan. Hieman erilaista tällä kertaa. Onko lukijoilla toiveita jatkon suhteen?

 

Janin ja Iiron vietellessä lokoisia päiviä uudessa kodissaan ei samaa voinut sanoa läheskään kaikista muista kohteista valtavassa laitoksessa. Yksi heistä oli kohde numero 359-88, joka aikaisemmassa elämässään oli ollut Janin kummisetä. Perhetuttu, ei sukua, mutta Janille läheiseksi tullut etenkin viime vuosina.

Nyt tuo entinen yrittäjä ja vasta perheensä perustanut kolmikymppinen oli kahlehdittu pieneen karsinaan. Noin kaksi metriä pidemmältä sivultaan ja reilun metrin lyhyemmältä. Korkeutta oli juuri sen verran että pystyi istumaan.

Entiseltä nimeltään Tatu oli melkein heti kaappauksensa jälkeen valjastettu siittämisohjelmaan. Syyksi hänelle oli kerrottu hänen hedelmällisyytensä, jonka hänen siittämänsä lapsi todisti. Kaappaajat olivat seuranneet häntä pitkän aikaa ja huomanneet, että ei tarvittu kuin pari seksikertaa ennen positiivista raskaustestiä. Myös Tatun vehkeen kokoa ja seisokin kovuutta sekä kestoa oli kehuttu.

Lue lisää...     196 näyttökertaa     0 kommenttia

Festareiden jälkeen puistossa

Käyttäjän renttu70 kuva

Ryhmäseksi | renttu70 | 8.3.2018

"...ja vittu se paskapää imutteli siinä sen blondibimbonsa kanssa! Vittu heti kun selkänsä vähän käänsi niin heti oli isotissisen bimbon kimpussa!" puhisi Suvi vielä kauan sen jälkeen kun tuo pieni teinigootti oli kiukusta kihisten ja solvauksia nyt ilmeisesti jo entiselle poikaystävälleen huudellen sananmukaisesti törmännyt minuun. Siinä samalla törmätessään hän onnistui kolhaisemaan kädestäni juuri avatun oluttölkkini, josta olin tullut hetkeksi nauttimaan festarialueen ulkopuolelle muutaman tuttuni kanssa koska juuri sillä hetkellä ei soittanut sellaista bändiä joka olisi ehdottomasti pitänyt nähdä. Se, mikä oli ensiksi herättänyt mielenkiintoni tätä goottityttöä kohtaan, sangen rohkean pukeutumisen lisäksi, oli se, ettei hän ollut vaan pyyhältänyt eteenpäin vaan oli pysähtynyt pyytämään anteeksi aiheuttamaansa alkoholin väärinkäyttöä. Naureskellen olin ilmoittanut, ettei yhdestä tölkistä kannattanut niin välittää, sillä olin tapani mukaisesti varannut evästä riittävästi ja etten näin ollen tulisi ainakaan janoon illan aikana kuolemaan. Kaivoin siis repustani pari uutta tölkkiä ja kysyin Suvilta (jonka nimeä en tosin sillä hetkellä vielä tiennyt) maistuisiko hänellekkin.

Lue lisää...     629 näyttökertaa     0 kommenttia