Olet täällä

Fetissit & Kinky

Naisten armoilla - Osa 2

Käyttäjän Male-tre-74 kuva

Fetissit & Kinky | Male-tre-74 | 9.12.2019

 

Vaikka novellikilpailu jo ohitse onkin niin tässä hieman tarinaani jatkoa, olkaatte hyvät:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanhempi rouvashenkilö, näistä naisista määrätietoisin nainen, katsahtaa hieman tuimahko ilme kasvoillaan tätä nuorta neitokaista joka tämän nektarikommentin esittää ja sanaakaan sanomatta nasauttaa neitokaisen persposkille ratsupiiskallaan napakan iskun jonka johdosta tämä neitokainen parahtaa muttei kuitenkaan minkäänlaisia vastalauseita tälle rouvashenkilölle esitä.

- Oikein hyvä, myös teidän neitokaisten pitää se paikkanne tietää vaikka tämä mieheksikin kutsuttu narttumme tässä edessämme on olemassa vain ja ainoastaan meidän halujamme ja toiveitamme varten, rouvashenkilö toteaa ja tämä napakan ratsupiiskan iskun saanut neitokainen nyökkää hyväksyvästi.

Katselen hieman ihmeissäni tätä naisten keskinäistä arvotaistelua tai arvoasetelmaa mutta mietin kuitenkin itsekseni, ettei minun kannata siihen millään muotoa puuttua josko yhtään tiedän mikä on itselleni parasta.

Lue lisää...     252 näyttökertaa     0 kommenttia

Naisten armoilla - #kuumanovelli2019

Käyttäjän Male-tre-74 kuva

Fetissit & Kinky | Male-tre-74 | 11.11.2019

#kuumanovelli2019

Sydämeni jyskyttää ja mieleeni nousee kohtaus Alien elokuvasta kuinka avaruusolio työntyy miehen rintakehästä läpi. Tuntuu myös kuin pala nousisi kurkkuun, jota yritän alas nieleskellä.

Askeskelen asunnossani huoneesta toiseen, olohuoneesta makkariin ja takaisin, ja vilkuilen hermostuneesti kelloa tuntien kuinka kylmä hiki alkaa nousemaan otsalleni. Mietin itsekseni, että mihin oikein olenkaan loppujen lopuksi mennyt lupautumaan.

Mieleeni palaa viime viikkojen nettikirjoittelut joiden johdosta nyt kaikki nämä oloni fyysiset tuntemukset johtuvat.

Siinä samassa se kauhun sekaisin tuntemuksin odottamani hetki tapahtuu ja on käsillä, kun asuntoni ovisummeri soi. Nielaisen ja pyyhkäisen kylmää hikeä otsaltani suunnaten sitten ovisummeria kohden ovea avaamaan.

Aika tuntuu kuin matelevan, kunnes kuulen kuinka hissi pysähtyy asuinkerrokseeni. Kuluu vielä muutama piinaava sekunti kunnes ovikelloni soi.

Avaan oven hieman tärisevin käsin ja ovella seisoo odotetusti kolme naista, tarkemmin sanottuna kaksi parikymppistä neitokaista ja yksi itseäni reilut kymmenisen vuotta vanhempi rouvashenkilö.

Lue lisää...     403 näyttökertaa     2 kommenttia

Raiskaaja saa ansionsa mukaan

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 27.1.2019

Tämän kuvitteellisen novellin on kirjoittanut Cd_Bi. Novellissa yhdistyy alistamisen ja alistumisen fantasiat ääriperverssillä tasolla.

Varoitus: Novelli sisältää voimakkaita kohtauksia jotka saattavat olla haitallisia jopa täysikasvuisille Alfauroksille! ;D 

Muille, mukavia lukuhetkiä! ;D

 

Lue lisää...     1764 näyttökertaa     6 kommenttia

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 3

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 27.1.2019

Tätä on jo muidenkin toimesta odotettu! Joten kiitokset jälleen Male-tre-74, mahtava teos jälleen kerran! ;)

Aikaisempiin osiin voit hypätä alhaalta näkyvistä linkeistä, mikäli et niitä vielä ole lukenut:

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 1

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 2

 

Neitokainen ja Herrasmies - osa 3

--------------------------------------------------------------------

Miehen vatsanpohjan kouraisut eivät ehdi edes hellittämään, kun sillä samalla hetkellä miehen puhelin pärähtääkin uudemman kerran soimaan. Miehen ajatuksiin nousee samantein ajatus, että se siitä sinänsä auvoisesta avioliitosta sitten, tämä oli tässä.

Ei kun hetkonen, mies miettii kuitenkin itsekseen. Hänen puhelimensa ei soitakaan Rammsteinin Pussy-biisiä vaan Rammsteinin Du Hast-biisiä eli soittaja ei olekaan miehen vaimo. Miehen ajatukset laukkaavat kuitenkin villiä laukkaa, että miten Valtiatar suhtautuu tähän toiseen keskeytykseen vaikkei keskeyttäjä miehen vaimo olekaan.

Lue lisää...     710 näyttökertaa     1 kommentti

Jumissa vieraalla paikkakunnalla

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 5.1.2019

Näitä blogini lukijoiden kirjoittamia novelleja on tippuillut minulle edelleen tasaiseen tahtiin, ja nyt on aika julkistaa jälleen yksi niistä. :)

Tälle novellille kirjoittaja ei ollut antanut nimeä, joten otan vallan nimetä sen tarinan juonen mukaisesti. 

Mukavia lukuhetkiä! :)

 

Syksyisen sateinen kostea ilma piiskasi vasten kasvoja astellessani kohti linja-autoasemaa. Kokouksen venyttyä taas suunniteltua pidemmäksi ei muita vaihtoehtoja parin tunnin kotimatkan suhteen ollut tarjolla. Linja-autoasemalle saavuttuani totesin saman, mitä aiemmin lipun varanneet matkustajat olivat todenneet jo aikaisemmin. Tämän päiväiset vuorot oli peruttu. Samalta seisomalta astelin läheiseen kahvilaan suojaan taas alkavan rankemman sadekuuron alta. 

 

Lue lisää...     1059 näyttökertaa     2 kommenttia

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 2

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 11.12.2018

Tässäpä toinen osa Male-tre-74 luomasta sarjasta Neitokainen ja Herrasmies.

Nautinnollisia lukuhetkiä... ;)

 

Miehen ajantaju häviää totaalisesti. Voi olla, että aikaa kuluu minuutin, vartin tai jopa tunnin verran, ennen kuin hän alkaa pikku hiljaa virkoamaan saamastaan tällistä. Mitä ihmettä äsken täällä oikein tapahtui mies miettii itsekseen samalla kun hän näkee silmissään edelleen sarjakuvamaisesti tähtiä.

Silmissä näkyvät tähdet alkavat hiljalleen katoamaan ja mies availee silmiään. Häneltä kestää kuitenkin hetken aikaa ennen kuin silmät alkavat tottua tilan hämäryyteen. Mies räpyttelee silmiään enemmän auki ja ne alkavatkin tottua hämärään. Mies kuitenkin miettii, että kyllä täällä tilassa sinne tultaessa valotkin olivat päällä.

Miehen silmät tottuvat lopulta hämärään ja hän huomaakin seinille ja pöydille sytytettyjä kynttilöitä jotka tuovat hieman valoa muutoin hämärään tilaan.

Lue lisää...     897 näyttökertaa     4 kommenttia

Orjan tarina - osa 3

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 31.10.2018

Sarja jatkuu... ;) Kiitos siitä sinulle Male-tre-74 heart

Sarjan aiemmat osat:

Orjan tarina - osa 1

Orjan tarina - osa 2

 

 

Orjan tarina - osa 3

--------------------------------------------------------------------

Orja katsahtaa vuoronperään kumpaistakin tyttöä jotka molemmat hymyilevät jälleen kerran ilkikurisesti joten Orjalla ei oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kuin suunnata askeleitaan kohti mökin keittiösyvennystä jolloin Orjan jalassa olevien tanssihousujen anaalitappi hieroo eturauhasta jokaisella askeleella saaden Orjan koko kropan värisemään, aiheuttaen hieman myös Orjan kalun kovenemista, kun se myös tanssihousujen etumuksessa olevasta reiästä on esillä ja heilahtelee jokaisella Orjan askeleella.

Lue lisää...     588 näyttökertaa     2 kommenttia

Orjan tarina - osa 2

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 5.10.2018

Tässäpä Orjan tarina - osa 2 

Tämän, kuten myös novellin ensimmäisen osan on kirjoittanut sivustolla oleva käyttäjä Male-tre-74

Nautinnollisia lukuhetkiä! ;)

 

Valtiatar ja Tiina katsahtavat toisiaan ja hymyilevät, joka Orjan silmin katsottuna vaikuttaa jokseenkin ilkikuriselta. Orja ei ehdi asiaa kuitenkaan sen syvällisemmin miettimään, kun havahtuu mökin täyttävään, käskevän ääneen:

- Erillistä kutsuako se Orja odottaa, Valtiatar karjahtaa.

Orja katsoo Valtiattarensa suuntaan ja huomaa, että tämä on mökin lattialla kontillaan, perseensä ylös nostaneena ja sormeilee samanaikaisesti kiimalimasta kiiltelevää pilluaan, aloittaen sitten kiimalimaisella sormellaan peppuaan hieromaan ja sormettamaan.

Orja katsoo haltioituneena edessään olevaa naista, Valtiatartaan, vilkaisten sitten Tiinan suuntaan joka hymyilee edelleen, kunnes huomaa Orjan häntä katsovan ja toteaa:

- On se nyt kumma, kun Orja ei ihan selvää käskyä ymmärrä.

Orja nielaisee itsekseen, katsahtaa jalkoväliinsä, huomatakseen, että hänen kalunsahan seisoo taas kovempana kuin rautakanki.

Lue lisää...     632 näyttökertaa     5 kommenttia

nylonia ja sauvaa

Käyttäjän underheelsSubM kuva

Fetissit & Kinky | underheelsSubM | 26.9.2018

Olimme tavanneet netissä. Chatissa olimme alkaneet jutella ja sitten soitella. Melko pian olimme kertaalleen myös tavanneet. Minä vähän alle 40:n eronnut mies ja sinä vähän päälle 40 eronnut yh-äiti. Olimme molemmat avoimesti puhuneet fantasioistamme. Itselläni ne liittyivät sukkiin tai sukkiksiin ja korkkareihin. Nähdessäni naisen nyloneissa, hameessa ja korkkareissa sain aina seisokin. Halusin myös itse pukeutua niin ja saada sauvaa peppuuni. Transuksi en itseäni lue koska en halunnut harrastaa seksiä miehen kanssa, mutta ”naisten” välistä kylläkin.

Sinä olit valmis pukeutumaan sukkiin ja korkkareihin. Lisäksi haaveilit pienestä alistamisesta, jossa olit valmis olemaan kumpi osapuoli tahansa. Halusit myös kokeilla miltä tuntuisi panna strap-on sauvalla ”neitiä” pyllyyn. Sen enempää muihin fetisseihimme puuttumatta meillä siis synkkasi.

Lue lisää...     396 näyttökertaa     0 kommenttia

ORJAKOULUTUKSESSA

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 17.9.2018

Tässäpä kahdeksas äärimmäisen kiihoittava vastaanotettu novelli. ;)

Nauttinnolisia lukuhetkiä! ;)

 

ORJAKOULUTUKSESSA

Maanantain tunnelmia

Törmäsin viikonloppuna sattumalta unelmapakkaukseen, ainakin näin sub-henkisen miehen vinkkelistä. Nuori hyvännäköinen nainen lupasi ottaa minut ensi viikonlopuksi orajakoulutukseen. Ajattelin , että voiko tuo olla tottakaan vai kenties pilailua. Tänään sain maililla kutsun/käskyn tulla koulutukseen ja tosissaan tuntui yhä olevan. Vahvistin luonnollisesti tuloni. Lisäohjeita on tulossa, mutta ensi alkuun hän kielsi minulta laukeamisen motivaation parantamiseksi. Mikäpä siinä, tuumailin. Sittenpähän mällit lentävät paremmin viikon vaihteessa. Ei se ihan niin tullut menemään, sen sain kantapään kautta oppia myöhemmin.

Naisen oikeata nimeäkään en tiedä...mailiosoitteena oli "wetpanties".

Keskiviikon ohjeistusta

Hän kiitteli kovasti, että olen tulossa koulutukseen. Hän uskoi koulutuksen olevan hyväksi kaltaiselleni kurjalle runkkarille. Tuossa kommentissa oli ensimmäinen selvä viittaus orjan asemaan. Ja lisää oli tulossa. Alla lainaus siitä:

Lue lisää...     856 näyttökertaa     2 kommenttia

Orjan tarina - osa 1

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 17.9.2018

Pidin erityisen paljon tästä novellista. :) Mutta lukekaahan itse, mitä mieltä te olette? ;)

Mukavia lukuhetkiä! ;)

 

Orjan tarina

Tunnen kuinka syysaurinko lämmittää kasvojani vaikka asentoni juuri sillä hetkellä on sisänsä hieman tukala.

Asentoni tukaluus johtuu ehkäpä siitä, että olen kontillani lattialla ja yläkroppani on hartioita myöten työnnettynä sinänsä hieman huterahkon, mutta tähän tarkoitukseen juuri silti sopivan, klaffituolin selkänojan välisestä aukosta läpi ja käteni on kierretty selkäni taakse ja laitettu käsirautoihin.

Ihastelen sivusilmällä ikkunasta näkyvää vielä kesäisen aurinkoista, mutta kuitenkin jo hieman syksyistä maisemaa, ajatusteni vaellessa sinne sun tänne ja kolmanteen paikkaan, kun mietin, että miten olen tähän tilanteeseen tullutkaan, jossa olen avuttomaksi kahlittu, paljaan peppuni ollessa kuin tarjottimella. Olinhan vain jokunen viikko sitten törmännyt netissä kiinnostavaan blogiin jonka pitäjä ja kirjoittaja oli saanut minut aivan valtaansa kirjoituksillaan.

Lue lisää...     472 näyttökertaa     6 kommenttia

Oulun korkeudella

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 17.9.2018

Seuraavaksi vuorossa kuudes vastaanottamani novelli. Tämän novellin nimi pitäisi mielestäni olla leikkisästi "venerosvo" ;) 

Nautinnollisia lukuhetkiä! ;)

 

Oulun korkeudella

Reissuhommat on perseestä, koko viikon on saanut kuunnella 
tavarantoimittajan jorinoita ja selityksiä. On tässä vähän tietysti omaa 
asennevikaakin, kun ei enää hommat oikein täysillä kiinnosta niin minkäs 
sille. Vitutuksen alkua siivitti tieto jossain takaraivossa, että täällä 
menisi vielä viikonloppukin ilman mitään ohjelmaa, voi helvetti.

Lue lisää...     710 näyttökertaa     0 kommenttia