Olet täällä

Fetissit & Kinky

Raiskaaja saa ansionsa mukaan

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 27.1.2019

Tämän kuvitteellisen novellin on kirjoittanut Cd_Bi. Novellissa yhdistyy alistamisen ja alistumisen fantasiat ääriperverssillä tasolla.

Varoitus: Novelli sisältää voimakkaita kohtauksia jotka saattavat olla haitallisia jopa täysikasvuisille Alfauroksille! ;D 

Muille, mukavia lukuhetkiä! ;D

 

Lue lisää...     1545 näyttökertaa     6 kommenttia

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 3

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 27.1.2019

Tätä on jo muidenkin toimesta odotettu! Joten kiitokset jälleen Male-tre-74, mahtava teos jälleen kerran! ;)

Aikaisempiin osiin voit hypätä alhaalta näkyvistä linkeistä, mikäli et niitä vielä ole lukenut:

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 1

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 2

 

Neitokainen ja Herrasmies - osa 3

--------------------------------------------------------------------

Miehen vatsanpohjan kouraisut eivät ehdi edes hellittämään, kun sillä samalla hetkellä miehen puhelin pärähtääkin uudemman kerran soimaan. Miehen ajatuksiin nousee samantein ajatus, että se siitä sinänsä auvoisesta avioliitosta sitten, tämä oli tässä.

Ei kun hetkonen, mies miettii kuitenkin itsekseen. Hänen puhelimensa ei soitakaan Rammsteinin Pussy-biisiä vaan Rammsteinin Du Hast-biisiä eli soittaja ei olekaan miehen vaimo. Miehen ajatukset laukkaavat kuitenkin villiä laukkaa, että miten Valtiatar suhtautuu tähän toiseen keskeytykseen vaikkei keskeyttäjä miehen vaimo olekaan.

Lue lisää...     631 näyttökertaa     1 kommentti

Jumissa vieraalla paikkakunnalla

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 5.1.2019

Näitä blogini lukijoiden kirjoittamia novelleja on tippuillut minulle edelleen tasaiseen tahtiin, ja nyt on aika julkistaa jälleen yksi niistä. :)

Tälle novellille kirjoittaja ei ollut antanut nimeä, joten otan vallan nimetä sen tarinan juonen mukaisesti. 

Mukavia lukuhetkiä! :)

 

Syksyisen sateinen kostea ilma piiskasi vasten kasvoja astellessani kohti linja-autoasemaa. Kokouksen venyttyä taas suunniteltua pidemmäksi ei muita vaihtoehtoja parin tunnin kotimatkan suhteen ollut tarjolla. Linja-autoasemalle saavuttuani totesin saman, mitä aiemmin lipun varanneet matkustajat olivat todenneet jo aikaisemmin. Tämän päiväiset vuorot oli peruttu. Samalta seisomalta astelin läheiseen kahvilaan suojaan taas alkavan rankemman sadekuuron alta. 

 

Lue lisää...     924 näyttökertaa     4 kommenttia

Neitokainen ja Herrasmies - Osa 2

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 11.12.2018

Tässäpä toinen osa Male-tre-74 luomasta sarjasta Neitokainen ja Herrasmies.

Nautinnollisia lukuhetkiä... ;)

 

Miehen ajantaju häviää totaalisesti. Voi olla, että aikaa kuluu minuutin, vartin tai jopa tunnin verran, ennen kuin hän alkaa pikku hiljaa virkoamaan saamastaan tällistä. Mitä ihmettä äsken täällä oikein tapahtui mies miettii itsekseen samalla kun hän näkee silmissään edelleen sarjakuvamaisesti tähtiä.

Silmissä näkyvät tähdet alkavat hiljalleen katoamaan ja mies availee silmiään. Häneltä kestää kuitenkin hetken aikaa ennen kuin silmät alkavat tottua tilan hämäryyteen. Mies räpyttelee silmiään enemmän auki ja ne alkavatkin tottua hämärään. Mies kuitenkin miettii, että kyllä täällä tilassa sinne tultaessa valotkin olivat päällä.

Miehen silmät tottuvat lopulta hämärään ja hän huomaakin seinille ja pöydille sytytettyjä kynttilöitä jotka tuovat hieman valoa muutoin hämärään tilaan.

Lue lisää...     813 näyttökertaa     6 kommenttia

Orjan tarina - osa 3

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 31.10.2018

Sarja jatkuu... ;) Kiitos siitä sinulle Male-tre-74 heart

Sarjan aiemmat osat:

Orjan tarina - osa 1

Orjan tarina - osa 2

 

 

Orjan tarina - osa 3

--------------------------------------------------------------------

Orja katsahtaa vuoronperään kumpaistakin tyttöä jotka molemmat hymyilevät jälleen kerran ilkikurisesti joten Orjalla ei oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kuin suunnata askeleitaan kohti mökin keittiösyvennystä jolloin Orjan jalassa olevien tanssihousujen anaalitappi hieroo eturauhasta jokaisella askeleella saaden Orjan koko kropan värisemään, aiheuttaen hieman myös Orjan kalun kovenemista, kun se myös tanssihousujen etumuksessa olevasta reiästä on esillä ja heilahtelee jokaisella Orjan askeleella.

Lue lisää...     507 näyttökertaa     2 kommenttia

Orjan tarina - osa 2

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 5.10.2018

Tässäpä Orjan tarina - osa 2 

Tämän, kuten myös novellin ensimmäisen osan on kirjoittanut sivustolla oleva käyttäjä Male-tre-74

Nautinnollisia lukuhetkiä! ;)

 

Valtiatar ja Tiina katsahtavat toisiaan ja hymyilevät, joka Orjan silmin katsottuna vaikuttaa jokseenkin ilkikuriselta. Orja ei ehdi asiaa kuitenkaan sen syvällisemmin miettimään, kun havahtuu mökin täyttävään, käskevän ääneen:

- Erillistä kutsuako se Orja odottaa, Valtiatar karjahtaa.

Orja katsoo Valtiattarensa suuntaan ja huomaa, että tämä on mökin lattialla kontillaan, perseensä ylös nostaneena ja sormeilee samanaikaisesti kiimalimasta kiiltelevää pilluaan, aloittaen sitten kiimalimaisella sormellaan peppuaan hieromaan ja sormettamaan.

Orja katsoo haltioituneena edessään olevaa naista, Valtiatartaan, vilkaisten sitten Tiinan suuntaan joka hymyilee edelleen, kunnes huomaa Orjan häntä katsovan ja toteaa:

- On se nyt kumma, kun Orja ei ihan selvää käskyä ymmärrä.

Orja nielaisee itsekseen, katsahtaa jalkoväliinsä, huomatakseen, että hänen kalunsahan seisoo taas kovempana kuin rautakanki.

Lue lisää...     569 näyttökertaa     5 kommenttia

nylonia ja sauvaa

Käyttäjän underheelsSubM kuva

Fetissit & Kinky | underheelsSubM | 26.9.2018

Olimme tavanneet netissä. Chatissa olimme alkaneet jutella ja sitten soitella. Melko pian olimme kertaalleen myös tavanneet. Minä vähän alle 40:n eronnut mies ja sinä vähän päälle 40 eronnut yh-äiti. Olimme molemmat avoimesti puhuneet fantasioistamme. Itselläni ne liittyivät sukkiin tai sukkiksiin ja korkkareihin. Nähdessäni naisen nyloneissa, hameessa ja korkkareissa sain aina seisokin. Halusin myös itse pukeutua niin ja saada sauvaa peppuuni. Transuksi en itseäni lue koska en halunnut harrastaa seksiä miehen kanssa, mutta ”naisten” välistä kylläkin.

Sinä olit valmis pukeutumaan sukkiin ja korkkareihin. Lisäksi haaveilit pienestä alistamisesta, jossa olit valmis olemaan kumpi osapuoli tahansa. Halusit myös kokeilla miltä tuntuisi panna strap-on sauvalla ”neitiä” pyllyyn. Sen enempää muihin fetisseihimme puuttumatta meillä siis synkkasi.

Lue lisää...     350 näyttökertaa     0 kommenttia

ORJAKOULUTUKSESSA

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 17.9.2018

Tässäpä kahdeksas äärimmäisen kiihoittava vastaanotettu novelli. ;)

Nauttinnolisia lukuhetkiä! ;)

 

ORJAKOULUTUKSESSA

Maanantain tunnelmia

Törmäsin viikonloppuna sattumalta unelmapakkaukseen, ainakin näin sub-henkisen miehen vinkkelistä. Nuori hyvännäköinen nainen lupasi ottaa minut ensi viikonlopuksi orajakoulutukseen. Ajattelin , että voiko tuo olla tottakaan vai kenties pilailua. Tänään sain maililla kutsun/käskyn tulla koulutukseen ja tosissaan tuntui yhä olevan. Vahvistin luonnollisesti tuloni. Lisäohjeita on tulossa, mutta ensi alkuun hän kielsi minulta laukeamisen motivaation parantamiseksi. Mikäpä siinä, tuumailin. Sittenpähän mällit lentävät paremmin viikon vaihteessa. Ei se ihan niin tullut menemään, sen sain kantapään kautta oppia myöhemmin.

Naisen oikeata nimeäkään en tiedä...mailiosoitteena oli "wetpanties".

Keskiviikon ohjeistusta

Hän kiitteli kovasti, että olen tulossa koulutukseen. Hän uskoi koulutuksen olevan hyväksi kaltaiselleni kurjalle runkkarille. Tuossa kommentissa oli ensimmäinen selvä viittaus orjan asemaan. Ja lisää oli tulossa. Alla lainaus siitä:

Lue lisää...     719 näyttökertaa     2 kommenttia

Orjan tarina - osa 1

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 17.9.2018

Pidin erityisen paljon tästä novellista. :) Mutta lukekaahan itse, mitä mieltä te olette? ;)

Mukavia lukuhetkiä! ;)

 

Orjan tarina

Tunnen kuinka syysaurinko lämmittää kasvojani vaikka asentoni juuri sillä hetkellä on sisänsä hieman tukala.

Asentoni tukaluus johtuu ehkäpä siitä, että olen kontillani lattialla ja yläkroppani on hartioita myöten työnnettynä sinänsä hieman huterahkon, mutta tähän tarkoitukseen juuri silti sopivan, klaffituolin selkänojan välisestä aukosta läpi ja käteni on kierretty selkäni taakse ja laitettu käsirautoihin.

Ihastelen sivusilmällä ikkunasta näkyvää vielä kesäisen aurinkoista, mutta kuitenkin jo hieman syksyistä maisemaa, ajatusteni vaellessa sinne sun tänne ja kolmanteen paikkaan, kun mietin, että miten olen tähän tilanteeseen tullutkaan, jossa olen avuttomaksi kahlittu, paljaan peppuni ollessa kuin tarjottimella. Olinhan vain jokunen viikko sitten törmännyt netissä kiinnostavaan blogiin jonka pitäjä ja kirjoittaja oli saanut minut aivan valtaansa kirjoituksillaan.

Lue lisää...     374 näyttökertaa     6 kommenttia

Oulun korkeudella

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 17.9.2018

Seuraavaksi vuorossa kuudes vastaanottamani novelli. Tämän novellin nimi pitäisi mielestäni olla leikkisästi "venerosvo" ;) 

Nautinnollisia lukuhetkiä! ;)

 

Oulun korkeudella

Reissuhommat on perseestä, koko viikon on saanut kuunnella 
tavarantoimittajan jorinoita ja selityksiä. On tässä vähän tietysti omaa 
asennevikaakin, kun ei enää hommat oikein täysillä kiinnosta niin minkäs 
sille. Vitutuksen alkua siivitti tieto jossain takaraivossa, että täällä 
menisi vielä viikonloppukin ilman mitään ohjelmaa, voi helvetti.

Lue lisää...     659 näyttökertaa     0 kommenttia

Naisten leikkikalu

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 12.9.2018

Neljäs minulle saapunut Novelli. Olkaapas hyvä! wink

Saavuin Valtiattaren asunnolle minuutilleen sovittuna ajankohtana. Enhän uskaltaisi myöhästyä. Mieli täysin sekaisin hämmennyksestä mihin olin lupautunut ja mitä odottaisikaan Valtiatteni asunnolla. Toimin ennalta määrätyn käskyn mukaan, riisun itseni jo rappukäytävässä. Minusta tuntui että Valtiatar odotuttaisi ilkeillessään kenties oven avaamisessa tovin taikka kaksikin, ja niinhän siinä kävikin. Valtiatar raottaa pienen ikuisuuden jälkeen oven ja vetää minut kädestäni nopeasti sisään. Oven sulkeuduttua tajuan ettei paluuta olisi, vaan olen nyt täysin Valtiattaren armoilla tästä hetkestä alkaen.

Valtiatar sitoo silmäni ja asettaa jonkin sortin kahleen puoliseisokissa olevaan kaluuni, joka tulee kiveksien taakse. Valtiatar pystyy nyt siis helposti ohjailemaan minua ketjun toisen pään ollessa kiveksieni takana. Kulkeminen on vähän vaivalloista silmät sidottuna, Valtiatar nytkäiseekin ketjua pari kertaa ja käsky seuraamaan käy korvaani kuin sähköisku. Nautin tilanteesta.

Lue lisää...     755 näyttökertaa     0 kommenttia

Unelmien Nainen

Käyttäjän wetpanties kuva

Fetissit & Kinky | wetpanties | 6.9.2018

Tässä kolmas novelli haasteeni kautta saatu teos! :)

Nautinnollisia lukuhetkiä! ;)

Muistakaa jälleen jättää kommentit alle lukuhetken päätyttyä! Kiva kuulla mitä te olette näistä mieltä! :)

 

Olen viisissä kymmenissä oleva mies, joka ajatteli pysyvänsä sinkkuna ennenkuin vastaan tuli hän. Nuori, kaunis, vaalea, Jumalainen ilmestys... Parikymppinen, uhkea, viattoman näköinen nainen. Törmäsin häneen kaupassa käydessäni, tutustuminen muuttui äkkiä tapailuksi sillä nainen oli selvästi hullaantunut itseään reilusti vanhemmista miehistä.

Treffailimme muutamia kertoja ja siitä lähtien elämäni sai äkkiä kokonaan uuden suunnan. Ajauduimme suhteeseen, jossa kävi nopesti ilmi, että hän halusi määrätä. Itseasiassa häntä piti totella palvoen. Hän halusi olla Valtiatar. Tajusin äkkiä jääneeni koukkuun tuohon nuoreen ja kiimaiseen naiseen joka osasi olla halutessaan erittäinkin julma, nauttien siitä että olin hänen armoillaan.

Arkeni koostui töistä, kotiaskareista ja hänen sekä muutaman ystävättärensä miellyttämisestä... Eräänä iltana hänen saapuessa kotiin, hänen mukanaan oli eräs ystävätär. Tarjoillessani teetä Valtiattareni suusta kuului käsky!

Lue lisää...     812 näyttökertaa     2 kommenttia