Olet täällä

Gay-tarinat

Se "oikee" eka kerta

Käyttäjän Rockstone kuva

Gay-tarinat | Rockstone | 22.12.2019

Tositarina

 

Lue lisää...     217 näyttökertaa     1 kommentti

Maajussille renki

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 14.10.2019

Vähän vanhempaa tuotantoa tähän väliin. Huomautan vielä, että kaikki novellini ovat fiktiivisiä ja mahdolliset kytkökset tosielämän ihmisiin tai tapahtumiin ovat tahattomia.

 

 Hiekka pöllysi punaisen henkilöauton pyyhältäessä läpi suomalaisen maalaismaiseman. Sen vetämä pölyvana katkesi kuin seinään, kun auto kääntyi soran päällystämälle pihatielle. Pensaiden ja puiden seasta alkoi pikku hiljaa pilkistämään punasävyinen maalaistalo miltei sävy sävyyn auton kanssa.

 Auto pysähtyi talon eteen keskelle pientä aukeaa. Auton ovet loksahtivat auki ja ulos astuivat keski-ikäinen mies ja teini-ikäinen poika. Sora rapisi heidän kävellessään kohti katettua kuistia. Juuri kun mies oli painamassa ovikelloa, ovi aukesi miltei pyyhkäisten miehen mukanaan.

 • No päivää! oven takaa paljastunut, vanhempi mies tervehti huudahtaen.

 • Päivää päivää, mies vastasi tuskin liikauttaen huuliaan. - Pekka Ylönen, tässä on mun poika Janne.

 Mainittu poika nyökkäsi vaisusti.

 • Ja minä oon Laukan Tuomo, paikan isäntä tokaisi. - Teillä oli näihin aikoihin sovittu tapaaminen?

Lue lisää...     256 näyttökertaa     0 kommenttia

Lauri ja minä V

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 28.4.2019

Laurin vanhempien erosta oli kulunut noin vuosi aikaa. Vaikka ero oli ollut kaikin puolin sopuisa ja siisti, oli hyvä, ettei se häirinnyt nyt käsillä olevia ylioppilaskirjoituksia. Olimme molemmat niin kirjoihimme uponneita, ettei meillä jäänyt käytännössä ollenkaan aikaa toisillemme.

Lauri oli tehnyt ehkä hieman epätavallisen ratkaisun valitessaan isänsä asuinkumppanikseen. Talo oli myyty, ja Laurin vanhemmat olivat muuttaneet tahoilleen. Isosisko asui jo omillaan. Tosin olivathan Lauri ja hänen isänsä Mika hyvin läheisiä toisilleen, jopa kadehdittavan. He kävivät salilla yhdessä, pelasivat pleikkarilla ja silloin tällöin myös maistelivat viskejään.

Yhtenä tuollaisena maisteluiltana jutut olivat nousseet aivan uusiin sfääreihin. Lauri oli alkanut jakaa intiimejä salaisuuksiaan, mukaan lukien minun ja hänen suhteesta. Mika oli kuunnellut joka sanan. Ihan kaikkea ei oltu sentään jaettu, mutta pääkohdat kuitenkin. Eli että Lauri oli suhteessamme se alistuvaisempi osapuoli, jonka munaa koristi useimmiten siveysvyö.

Lue lisää...     560 näyttökertaa     0 kommenttia

Lauri ja minä IV

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 19.11.2018

Perjantai ja viimeinen oppitunti. Tietysti matikkaa, inhokkiainettani. En ollut jaksanut keskittyä tehtäviin viimeisen puolen tunnin aikana juuri ollenkaan. Vilkuilin seinäkelloa miltei jatkuvasti.

Muuten olisin voinut tehdäkin tehtäviäni, mutta edessä häämöttävä viikonloppu teki oloni levottomaksi. Näkisin jälleen Simoa, Lauri toki seuranani, vuokramökillä keskellä asumatonta luontoa. Olimme viestitelleet Simon kanssa viime kerrasta lähtien, mutta jälleennäkeminen oli lykkääntynyt syksyyn kiireidemme takia.

Havahduin ajatuksistani, kun opettaja oli antamassa läksyjä. Merkkasin ne nopeasti vihkooni ja riensin ulos luokasta.

Odottelin Lauria ruotsin luokan edessä sydän pamppaillen. Tunti loppui minuutilleen ajallaan ruotsin opettajan tuttuun tapaan.

Lyöttäydyin välittömästi Laurin viereen ja astelimme ripeästi Laurin perheen autolle, jota hän oli saanut lainata silloin tällöin saatuaan ajokortin noin kuukausi sitten. Istahdin pelkääjän paikalle Laurin startatessa auton.

 • Ootatko jo viikonloppua? kysyin.

 • Totta kai, pääseepähän pois kaupungista.

 • Näin on. Ootatko mitään muuta?

Lue lisää...     302 näyttökertaa     0 kommenttia

Lauri ja minä III

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 19.11.2018

Riisuin vaatteitani mytyksi lattialle Laurin makoillessa vierashuoneen kapeahkolla sängyllä. Katseeni söi tuota nuorta lihakimpaletta, jonka elämän keskipiste olin. En voinut antaa housujani kappaleiksi repivän elimeni odottaa. Revin farkut jalastani, ja samaan syssyyn lähtivät bokseritkin alta paljastuen himosta tykyttävä sauvani.

Lauri seurasi liikkeitäni hiljaa sivusta samalla kun hieroi jalkoväliään. En tiennyt johtuiko yhtäkkinen kassien hinkkaaminen äskeisestä, kieltämättä varsin kivuliaasta venytyssessiosta vaiko puhtaasta himosta, jonka oman kankeni sykkivän ja nuoruutta uhkuvan erektion näkeminen Laurissa aiheutti.

 • Onko tiukat paikat? virnistin.

 • Oha nuo vähäsen, Laurikin virnuili hiukan.

Toinen käteni kiinni seipäässäni astelin Laurin luo sängylle. Kuului vaimea narahdus kun kellahdin raukeana kyljelleni Laurin viereen.

 • Mitenköhän se tuo saunominen onnistuu tollanen metallihäkki kalun ympärillä?

 • Voi tulla aika tukalat paikat.

 • Paitsi jos me otetaan se pois, supatin suoraan Laurin korvaan. - Mitäs siitä aattelet?

Lue lisää...     98 näyttökertaa     0 kommenttia

Lauri ja minä II

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 4.10.2018

Etäinen moottorin pärinä kantautui korviini saaden koko yläruumiini täyttymään adrenaliinin kuumasta vaikutuksesta. Tunne haihtui kuitenkin samantien, kun tajusin moottorin pärinän etääntyvän aina vain kauemmaksi ja lopulta kuulemattomiin.

Lisäksi minulla oli riittämiin puuhaa kytätä ohi vilisevien rivitalojen pikku numeroita seinien päädyissä. Kukakohan insinööri nekin oli suunnitellut niin helkutin pieniksi?

Takanani talsiva Lauri ei sen sijaan kytännyt mitään. En ollut vihjaissutkaan hänelle mitään Simosta ja tämän orja-pojusta edellisen sessiomme jälkeen. Tämän periaatteen olin iskostanut Simoonkin, joka mielellään piti niin Laurin kuin omankin poitsunsa täydessä epätietoisuudessa.

Laurilla oli hommanaan kantaa täyteen ahdettua rinkkaa, johon olin jollain ihmeen tavalla saanut ahdattua kaiken viikonloppuna tarvittavan. Kantamuksensa sisällöstä Lauri ei luonnollisesti tiennyt mitään; jopa hänen omat – tosin erittäin vähälukuiset – vaihtovaatteensakin, olin minä itse henkilökohtaisesti pakannut rinkan päällimmäisiksi niin, ettei Lauri vahingossakaan päässyt jyvälle sen sisällöstä.

Lue lisää...     134 näyttökertaa     0 kommenttia

Yhdistävä tekijä II

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 8.9.2018

Jatkoa parin vuoden takaa tarinalle Yhdistävä tekijä.

 

 • Sori Jere, en mä nyt mitenkään pääse sinne salille, Miikka sopersi puhelimeensa. - Ei ku mä en vaan jaksa nyt...

Samassa hänen skeittikenkänsä molskahti keskellä katua vellovaan lätäkköön. Hetki vain ja sukan kärki oli totaalisen kastunut.

Miikka ärähteli itsekseen ja jatkoi matkaansa. Asiaa ei helpottanut jo neljättä päivää hänen kaluaan ''koristanut'' muoviputkilo. Vielä jäljellä olevien kolmen päivän ajattelu sai aikaan saman epätodellisen tunteen hänen sisällään kuin silloin joskus ala-asteella kouluvuoden ensimmäisenä päivänä.

Kotona Miikkaa odotti tyhjä talo. Lampsiessaan huoneeseensa hän ei voinut olla katsahtamatta peilistä heijastuvaa kuvajaista. Vielä hiukan poikamaisilta kasvoilta katse vetäytyi pakostakin alas jalkoväliin. Mielessä kuumotti vain yksi ajatus: oliko kukaan huomannut sitä?

Lue lisää...     190 näyttökertaa     4 kommenttia

Eka kerta mieshuorana

Käyttäjän Echo kuva

Gay-tarinat | Echo | 2.9.2018

Pikainen kirjoitus eräästä fantasiastani. Pahoittelut mahdollisista kirjotus/kielioppivirheistä.

Puhelimeni piippaa Kik-viestin merkiksi. Viestissä on lyhyesti vain osoite ja koputa kolme kertaa.

Mieleeni palautuu yöllinen chat -hetki vanhemman miehen kanssa. Jonkun firman toimitusjohtaja on tullut vierailemaan samaan kaupunkiin tarkastamaan toisen toimipisteen tilannetta.

Hän on itseäni melkein 30-vuotta vanhempi, naimisissa oleva mies. Keskustelu oli kääntynyt seksiin ja siihen millaisista asioista pidämme. Kun mainitsin olevani peppuneitsyt, mies sanoi suoraan; ”jos annat minun korkata sinut, saat siitä tuntuvan korvauksen”. Ajatus kiehtoi yöllisessä kiimassa niin paljon, että suostuin.

Vastasin hänelle tulevani paikalle sovittuun aikaan. Katsaus kelloon, vielä 2 tuntia aikaa. Sydän hakkasi, kun mietin mihin olen lupautunut. Olenhan minä miesten kanssa runkkaillut ja imutellut, mutta tällaisesta kontaktista ei ole kokemusta. Siirryin suihkuun, saapahan sheivata paikat kuntoon, ajattelin. Huolellisen pesun jälkeen siirryin vielä vessaan suorittamaan sisäisen pesun.

Lue lisää...     448 näyttökertaa     1 kommentti

Lauri ja minä

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 13.7.2018

Oksat rasahtelivat Laurin massiivisen kehon painon alla, kun hän käveli edessäni pitkin kapeaa metsäpolkua. Musta t-paita oli kireänoloinen, mutta sitä parempi minulle – sainpahan tilaisuuden ihastella Laurin viikkojen saatossa kasvaneita lihaksia aina pohkeista hartioihin.

Reisiä peittävät armeijakuosiset shortsitkin olivat tiukoilla Laurin jalkojen lihasten supistellessa jatkuvaan tahtiin pistäen shortsien saumat koetukselle. Pohkeet vilkkuivat paljaina houkuttelevasti.

– Jäähään tähän, sanoin.

Lauri pysähtyi välittömästi niille sijoilleen. Hän käännähti ympäri mittaillen ympäristöä valppaalla katseellaan.

– Miks just tähän?

– Orja-pojun ei tarvi sellasia tietää, vastasin puolivakavissani ja laskin repun selästäni.

Olisin muuten antanut repun Laurin kannettavaksi, mutta en halunnut antaa hänelle minkäänlaista vinkkiä tämänkertaisesta käsittelystä. Repussa kilisevät metallinkappaleet olisivat pilanneet koko pitkään suunnitellun päivän.

Lue lisää...     145 näyttökertaa     1 kommentti

Nujerrettu

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 25.12.2017

Yksi uusimmista novelleistani. Huomautan että kaikki novellini ovat fiktiivisiä ja mahdolliset kytkökset tosielämään ovat tahattomia.

 

 

Nimeni on Valtteri ja olen 18-vuotias. Harrastan jenkkifutista, se minun on kerrottava heti, koska se taitaakin olla ainoa normaali asia minussa. Toinen harrastukseni on lukita nuorten, viriilien ja salskeiden nuorten miesten kaluja metallisiin koteloihin.

Kun tarkemmin miettii, niin minäkin voisin olla yksi ''poitsuistani''. Miksi siis juuri minusta tuli avaintenhaltija?

Kaikki lähti liikkeelle puolisen vuotta sitten, kun joukkuetoverini ja hyvä ystäväni Viljami kehuskeli pystyvänsä olevan vaikka vuoden runkkaamatta. Epäilin hänen sanojaan ja niinpä löin satasesta vetoa, ettei hän pystyisi siihen.

Viljami joko lähtee täysillä mukaan juttuihin tai jättää kokonaan tulematta. Niinpä päädyimme lukitsemaan Viljamin kalun vuodeksi siveysvyöhön. Minä tietysti pitäisin avaimen varmassa tallessa poissa Viljamin ulottuvilta ja aina välillä kurkkaisin Viljamin boksuihin tarkistaakseni kaiken olevan kunnossa.

Lue lisää...     200 näyttökertaa     0 kommenttia

Yhdistävä tekijä

Käyttäjän Mikidi kuva

Gay-tarinat | Mikidi | 10.12.2017

Miikka potkaisi skeittarinsa naulakon alle ja heitti reppunsa samaan epämääräiseen kasaan, joka koostui takeista, kengistä, huiveista ja kaikesta mahdollisesta vaatetuksesta. Kello näytti vasta kahta, mutta vaikka hän olikin aloittanut lukion tänä syksynä, hän oli jo alussa päättänyt olla ottamatta turhaa stressiä koulusta. Tämä tiesi siis vähemmän kursseja ja todennäköistä neljättä vuotta lukionpenkillä.

Hän lampsi keittiötä kohti ajatukset illan salitreeneissä ja maha kurnien väliin jääneen lounaan takia.

Hän oli olettanut olleensa yksin talossa ja niinpä hän hätkähti keittiöön astuessaan, kun hän löysi isänsä Ramin istumassa keittiönpöydän ääressä katse tiukasti Macinsa ruudussa.

–  Öö, moi, Miikka aloitti saaden isänsä katseen kiinnittymään itseensä.

–  No moi, Rami vastasi, mutta käänsi katseensa välittömästi takaisin näytölle.

–  Miks sä oot täällä näin aikasin? Miikka kummasteli edelleen jähmettyneenä paikoilleen.

–  Päätin tulla vähän aikasemmin töistä, Rami vastasi välinpitämättömästi.

–  Okei...

Lue lisää...     204 näyttökertaa     0 kommenttia