Olet täällä

Julkisella paikalla

Harmaat silmät

Käyttäjän MisLuna kuva

Julkisella paikalla | MisLuna | 27.7.2019

Helteessä...

Ulkona on kuuma..Aurinko paistaa täydellä terällä ulkona, sisällä olo ahdistaa. Harmaa silmä ehdottaa yks kakas lähdetäänkö uimaan..ei täällä himassa jaksa istuskella.. Pakkaamme kassiin speedot ja pyyhkeet.. Ajelemme lähi rantaan..Muutama auto on parkissa harmiksi sillä olin jo hautonut päässäni pientä panoa rannassa..Sillä eilinen ilta jäi vähän kesken halujen täyttöön.. sillä sisukseni halajaa vain harmaa silmän kovaa kullia.. Kävelemme parkkipaikalta pientä polkua pitkin rantaan, rannalla on joku äiti lapsineen uimassa.. sekä joku ottamassa aurinkoa.

Rannassa on vain pieni pukukoppi menemme sinne yhdessä.. Hänellä on myös samat mielessä kuin minulla..  näen sen hänen puoliksi jäykästä peniksestään, hieman tahallani pyllistän näyttäen vakoni hänelle pukiessani bikineitä..sekä asettelessani isoja rintojani yläosaa paremmin...Näen lisää jäykistymistä peniksessä.harmaissa silmissä näkyy pilkahdus vihreää sekä tummista halusta. 

Lue lisää...     448 näyttökertaa     2 kommenttia

Pikaista

Käyttäjän MisLuna kuva

Julkisella paikalla | MisLuna | 26.5.2019

Pikaista ja nopeaa...

Pitkä ja kova odotukseni palkitaa...Sillä odottamani vastaus poikakaverilta tekstarilla saapuu piipittäen kännyyn..

Lue lisää...     775 näyttökertaa     8 kommenttia

----Matkalla----

Käyttäjän Aresix kuva

Julkisella paikalla | Aresix | 4.10.2018

 

Jo muutaman kuukauden ajan olimme Sarin kanssa joutuneet työskentelemään parisuhteemme eteen, sillä hän oli saanut opiskelupaikan toiselta paikkakunnalta. Välimatkaa kuitenkin kotimme ja hänen opiskelupaikkakunnan välillä riitti, joten kaukosuhde oli ainoa ratkaisu meille. Yhteiset hetkemme kuitenkin rajoittuivat lähinnä viikonloppuihin ja miten nyt opiskelija budjettimme salli matkaamisen toisen luo. Olimme kuitenkin päättäneet saada kaiken toimimaan niin kuin ennenkin. Ikävä kyllä oli jälleen tullut aika suunnata kotiin.

Lue lisää...     485 näyttökertaa     5 kommenttia

Hyss

Käyttäjän Aresix kuva

Julkisella paikalla | Aresix | 23.8.2018

Hyss

-Based on a true story-

 

Jokunen vuosi takaperin lähdimme pitkäaikaisen ystävättäreni kanssa viettämään kesäistä iltapäivää. Tarkoituksenamme oli ajella päämäärättömästi ympäri kyliä ja nauttia mukavasta seurassa. Ajelumme ohessa huomasimme pikkutien varrella lintutornin. Yhdessä tuumin päätimmekin pysähtyä pitämään taukoa ja mennä valokuvaamaan maisemia. Kesäillan hämärtyessä istuimme alas, nojailimme toisiimme sekä uppouduimme juttelemaan niitä näitä samalla nauttien olostamme. Puhelimen soittaessa radiosta listahittejä katseemme kohtasivat kilpaa muutamaankin otteeseen keskustelumme ohessa.

 

Lue lisää...     478 näyttökertaa     7 kommenttia

Valokuvausta (osa1)

Käyttäjän renttu70 kuva

Julkisella paikalla | renttu70 | 22.11.2017

Alkuperäinen tarina on melko pitkä, joten päätin jakaa sen kahteen osaan tässä "uudelleenjulkaisussa".

Lue lisää...     283 näyttökertaa     0 kommenttia