Muut

Tantraseksiä hotellissa

Käyttäjän TinalovelyCD kuva

Muut | TinalovelyCD | 20.10.2018

Odottelen vierasta ja tarkistan että kaikki tarvittava on käden ulottuvilla kuten liukuvoide ja tietenkin kondomit. Samassa oveen koputetaan ja avaan sen. Mies astuu sisään ja sulkee oven. Kysyn saanko halata ja hän nyökkää. Painaudun tiukasti häntä vasten ja tunnen kuinka minihameen verhoamaa takapuoltani varovasti tunnustellaan.  Ohjaan vieraani suihkuun ja odotellessani mietin miten iso hänellä onkaan.

Hetken päästä mies tuleekin ja asettautuu alasti sängylle.Ryhdyn hieromaan ja tartun hänen lepoasennossa olevaan munaan. Samassa tunnen hänen kätensä hameeni alla ja tunkeutuvan pikkuhousuihini. Avaan hieman sääriäni ja kiihotun mutta niin hänenkin kalunsa kovettuu kädessäni. Tiedän että olen valmis antamaan.

Lue lisää...     473 näyttökertaa     0 kommenttia

Sanna Sydänmaa - Kiimainen sydän

Käyttäjän rap kuva

Muut | rap | 20.11.2017

Kiimainen sydän on Sanna Sydänmaa -sarjan avaus. Sanna on parikymppinen, hoikka vaaleahiuksinen tavallinen nainen. Paitsi silloin kun hänen kiimainen sydän leimahtaa liekkeihin.

 

Alkusanat

Täytyy myöntää, että olen saanut vaikutteita Kingin ja Keplerin kirjoista, joita olen lukenut paljon. Eli tässä uudessa Sanna Sydänmaa novellissa keskitytään nykykirjojen mukaan tiettyyn päähenkilöön ja tämän seikkailuihin. Antakaa mielikuvien ja kiimaisen mielen laukata novelleja lukiessanne!

 

 

Luku 1

’’Piip, piip, piip’’ kuuluu pieninä äännähdyksinä kun Sanna siirtää lukijan edestä maitopurkkeja hansikkaat kädessä. Musta liukuhihna kuljettaa ne kassan toiseen päähän. Sanna korjaa hieman asentoaan satulatuolilla istuessaan ja sanoo asiakkaalle teennäisellä hymyllä loppusumman.

’’34.85€ kiitos!’’ Sanna sanoo kassan toisella puolella seisovalle arviolta kolmekymppiselle laihalle miehelle, jonka nenää koristaa lävistysrengas. Mies kaivaa taskustaan kaksi kahdenkymmenen euron seteliä ja ojentaa ne Sannalle. Sanna ottaa setelit vastaan tottuneella pakonomaisella liikkeellä.

Lue lisää...     235 näyttökertaa     1 kommentti