Olet täällä

Normiseksiä

----Matkalla 2----

Käyttäjän Aresix kuva

Normiseksiä | Aresix | 14.3.2019

Syysloma, tuo hetkellinen tauko ja pelastus kaiken rankan opiskelun ääreltä.  Kerrankin sai levätä ja unta riittävästi. Mitäpä muuta sitä nyt olisikaan kaivannut enää tähän hetkeen. Jokin kuitenkin keskeytti uneksimiseni. Tunsin, kuinka jokin hipsutteli ja seikkaili hiuksieni seassa. Tunsin silkkisen paijaamisen alkavan poskellani ja raotin hieman silmiäni. Aamun sarastuksen paistaessa suoraan silmiini aloin hieromaan unisuuttani sekä unihiekkoja pois silmistäni. Kuulin viereltäni hiljaista hihittelyä. Sari loikoili vierelläni hymyillen ja kertoen, että minun tulisi jo nousta ylös. En todellakaan ole aamuihmisiä vaan mutisin jotain halustani nukkua vielä viitisen minuuttia.

Ei käy” kuului hieman puuskahtava vastaus viereltäni samalla kun Sari kierähti päälleni ja suuteli minua.  Sari alkoi suudelmansa jälkeen laskeutua päältäni alemmas ja leikkisät sormet valuivat perässä pitkin kehoani.  Käsien saapuessa bokserieni reunalle ne riuhtaistiin vauhdilla alemmas paljastaen vielä niin pienen veitikkani.

Lue lisää...     1123 näyttökertaa     0 kommenttia

Erossa pitkään..

Käyttäjän Herrasmies1974 kuva

Normiseksiä | Herrasmies1974 | 9.3.2019

Olemme laittaneet paljon vihjailevia viestiä pitkin päivää, ajelin luoksesi kaluni jo puoli kovana. Laitoit viestin että " sauna lämpiämässä ja pipari kuumana".. 

Saavun pihaasi ja kävelen kotiisi. Odotat minua keittössä nojaten keittiön pöytään, päälläsi on kylpytakki joka on hieman auki paljastaen alastoman kauniin vartalosi. 

 

Otan takkini päältäni ja tulen luoksesi.. suudellaan kiihkeästi, huomaan kovettuneet nännisi ja puristan rintaasi toisella kädellä.. kuiskaat mun korvaan " nuole mulle orgasmi"  

Avaat kylpytakkisi ja nostat toisen jalan tuolille paljastaen kostean vakosi. Kyykistyn sun eteen painaen kieleni sun klitorikselle.. huokaat... huomaan että olet jo valmiiksi tosi märkä..  Nuolen hitaasti vakoasi.. otat mua päästä kiinni ja painat lujaa vakoasi vasten.. liikutat lantiotasi kasvojani vasten ja laukeat rajusti kostea vako sykkien. 

 

Lue lisää...     681 näyttökertaa     0 kommenttia

Pitkän päivän ilta

Käyttäjän wetpanties kuva

Normiseksiä | wetpanties | 17.10.2018

Kostuin läpimäräksi lukiessani tätä novellia... Kiitokset siitä leonard. :)

Mukavia lukuhetkiä... ;)

 

Lue lisää...     1017 näyttökertaa     0 kommenttia

arki-iltana...

Käyttäjän Herrasmies1974 kuva

Normiseksiä | Herrasmies1974 | 11.2.2018

Arki iltana….

Laitoin saunaosastolla poreammeen lämpiään hyvissä ajoin aamulle ennen kuin töihin lähdin. Sovittiin että tulet viettämään keskiviikko iltaan luokseni saunomisen merkeissä.

Työpäivä sujui normaaliin tapaan kunnes puhelimeni piippasi.. Laitoit viestillä kuvan itsestäsi päällä mustat kiiltävät rintsikat, pienet samaa sarjaa olevat stringit ja mustat stayupit.. Kuva tekstinä on kelpaako nämä sauna iltaan… Kova paksu kaluni alkoi heräämään ja meninkin työpaikan vessaan jossa laitoin kuvan björnborg boksereissa kovan olevasta kalusta… vastasit vaan NAM!!....

 

Tulin kotiin, laitoin saunan lämpiään ja poreammekkin näytti +36c.. hymähdin..

Katselin ikkunasta kun ajoit pihaan. Nousit autosta..huokaisin… sinulla oli tummat pitkät hiukset tiukasti ponnarilla tiukka toppi josta huomasin että nännisi olivat valmiiksi kovana ja tiukat pyllyäsi hyvin korostavat vaaleat farkut.. oih..

 

Lue lisää...     269 näyttökertaa     2 kommenttia

Vuokralainen 2

Käyttäjän rap kuva

Normiseksiä | rap | 20.11.2017

Tilattu. Ajattelen kun klikkaan verkkokaupan sivustoa, jolta juuri tilasin vakoilukameran, tai itseasiassa kaksikin. Kaisu on maksanut pääasiassa vuokransa hyvin ja ajallaan, mutta välillä hän on tupannut lipsumaan. Olen saanut tuhmia ajatuksia, että voisin vakoilla häntä omalta tietokoneeltani. Kuinka täydellistä se tulisi olemaan. Voisin seurata häntä omalta koneeltani kaikessa rauhassa hänen tehdessä päivittäisiä toimiaan ja näytellessään minulle tietämättään upean timmiä vartaloaan. Täytyy vain miettiä, mihin oikein laittaisin pienet kamerat…

 

Lue lisää...     594 näyttökertaa     0 kommenttia

Vuokralainen

Käyttäjän rap kuva

Normiseksiä | rap | 20.11.2017

On lämmin heinäkuinen keskiviikko. Mietin omassa kerrostalokaksiossani viereisen asunto-osakkeeni vuokralle laittamista. Edellinen nuoripari muutti pois pari viikkoa sitten. En ole pitänyt asialla mitään kiirettä, mutta turhaa sitä asuntoa on tyhjäkään seisottaa. Rustailen nettiin lyhyen kertomuksen asunnon kunnosta sun muista. Mielikuvissa käyn läpi ilmoituksen laitettua, että minkälaisia persoonia sitä oikein onkaan ehdolla.

 

Parin päivän päästä puhelimeni soi. Linjan toisessa päässä äänen perusteella oli parissakymmenissä oleva nainen. Kävimme kaikki perusasiat läpi. Äkkiä nainen kysyy, että kuuluuko seksiäänet viereiseen asuntoon. Jäädyn niin etten saa sanaa suustani yllättävän kysymyksen jälkeen. Hetken mietittyäni vastaan ihan kylmän viileästi, että ei kuulu.

Sovimme asunnon näytön seuraavalle päivälle. Onkohan vuokralaisiksi tulossa nuori pariskunta, joka on ahkera harrastamaan seksiä?

 

Lue lisää...     700 näyttökertaa     0 kommenttia