Olet täällä

Romanssit

Puhelin soi vihdoin

Käyttäjän Rajatapaus kuva

Romanssit | Rajatapaus | 19.9.2018

Tämä on jatko-osa kirjoittamalleni novellille: Ensimmäinen työkomennus

Puhelin soi vihdoin, puhelu jota olin odottanutkin kuin kuuta nousevaa. Se oli Mona, hän ilmoitti että hänen miehensä lähti juuri pitkälle työmatkalle ja hän olisi juuri lähdössä huvilalleen, selänpesiän vakanssi oli siis jälleen auki.

Mona, joka oli aiemmin ollut varsin siveellinen nainen, päästyään nuoremman kullin makuun hän ei voinut enää lopettaa, se oli menoa kerta laakista. Tapasin Monan työmatkalla, suhde syventyi nopeasti enemmänkin kuin vain pelkäksi seksisuhteeksi. Nautin suunnattomasti tuon naisen seurasta, eikä kahdenkymmenen vuoden ikäeroamme tullut alun jälkeen enää ajatelleeksi.

 

Saavuin määränpäähän, kaarsin jälleen Monan upean hirsihuvilan pihaan, vierailuni ei ollut suinkaan ensimmäinen, sillä paikasta oli muodostunut vakituinen paikka tapaamisillemme.

-Ihanaa että tulit jo nyt mussukka, ootko sä syönyt? Kaapissa on ruokaa sulle, sun pitää syödä hyvin että jaksat taas illalla nussia multa tajun parkkiin. Mona huikkasi samalla kun asteli vastaan tiukat urheilu trikoot yllään.

Lue lisää...     957 näyttökertaa     0 kommenttia

Paras kesäduuni ikinä

Käyttäjän wetpanties kuva

Romanssit | wetpanties | 12.9.2018

Seuraava novelli on aktiivisen blogini seuraajan "yucen" käsialaa. Olkaapas hyvät! wink 

 

Paras kesäduuni ikinä

 

Lue lisää...     1326 näyttökertaa     2 kommenttia

Ensimmäinen työkomennus

Käyttäjän Rajatapaus kuva

Romanssit | Rajatapaus | 4.9.2018

Katsahdin yöpöydällä olevaan kelloon, ajattelin että nyt on viimein lupa nousta, olin pyörinyt sängyssäni rauhattomana viimeiset kaksi tuntia. Olin todella väsynyt, yöstä jäi käteen lähinnä vain rauhaton ja jännittynyt tunne, sillä taustalla kalvoi stressi tulevista päivistä. Päättäväisesti kuitenkin noudatin aamuisia rutiinejani väsymyksestä huolimatta, säädin suihkun sinä aamuna tavallista viileämmälle virkistyäkseni, käyden samalla läpi tulevaa viikkoa.

-Sulla on nyt Sami näytön paikka. Sanoin itselleni.        

Tuleva viikko ei ollutkaan mikään perinteinen sillä luvassa oli ensimmäinen työkomennukseni jossa olin vetovastuussa kauppaneuvotteluissa. Mikä tästä kaikesta teki vieläpä asteen stressaavampaa itselleni, olin lähdössä työnanjani kanssa tälle reissulle.

Kun aamutoimet oli hoidettu, vilkaisin vielä viimeisen kerran peiliin vakuuttaen itseäni.

-Sä olet Sami hyvä myyjä, relaa, kaikki menee hyvin.

Lue lisää...     621 näyttökertaa     2 kommenttia