Olet täällä

Vanhemman käsittelyssä

BBW rouva

Käyttäjän Ironhide kuva

Vanhemman käsittelyssä | Ironhide | 24.10.2019

Tositarina ja ensimmäistä kertaa kirjoittamassa tällaista, vieläpä puhelimella joten hieman armoa😬 palautetta saa antaa.

 

Ihan ilman taka-ajatuksia selaillessa kilpailevan sivuston kuvia osui silmiini kuva jossa oli isot upeat tissit. Laitoin viestiä ja nainen vastasi, juttu luisti luontevasti. Selvisi että asumme samalla paikkakunnalla. Muutaman päivän juteltua saimme aikaiseksi sopia tapaamisen. Perjantai ilta ja hän tulisi luokseni, jouduin odottelemaan viikon tapaamista. 

Lue lisää...     839 näyttökertaa     8 kommenttia

Tarjottu tyttöystävä

Käyttäjän renttu70 kuva

Vanhemman käsittelyssä | renttu70 | 7.9.2018

Istuimme Jennin kanssa sohvalla kahden, vaikka alun perin suunnitelmat iltaa varten olivat aivan toiset. Olimme saapunen Mikon kotiin jo alkuillasta tämän vanhempien juuri lähtiessä omaan illanviettoonsa ja ajatus oli ollut aloittaa ilta ensin nelistään Mikon ja tämän tyttöystävän Katan kanssa. Mutta pariskunnalle oli tullut riitaa, Kata oli lähtenyt ovet paukkuen omille teilleen. Mikko taas oli kiskaissut perisuomalaiset koomakännit ja lopulta könynnyt sänkyynsä ja sammunut sinne eikä varmastikaan sieltä enää ennen puoltapäivää nousisi. Me siis jäimme siemailemaan juomiamme kahden, sillä olimme tulleet autollani enkä enää ollut ajokunnossa ja Mikon perhe asui hieman sivummalla keskustasta.

 

Lue lisää...     2169 näyttökertaa     2 kommenttia

Työreissun jälkeen...

Käyttäjän Herrasmies1974 kuva

Vanhemman käsittelyssä | Herrasmies1974 | 5.1.2018

Olimme laittaneet kuumia viestejä muutaman päivänä.. Olen sunnuntai-iltana tulossa luoksesi ja laitoin etukäteen viestiä että laitatko saunan lämpenemään kun olen tulossa. Vastasit että totta kai. 

Kun lähdin ajelemaan niin laitoin viestiä että ” laita ratsastushousut jalkaan, ilman stringejä , toppi ilman rintsikoita, ota kaalimato valmiiksi keittiön pöydälle.”  vastasit että oho… mitä mielessä?

Ajelen luoksesi puolitoistatuntia melko paksu kullini kovana lähes koko matkan. Saavuin pihaasi ja katselin iltahämärässä keittiön ikkunassa kuinka odotit minua sisään. Laskin reppuni eteiseen avasin keittiön oven ja kysyin että onko sauna lämpenemässä? vastasit että tottakai on siihen menee vielä hetki. Olet laittanut tiukat ratsuhousut jalkaasi kun huomasin ettei sinulla ollut topin rintsikoita. Nännisi olivat ihan kovana kun astelin lähellesi suutelemaan sinua.  Puristan hellästi peppuasi joka on aivan täydellinen tiukoissa ratsuhousuissa, kostean hellästi rintaasi.. puristan nänniäsi ja huokaat hiljaa.  Huomaan keittiön pöydällä kaalimadon dildon.. naurahdan.

Lue lisää...     839 näyttökertaa     2 kommenttia